Σελίδες

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Μια εκπληκτική εμπειρία, ένα πρωί της άνοιξης του 2001

Μια ανοιξιάτικη μέρα του 2001, φθάνοντας νωρίς το πρωί στον χώρο εργασίας μου, είδα στον ουρανό τον ήλιο να κρύβεται πίσω από μερικά λευκά σύννεφα, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ελκυστική εικόνα για τα μάτια του ευαίσθητου παρατηρητή. Ανέβηκα βιαστικά ως τον πρώτο όροφο του κτιρίου, όπου βρισκόταν το γραφείο μου και πήρα από το συρτάρι τη φωτογραφική μου μηχανή, για να απαθανατίσω την εικόνα. Ήταν τότε η εποχή, που το κάθε τι το αξιολογούσα με βάση την εν δυνάμει εικαστική αξία του και τη δυνατότητα που είχε να αποτυπωθεί σε μια ενδιαφέρουσα εικαστική σύνθεση.

Μέσα από τα παράθυρα του γραφείου μου τράβηξα μερικές ψηφιακές φωτογραφίες, αλλάζοντας στην εξέλιξη της διαδικασίας το άνοιγμα της οπτικής γωνίας και τη σύνθεση του κάδρου, επιδιώκοντας τη δημιουργία κάποιων εικόνων με εικαστικό ενδιαφέρον. Την εποχή εκείνη δεν είχα ακόμη καμία ενασχόληση γύρω από υπερφυσικά φαινόμενα ή ενεργειακές οντότητες άλλων διαστάσεων και η μόνη προσέγγισή μου στο συγκεκριμένο αντικείμενο ήταν εκείνη της δημιουργικής φωτογραφικής αποτύπωσης.

Μετά τη λήψη μιας σειράς φωτογραφιών, και με δεδομένο τον εργασιακό φόρτο της ημέρας που ξεκινούσε, αποθήκευσα τα ψηφιακά αρχεία σε μια δισκέτα 3,5 ιντσών, την οποία έριξα σ’ ένα συρτάρι, για να ασχοληθώ ξανά μαζί της όποτε οι συνθήκες της δουλειάς θα το επέτρεπαν. Το αποτέλεσμα ήταν, ότι οι συνθήκες της δουλειάς δεν επέτρεψαν ποτέ την αξιοποίηση εκείνων των λήψεων, μέχρι τα μέσα του 2006. Όμως στο διάστημα που μεσολάβησε τα ενδιαφέροντά μου και οι ενασχολήσεις μου είχαν αλλάξει ριζικά. Είχα πάψει να ενδιαφέρομαι για την εικαστική δημιουργία και είχα από καιρό περάσει στη διερεύνηση του υπερβατικού χώρου και των υπερφυσικών φαινομένων.

Κάποια μέρα λοιπόν, στα μέσα του 2006, σε μια εκκαθάριση του περιεχομένου των συρταριών του γραφείου μου, έβγαλα στην επιφάνεια εκείνη την παλιά και ξεχασμένη δισκέτα και την έβαλα στον υπολογιστή για να δω τι περιέχει. Είδα τότε, με μια σχετική άνεση χρόνου και μέσα από ένα άλλο πρίσμα, εκείνες τις φωτογραφίες του ήλιου, που κρυβόταν πίσω από τα μικρά λευκά σύννεφα, λίγη ώρα μετά την ανατολή του, κάποιο πρωινό της Άνοιξης του 2001. Με κατάπληξη ανακάλυψα τότε τι πραγματικά υπήρχε μπροστά μου την ώρα που πραγματοποιούσα τη φωτογράφιση.

Κατ’ αρχήν ένα από τα σύννεφα εκείνης της συστάδας διέφερε από τα άλλα ως προς το σχήμα και τη διαμόρφωση (οι φωτογραφίες φανερώνουν αυτή τη διαφορετικότητα) αλλά και ως προς την κινητικότητα. Πράγματι αυτό δεν ήταν ένα κοινό, συμβατικό σύννεφο, αλλά ένα έλλογο, αυτόβουλο ενεργειακό ον από άλλο κόσμο, απ’ αυτά που είχα ήδη μάθει να αναγνωρίζω και να προσδιορίζω με την ονομασία “cloudships”.

