Σελίδες

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η λάρνακα με το σώμα του εξωγήινου


Για όσους αναζητούν διακαώς αποδείξεις...



Το κείμενο της λεζάντας στο επάνω μέρος της εικόνας λέει τα εξής:
«Ο Άλαν Λιούις γράφει: Πρόσφατα ο πατέρας μου έφυγε και, ενώ εγώ πάντα σκεπτόμουν ότι εργαζόταν στην “Black Ops Arena”, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με εξωγήινους. Βέβαια, ποτέ δεν το ανέφερε. Ενώ καθάριζα το σπίτι του, έπεσα πάνω στη συνημμένη φωτογραφία. Αν κοιτάξετε στην κάτω δεξιά γωνία του «κοντέινερ», υπάρχει ένα έμβλημα της Περιοχής 51. Δεν μπορώ να δώσω κάποια απόδειξη ότι αυτή...»  – εδώ διακόπτεται το κείμενο.
Προφανώς αυτά τα έχει γράψει ο γιός του εικονιζόμενου. Προφανώς ο εικονιζόμενος είναι ένας από τους πολλούς εργαζόμενους – πολίτες και στρατιωτικούς – της Περιοχής 51, όπως μας πληροφορεί ο μακαρίτης Μάικλ Βολφ*, μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Κρις Στόνορ αλλά και σε πολλούς άλλους δημοσιογράφους και επιστήμονες. Και όποιος έχει διαβάσει το σχετικό άρθρο του Κρις Στόνορ μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς δείχνει αυτή η φωτογραφία.
Άραγε τι είδους απόδειξη αδυνατεί να δώσει ο Άλαν Λιούις; Μάλλον ότι η φωτογραφία είναι γνήσια και όχι κατασκευασμένη, τι άλλο; Αλήθεια, πόσες πιθανότητες υπάρχουν, αυτή η φωτογραφία-ενθύμιο, κρυμένη στα προσωπικά αντικείμενα ενός ανθρώπου μέχρι τον θάνατό του, να είναι σκόπιμα κατασκευασμένη; Άλλωστε οι ενδείξεις της γνησιότητάς της είναι άφθονες και εμφανέστατες σε όλη την έκτασή της.

Εξάγγελος Της Νέας Εποχής, 1η Μαΐου 2010.








*«Η υπόγεια βάση στην Περιοχή 51είναι μια πόλη με την έκταση του Rhode Island, η οποία συνεχίζει να μεγαλώνει και έχει μια αδελφή βάση, την S4, περίπου δώδεκα χιλιόμετρα μακρυά και άλλη μία που ονμάζεται Indian Springs. Απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους, πολίτες και στρατιωτικούς...» (από το άρθρο του Κρις Στόνορ).