Η κινητικότητα του σώματος εκείνου (που διαπιστώνεται από τη σύγκριση των διαδοχικών λήψεων) στο χρονικό διάστημα, στο οποίο διήρκεσε η φωτογράφηση, αποτελούσε αφ’ εαυτής ένα φαινόμενο, το οποίο δεν είναι δυνατόν να αποδοθεί στη δράση του ανέμου, όπως το φαινόμενο της σταθερής μετακίνησης ενός συμβατικού σύννεφου στον ουράνιο χώρο, κάτω από την επίδραση των κινουμένων αερίων μαζών. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν φανερή η προσέγγιση των δύο αρχικά ξεχωριστών νεφελωδών μαζών, Α και Β στις παρακάτω εικόνες 1 ως 5, της μικρότερης, στα δεξιά αυτού του «ζεύγους» (Β), προς τη μεγαλύτερη στα αριστερά (Α), και η συνένωσή τους τελικά σε ένα σώμα, μέσω ενός λεπτού λαιμού, που σχηματίστηκε κατά την προσέγγιση, σαν συνδετικό στοιχείο.

Εικόνα 1, λεπτομέρεια της πρώτης λήψης

 Εικόνα 2, λεπτομέρεια της δεύτερης λήψης

  Εικόνα 3, λεπτομέρεια της τρίτης λήψης

 Εικόνα 4, λεπτομέρεια της τέταρτης λήψης

Εικόνα 5, λεπτομέρεια της πέμπτης λήψης

Με μια περισσότερο προσεκτική παρατήρηση των εικόνων διαπίστωσα, ότι στην ίδια περιοχή του ουράνιου χώρου υπήρχαν διάσπαρτα κάποια μικρά, λευκά στίγματα, η παρουσία των οποίων με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Μεγέθυνα τις εικόνες αρκετά, ώστε να αναφανεί ευκρινώς το πραγματικό – και αξιοπρόσεκτο – σχήμα τους. Χαρακτηριστικό δείγμα είναι η επόμενη λεπτομέρεια μιας από τις φωτογραφίες.



 Τέτοια λευκά στίγματα φαίνονταν να υπάρχουν κατά δεκάδες γύρω από τα μικρά εκείνα σύννεφα, που αρχικά είχαν τραβήξει την προσοχή μου.

Στις επόμενες δυο λεπτομέρειες από δυο άλλες λήψεις μπορεί κανείς να διαπιστώσει την κινητικότητα αυτών των αντικειμένων στον χώρο. Κανένα από αυτά τα λευκά στίγματα δεν βρίσκεται στην ίδια θέση στις δυο εικόνες, μολονότι πρόκειται για δυο διαδοχικές λήψεις, με χρονική απόσταση μερικών δευτερολέπτων μεταξύ τους.




Μια μεγέθυνση, που παρουσιάζει καλύτερα τη φύση του φαινομένου


Παρόμοια ήταν η κατάσταση στην άλλη πλευρά του ειδώλου του Ήλιου

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Το φονικό σε σχολείο των ΗΠΑ



15 Δεκεμβρίου 2012


Με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές σε αυτόν τον σταθμό, είμαι ο Ματθαίος για να μιλήσω για το πρόσφατο φονικό σε σχολείο, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θεωρώντας κανείς αυτό ως ένα μεμονωμένο αποτρόπαιο γεγονός, χάνει τον σκοπό όλων εκείνων, που συμφώνησαν να συμμετάσχουν – ο εκτελεστής, τα μικρά παιδιά και οι ενήλικες που έχασαν τη ζωή τους, οι οικογένειές τους, το σύνολο της κοινότητας.

Η συμφωνία τους σε ψυχικό επίπεδο να συμμετάσχουν με τους ξεχωριστούς ρόλους τους ήταν για το υψηλότερο καλό όλης της ανθρωπότητας και οι συμμετέχοντες, που βρίσκονται στη Νιρβάνα, είναι χαρούμενοι για την επιτυχία της συμφωνίας. Το βαθύτερο μήνυμα του μαζικού φονικού, ριζωμένο τώρα στη συλλογική συνείδηση, είναι ότι η ανθρώπινη καρδιά και το μυαλό δεν μπορούν πλέον να στέκονται με απάθεια απέναντι στους τόσους φόνους, δεν είναι πια η ανθρωπότητα πρόθυμη να το ανεχθεί! Το σοκ και η θλίψη στο Νιούταουν του Κονέκτικατ συγκλόνισαν τον κόσμο και ένωσαν τους ανθρώπους σε ένα ξέσπασμα προσευχής για όλους όσους επλήγησαν από την τραγωδία.

Για πολλά χρόνια η απέχθεια για παρόμοιες ανεξήγητες πράξεις βίας καταγράφεται με αυξανόμενη δύναμη στη συλλογική συνείδηση. Ένα ισχυρό συμβάν – ο φόνος των νεαρών ατόμων στο σχολείο – ήταν απαραίτητο για να σταθεροποιήσει τη συλλογική επιθυμία στην πρόθεση να σταματήσουν οι παράλογοι φόνοι παντού. Και η ένταση των υψηλών δονήσεων, που επηρεάζουν τους πάντες στον κόσμο σας, επεκτείνει αυτή την πρόθεση, ώστε να συμπεριλάβει όλους τους θανάτους που μπορούν να προληφθούν – τους διεθνείς πολέμους, τις γενοκτονίες, τις «νόμιμες» εκτελέσεις και την λιμοκτονία και τις ασθένειες στους εξαθλιωμένους πληθυσμούς.

Στους εξωγήινους βοηθούς σας επετράπη να ακτινοβολήσουν φως σε όλες τις ψυχές στη Γη, το οποίο αυξάνει την συνειδητή και την πνευματική επίγνωση όσων είναι δεκτικοί, όμως δεν μπορούν να παρέμβουν σε περιπτώσεις, που είναι μέσα στη δυνατότητά σας να φέρετε αλλαγές, αν το επιθυμείτε. Έχετε την ικανότητα και την επιθυμία να αποτρέψετε τους θανάτους, που οφείλονται σε αυτές τις παραπάνω αιτίες. Τώρα που υπάρχει, επίσης, η συλλογική πρόθεση να το πράξετε, θα δείτε τους σκοτωμούς και τη στέρηση της ζωής να φτάνουν στο τέλος τους και η γαλήνη και αφθονία σε όλο τον κόσμο έρχονται σε υλοποίηση.

Εμείς και όλα τα άλλα φωτεινά όντα σε όλο αυτό το σύμπαν προσθέτουμε αγάπη και φως στα δικά σας, για να βοηθήσουμε στην ανακούφιση όλων εκείνων που οι καρδιές τους έχουν ραγίσει, όχι μόνο στο Νιούταουν, αλλά παντού στη Γη, όπου οικογένειες θρηνούν για αγαπημένους που έχουν σκοτωθεί.

Η αγάπη είναι το κλειδί για τη θεραπεία ολόκληρου του κόσμου σας.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα του Matthew Ward της 10ης Δεκεμβρίου 2012

http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=156&z=2


Με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές σε αυτόν τον σταθμό, είμαι ο Ματθαίος. Πάντα αυτή η εποχή των διαφόρων θρησκευτικών τελετουργιών και εορτασμών έρχεται στον κόσμο σας με έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα. Εκείνοι που ευδοκιμούν αισθάνονται ευγνώμονες για τις ευλογίες στη ζωή τους και απολαμβάνουν την ευθυμία με την οικογένεια και τους φίλους. Εκείνοι που είναι μόνοι ή σε πενθούν ή είναι πεινασμένοι και αδέκαροι έχουν εντονότερα την τάση να αναλογίζονται τι έχουν στη ζωή τους. Είναι χαρά για μας να βλέπουμε, ότι σε αυτή την εποχή των «καλών μαντάτων για όλους», τόσα πολλά φιλεύσπλαχνα πρόσωπα, με ζεστή καρδιά, ανοίγονται στην κοινωνία τους για να βοηθήσουν εκείνους που έχουν ανάγκες.
Η φετινή χρονιά δεν είναι διαφορετική από την άποψη αυτών των δράσεων ψυχικής ανάτασης. Ωστόσο, οι ενέργειες είναι εντυπωσιακά διαφορετικές από εκείνες αυτής της εποχής σε προηγούμενα έτη. Οι υψηλότερες δονήσεις που ο κόσμος σας έχει γνωρίσει εδώ και αιώνες επηρεάζουν τους πάντες, και ενώ πολλοί ωφελούνται, οι μάζες δεν είναι σε ευνοϊκές θέσεις. Καθώς οι ημέρες του 2012 τελειώνουν, το αρνητικό άκρο της δυαδικότητας παίρνει μια τελευταία βαθιά ανάσα πριν φτάσει στο επικείμενο τέλος του.
Το κύριο μέλημά μας είναι η αναταραχή στη Μέση Ανατολή με την απειλή του χημικού πολέμου στη Συρία, η ανάπτυξη πλουτωνίου στο Ιράν, η εξέγερση στην Αίγυπτο, η συνεχιζόμενη ισραηλινο-παλαιστινιακή εχθρότητα. Υπάρχει δραστηριότητα προς μια εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, η δεινή κατάσταση διαφόρων εθνικών οικονομιών, ο αυξανόμενος αριθμός των προσφύγων και η κατάστασή τους, πόλεμος και καταπίεση σε μερικές αφρικανικές χώρες, περιπτωσιακές πράξεις βίας σε όλο τον κόσμο, η διαφθορά σε κυβερνήσεις και πολυεθνικές εταιρείες.
Σίγουρα δεν είναι για να αμβλύνετε το πνεύμα των εορτών σας που αναφέρουμε αυτές τις καταστάσεις παγκόσμιου ενδιαφέροντος, αλλά για να σας διαβεβαιώσουμε, ότι σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις, έρχονται ευεργετικές λύσεις! Στον τομέα της μέγιστης ανησυχίας, αν ήταν να μπουν χημικά όπλα στο παιχνίδι, η τεχνολογία της συμπαντικής οικογένειάς μας θα απέτρεπε τη λειτουργία τους.
Η 12η και η 21η Δεκεμβρίου έχουν θεωρηθεί από καιρό ως κεντρικές ημερομηνίες για τον πλανήτη. Η αλήθεια είναι, ότι μεγάλα κύματα ενέργειας, λόγω της πλανητικής ευθυγράμμισης, αποτελούν σημαντικές ωθήσεις προς τα εμπρός, όμως η Γη βρίσκεται σε μια πορεία ανόδου μέσα από όλο και υψηλότερα επίπεδα και κύματα δόνησης εδώ και πάνω από 70 χρόνια. Αυτό θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διαδρομή της μέσα από την τέταρτη πυκνότητα ως τον προορισμό της, την πέμπτη, όπου ο πλανήτης και η Γαία, η ψυχή που ενσωματώθηκε ως ο πλανήτης, έχουν την καταγωγή τους.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε ένα βαρυσήμαντο γεγονός να συμβαίνει στις 21, που να είναι εξίσου δραστικό για όλους σε όλο τον κόσμο. Κάθε άτομο είναι ένα μοναδικό ον και θα ζήσει μια μοναδικά προσωπική αντίδραση σ’ εκείνη την ημέρα, ακριβώς όπως ο κάθε ένας έχει κάνει σε όλη την διάρκεια της προόδου ανέλιξης της Γης. Μερικά άτομα μπορεί να έχουν μια ισχυρή ενεργειακή αντίδραση, ενώ άλλα μπορεί να μην αισθανθούν τίποτα το ασυνήθιστο.
Αγαπητές ψυχές, παρακαλώ μη νιώσετε αποθάρρυνση αν δεν βιώσετε κάτι δραματικό! Καθώς αυξανόταν η ένταση του Φωτός πάνω στη Γη, έτσι αυξανόταν και η συνειδησιακή και η πνευματική σας αφύπνιση και τα σώματά σας προσαρμόζονταν στις κυτταρικές αλλαγές από την ανθρακική δομή στην κρυσταλλική. Δεν σας χρειάζεται ένα εντυπωσιακό συμβάν ή αίσθηση για να νιώσετε συνεπαρμένοι για την προσέγγιση στο κατώφλι της Χρυσής Εποχής της Γης!
Χαρείτε μαζί μας για μια πρόσφατη εξέλιξη στον γραμμικό χρόνο σας, που αφορά στον μεγαλύτερο αριθμό των ψυχών που μπορεί σωματικά να συνοδεύσουν τη Γη σε αυτή την Εποχή! Ο Θεός ικανοποιεί τα αιτήματα, σε ψυχικό επίπεδο, των προγονικών ψυχών, να «συνδράμουν» τους απογόνους τους, οι οποίοι αγωνίζονται γενναία να αποβάλουν συναισθήματα, τα οποία περιορίζουν την ποσότητα του Φωτός που απορροφούν.
Τα συναισθήματά τους, τα οποία δεν έχουν τις ρίζες τους στο σκότος και δεν βλάπτουν κανέναν, εκτός από τις ίδιες τις ψυχές τους, είναι ο έντονος ή παρατεταμένος, θρήνος, οι τύψεις, η ενοχή, η άσκηση κριτικής, η απελπισία και η δυσκολία στο να δίνουν πίστη στα ψέματα που έχουν διδαχθεί. Όλα αυτά μπορούν να μεταλλαχθούν σε Φως με την εστιασμένη ενέργεια από τις πιο εξελιγμένες πνευματικά επικουρούσες ψυχές. Κάποιες ζουν ανάμεσά σας και άλλες εμπνέουν τους απογόνους τους, και είναι εκεί για να κατευθύνουν Αγάπη και Φως σε όσους χρειάζονται απλά μια επιπλέον ώθηση για να ξεπεράσουν τα επιβλαβή συναισθήματά τους.
Βλέποντας πόσο θαυμαστό είναι το αποτέλεσμα αυτής της άνευ όρων αγάπης, ξέρουμε ότι αδημονείτε να δείτε τις από καιρό υπεσχημένες αλλαγές να αποδίδουν καρπούς. Σε ψυχικό επίπεδο γνωρίζετε, ότι η μεταμόρφωση του κόσμου σας συμβαίνει με εκπληκτική ευρύτητα και ταχύτητα, αλλά συνειδητά είστε ανυπόμονοι, ακόμη και γεμάτοι αμφιβολίες κάποιες φορές. Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι, ενώ οι χαμηλές δονήσεις που εκπέμπονται από το σκότος δεν μπορούν να εισέλθουν στην Χρυσή Εποχή, τα αποτελέσματα των επί χιλιετίες δραστηριοτήτων των σκοτεινών δεν μπορούν να θεραπευτούν μέχρι η Γη να κάνει τη διαδρομή της στη γεμάτη με δονήσεις του Φωτός τέταρτη πυκνότητα.
Έχει συντελεστεί πολύ επίγειο έργο προς την αποκατάσταση και την ανάπλαση. Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν εκθέσει τη διαφθορά σε πολλούς τομείς και προσπάθειες που έχουν αναληφθεί πίσω από τη σκηνή σύντομα θα γίνουν δημόσια γνωστές. Καταστάσεις ζωτικής σημασίας για την ειρήνη βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση μεταξύ ορισμένων από τους ηγέτες σας και τους εκπροσώπους της εξωγήινης οικογένειάς μας. Περιβαλλοντικά προγράμματα θα ξεκινήσουν μόλις επιτευχθούν τα μέτρα προτεραιότητας, που απαριθμήσαμε σε ένα πρόσφατο μήνυμα [24 Σεπ. 2012]. Και ναι, το ύψιστο συμπαντικό συμβούλιο εξακολουθεί να περιμένει το παράγγελμα «Ξεκινήστε!» του Θεού, για την επίσημη είσοδο των μελών της οικογένειάς μας.
Αγαπητοί, γνωρίζουμε ότι θα θέλατε χρονικά πλαίσια του γραμμικού χρόνου και αν μπορούσαμε να σας δώσουμε αυτά τα χρονικά πλαίσια, πολύ ευχαρίστως θα το κάναμε, όμως δεν γνωρίζουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επαναλαμβάνουμε συχνά εκφραζόμενη διαβεβαίωσή μας, ότι στην πορεία των πραγμάτων, η συμμετοχή σας στη δημιουργία ενός κόσμου αγάπης, ειρήνης, παρθενικής Εδέμ, όπου ο καθένας θα ζει σε αρμονία με τη φύση και θα γνωρίζει την Ενότητα των Πάντων, είναι μια «τελειωμένη υπόθεση».
Αγαπητή οικογένεια, είστε τόσο κοντά στη γραμμή τερματισμού της τρίτης πυκνότητας – ένας θρίαμβος χωρίς προηγούμενο σε αυτό το σύμπαν! Περιβάλλεστε από αγάπη και ύψιστη τιμή από τα απανταχού όντα του Φωτός.

______________________

Αγάπη και Ειρήνη

Suzanne Ward

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ένα μήνυμα από την Πρέσβειρα των Πλειάδειων Κριστίν Ντέυ




http://the2012scenario.com/2012/11/12-12-2012-a-message-from-pleiadian-ambassador-christine-day/#more-153453





Γεια-χαρά σε όλους

Ο μήνας αυτός ήταν πολύ έντονος και έχω την αίσθηση, ότι είμαστε όλοι προετοιμασμένοι ενεργειακά για να δεχθούμε τις ενέργειες της 12ης Δεκεμβρίου 2012 (12/12/12).
Οι Πλειάδειοι μου έχουν δώσει κάποιες πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για να βοηθήσουν τον καθένα από εσάς να είναι σε θέση να λάβει συνειδητά τα ισχυρά κύματα Φωτισμού, που θα έρθουν εκείνη τη μέρα.
Το μήνυμά μου είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο και δίνει την εντύπωση ότι είναι πολύ σημαντικό, ώστε να το μοιραστώ με κάθε έναν από εσάς. Έχω επίσης περιλάβει μερικές ερωτήσεις, που έχουν έρθει από τους κύκλους, που νιώθω ότι είναι σχετικοί.
Οι Πλειάδειοι λένε, ότι θα υπάρξει μια σειρά από Κύματα Φωτισμού, που θα φτάσουν στον πλανήτη στις 12/12/12. Σας ζητούν να ανοιχτείτε σε νέες συμμαχίες με τις προ-συμφωνίες που κάνατε πριν έρθετε σε αυτό το γήινο πεδίο. Προκειμένου να είστε σε θέση να αφομοιώσετε πλήρως τις ενέργειες των Κυμάτων Φωτισμού, που θα φθάνουν στον πλανήτη στις 12/12/12, θα πρέπει να είστε ανοικτοί και να δημιουργήσετε νέες ενεργειακές συμμαχίες για τον εαυτό σας.
Να γνωρίζετε, ότι τα κύματα θα είναι στη μέγιστη ισχύ τους ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα, μέχρι τις έξι το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου. Θα αρχίσουν να εντείνονται πάλι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. την ημέρα εκείνη.
Από τις 12/12/12 και μετά στη ζωή σας, έχετε κάνει μια σειρά από προ-συμφωνίες, προκειμένου να έχετε ενεργειακή υποστήριξη. Το αν το θυμάστε αυτό ή όχι δεν έχει σημασία. Τώρα εναπόκειται σ’ εσάς να ενεργοποιήσετε αυτές τις προ-συμφωνίες. Η ενεργοποίηση πρέπει να προέρχεται από εσάς και όχι από την άλλη πλευρά.
Χρειάζεται να δώσετε την άδειά σας και να ενεργοποιήσετε τις προ-συμφωνίες σας με το να είστε ανοικτοί σε όποιες ενέργειες είναι διαθέσιμες για εσάς. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε ποιές είναι αυτές. Απλά χρειάζεται να δώσετε την άδειά σας για την ενεργοποίηση. Ανοιχτείτε σε αυτές τις ενεργειακές συμμαχίες την παραμονή της 12/12/12.
Δεν έχει σημασία αν ο νους του εγώ σας μπορεί να μη καταλαβαίνει ή να μη γνωρίζει ποιές ενεργειακές συμμαχίες καλείτε προς ενεργοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται να καταλάβετε είναι, ότι αυτές οι προ-συμφωνίες είναι κάτι, που έχετε κάνει για τον εαυτό σας για να σας υποστηρίξει τώρα.
Γι' αυτό μην αφήσετε τον νου του εγώ σας να πει: «Καλά, δεν είμαι σίγουρος ποιον καλώ, γι’ αυτό δεν θα ενεργοποιήσω καμία από τις προ-συμφωνίες μου» Δεν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο.
Οι ενέργειες πρέπει να έρθουν από εσάς. Το ίδιο ισχύει για τη 12/12/12. Πρέπει να ανοιχτείτε συνειδητά, μέσα από συνειδητή επιλογή να καλέσετε τα Κύματα Φωτισμού. Οι ενέργειες που θα έρθουν μέσα από τα Κύματα Φωτισμού θα σας ευθυγραμμίσουν και θα  σας εισαγάγουν σε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας.
Τα Κύματα Φωτισμού έχουν σχεδιαστεί για να ενεργοποιήσουν άλλο ένα επίπεδο της κρυσταλλικής δομής στα κύτταρα του σώματός σας. Όταν ενεργοποιηθεί αυτή η κρυσταλλική δομή, θα είναι σε θέση να στεγάσει άλλο ένα επίπεδο του δικού σας θεϊκού φωτός στο φυσικό σας σώμα. Θα μετατρέψει ηλεκτρικά το σώμα σας, ώστε να είστε σε θέση να αναλάβετε και να κρατήσετε πολύ περισσότερο από το δικό σας θείο φως στα κύτταρά σας.
Αυτή είναι μια επαναστατική εποχή για μας ως ανθρώπινα όντα και αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο μέρος από το θείο φως μας στεγάζεται έξω από τη φυσική μορφή μας. Με το σύστημα που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να είμαστε φορείς αυτού του φωτός.
Με την ενεργοποίηση της κρυσταλλικής δομής, θα έχετε την δυνατότητα να λάβετε και να στεγάσετε πολύ περισσότερο από το δικό σας θείο φως στις 12/12/12. Τα Κύματα Φωτισμού έχουν σχεδιαστεί για να σας φέρουν μέσα στους εαυτούς σας και να επανασχεδιάσουν το σύστημά σας.
Μια άλλη εκδοχή της κρυσταλλικής δομής είναι, ότι η ενεργοποίηση θα ανοίξει εκ νέου με μεγαλύτερη ακρίβεια το κέντρο της τηλεπαθητικής επικοινωνίας σας. Η ενέργεια της 12/12/12 κατέχει μια ιερή ενέργεια επικοινωνίας με τις ενέργειες, με το Σύμπαν. Ανοίγει εκείνη την ιερή δυνατότητα επικοινωνίας για κάθε έναν από εμάς. Για να προχωρήσετε σε νέες αντιλήψεις, νέες γνώσεις – δεν υπάρχει τίποτα νέο, αλλά πρόσληψη της γνώσης και των αρχαίων διδασκαλιών, που είναι ένα μέρος της αλήθειας και της ακεραιότητας.
Την ημέρα εκείνη τα κύτταρά σας θα ευθυγραμμιστούν σε ένα νέο επίπεδο της αλήθειας και της ακεραιότητας, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε την πορεία σας προς τα εμπρός από εκείνη τη στιγμή, με ένα νέο τρόπο. Κατανοώντας ότι ολόκληρος ο πλανήτης θα υποστεί μια ενεργειακή μεταμόρφωση εκείνη την ημέρα.
Μπορεί να πείτε «γιατί ξαφνικά;» Δεν είναι ξαφνικά! Τα πράγματα έχουν προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό για να συμβεί αυτό το γεγονός.
Τα αγρογλυφικά θα προβούν σε μια αναγέννησή τους, φτάνοντας στην πληρότητά τους, για πρώτη φορά από τότε που εμφανίστηκαν σε αυτόν τον πλανήτη. Θα εργάζονται σε ευθυγράμμιση με όλους τους τόπους μεγαλιθικών μνημείων. Τους ιερούς τόπους του πλανήτη. Θα σχηματιστεί ένα ιερό πλέγμα μεταξύ των τόπων μεγαλιθικών μνημείων και των αγρογλυφικών, καλύπτοντας τον πλανήτη και δημιουργώντας μια σειρά ley γραμμές.
Πρέπει να γίνουμε μέρος αυτού του ιερού πλέγματος εκείνη την ημέρα. Θα υπάρξει ένα άνοιγμα των πυλών εκείνη την ημέρα και κάθε ένας από εσάς έχει τη δυνατότητα να γίνει μέρος αυτού του ιερού πλέγματος. Αυτό το ιερό πλέγμα, που πρόκειται να γεννηθεί γύρω από το γήινο πεδίο, θα είναι μέρος της πραγματικά ισχυρής μεταμόρφωσης του πλανήτη μας, της συνείδησης.
Εκείνοι που θα επιλέξουν να ευθυγραμμιστούν με το ιερό πλέγμα εκείνη την ημέρα θα έχουν μια αυτόματη σύνδεση τηλεπαθητικής επικοινωνίας μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται να κατανοήσετε τόσο πολλά, ώστε να είστε πρόθυμοι να γίνετε μέρος εκείνου, στο οποίο ήδη έχετε πει «ναι».
Πρόκειται πραγματικά για την κατάδειξη της προσήλωσής σας και της κατάληψης της θέσης σας μέσα σε αυτό, που οι Πλειάδιοι αποκαλούν «το μεγάλο σχέδιο». Με το άνοιγμα των συμμαχιών των προ-συμφωνιών σας την προηγούμενη μέρα, οι ενέργειες εκείνες θα σας υποστηρίξουν και θα σας δείξουν το δρόμο και θα σας βοηθήσουν σ’ εκείνη τη διαδικασία της επόμενης ημέρας.
Θα πάτε πίσω για να πάρετε θέση στις ενεργειακές συμμαχίες στις οποίες είπατε «ναι», και οι οποίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να συνεργαστείτε μαζί τους εκείνη την ημέρα και από εκείνη τη στιγμή και μετά.
Έχουμε επίσης την 21η Δεκεμβρίου 2012 (12/21/12), εννέα ημέρες αργότερα, οπότε άλλο ένα επίπεδο ενέργειας πρόκειται να έρθει στον πλανήτη για όσους έχουν εργαστεί με τα Κύματα Φωτισμού στις 12/12/12. Αυτή η μέρα θα είναι άλλη μια ισχυρή στιγμή για να ανοίξετε και να δεχθείτε και να επιτρέψετε σε άλλο ένα επίπεδο της κρυσταλλικής δομής σας να ενεργοποιηθεί.
Θα περάσετε μέσα από άλλο ένα επίπεδο μετασχηματισμού μιας ηλεκτρικής ενέργειας, που θα ενεργοποιηθεί μέσα στο σώμα, ώστε να είναι σε θέση να λάβει άλλο ένα επίπεδο θείου φωτός και να το στεγάσει στα κύτταρα του σώματός σας. Εκείνη την ημέρα, οι πύλες θα ανοίξουν και πάλι και το ιερό πλέγμα γύρω από τη Γη θα ανοίξει και εσείς θα επανενωθείτε με το ιερό πλέγμα σε ένα άλλο επίπεδο.
Καταλάβετε ότι το να συνευρεθείτε σε ομάδες στις 12/12/12, θα είναι πολύ ευεργετικό. Υπάρχει μια πολύ σημαντική ανάγκη, όσοι έχουμε τη σχετική επίγνωση, να ενωθούμε για να εδραιώσουμε και να εκτείνουμε αυτό που είμαστε αυτόν τον καιρό. Είναι σημαντικό να ενωθούμε σε ομάδες ατόμων, που έχουν κοινό τρόπο σκέψης. Ατόμων που διαθέτουν επίγνωση. Όλοι οι άνθρωποι από όλα τα μονοπάτια – δεν υπάρχει διαχωρισμός.
Μετά την ημερομηνία αυτή, θα υπάρξει διαχωρισμός από αυτούς που δεν είναι στο μονοπάτι;
Όχι, απολύτως όχι. Το γεγονός είναι, ότι όλοι έχουμε προ-συμφωνήσει να ξυπνήσουμε νωρίς, για να κρατήσουμε ανοιχτό ένα μονοπάτι για να ακολουθήσουν άλλοι. Αν μη τι άλλο, θα είμαστε περισσότερο συνδεδεμένοι. Μπορεί να μην είμαστε συνδεδεμένοι με εκείνους που είναι προσβλητικοί, που επιβάλλουν έλεγχο, που συνδέονται με τη βία, για παράδειγμα. Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να συνδεόμαστε με τους κανονικούς ανθρώπους, που έχουν καλή καρδιά, αλλά δεν έχουν αφυπνιστεί.
Ζω σε ένα διαμέρισμα. Μπορώ να κανονίσω να κάνω όλα αυτά μόνος για τις 12/12/12;
Ναι, φυσικά.
Η εργασία με την ενέργεια της «άφεσης» θα είναι υποστηρικτική εκείνη την ημέρα;
Ναι, να θυμάστε ότι η ενέργεια της «άφεσης» είναι εκείνη, που σας επιτρέπει να προβείτε στις ανακατατάξεις σας. Η ενέργεια της «άφεσης» σας δίνει τη δυνατότητα να αφήσετε την ενέργεια της 3ης Διάστασης που κρατάτε, επιτρέποντας την απόρριψή της μέσα σε μια στιγμή και σε αυτή τη στιγμή μπορεί να συμβεί η ανακατάταξη. Εκείνη η συγκεκριμένη στιγμή, όταν θα επιλέγετε να αφήσετε πίσω τα πάντα από αυτό το γήινο πεδίο, θα γίνει μια πολύ ισχυρή και ενθαρρυντική στιγμή ανακατάταξης. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή χρόνου για να μετακινηθούν όλα τα κύτταρα σε ένα νέο επίπεδο εναρμόνισης και μνήμης.
Η ενέργεια της «άφεσης» κατέχει μια ενέργεια ευθυγράμμισης, που θα σας βοηθήσει στη λήψη των Κυμάτων Φωτισμού στις 12/12/12. Επίσης θα θέλετε να ανοίξετε σε μια ενέργεια λήψης. Είναι πολύ σημαντικό να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ανοίξει συνειδητά στη λήψη των Κυμάτων Φωτισμού.
Θα σας βοηθούσε να κάνετε μια δίνη από τρία κεριά με ένα κρύσταλλο στο κέντρο, η οποία θα προσελκύσει και θα υποστηρίξει τα Κύματα Φωτισμού κατά την είσοδό τους, με τρόπο κατά τον οποίο τα Κύματα Φωτισμού θα έχουν μια λεωφόρο για να περάσουν, μια ενεργειακή δομή. Ή οτιδήποτε άλλο επινοήσετε να κάνετε, στήνοντας μια διάταξη από κρυστάλλους, θα είναι υποστηρικτικό.
Όλα αυτά εγώ θα τα έκανα την προηγούμενη ημέρα. Να καθίσετε και να ανοιχτείτε στις ενεργειακές συμμαχίες σας και να νιώσετε τι πρέπει να κάνετε, να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας, για να λάβετε τα Κύματα Φωτισμού και να επιτρέψετε στις ενεργειακές συμμαχίες να σας υποστηρίξουν και να σας δείξουν τι είναι καλύτερο για σας.
Φτιάξτε κάτι για τον εαυτό σας, είτε ως ομάδα ή ως ένα άτομο, αλλά έχετέ το έτοιμο την προηγούμενη ημέρα και αισθανθείτε την ενέργεια και κάντε τις αναγκαίες προσαρμογές. Όσο πιο προσηλωμένοι είστε σ’ αυτό, τόσο περισσότερο τα Κύματα Φωτισμού θα συνεργαστούν μαζί σας. Με το κομμάτι του εαυτού σας, που συνειδητά θα επιλέξει να είναι δεκτικό.
Εάν έχετε μια ομάδα ανθρώπων, ίσως θέλετε να σχηματίσετε έναν κύκλο γύρω από τη δίνη ως μέρος της διάταξης, μέρος του τελετουργικού ή της δομής. Έχετε κάποιο χρόνο για να σκεφτείτε πάνω σ’ αυτό και να αισθανθείτε τι θα λειτουργήσει και τι φαίνεται καλό.
Ίσως θέλετε να έχετε μαξιλάρια απλωμένα στο πάτωμα, σαν μια επιλογή να μείνετε ξαπλωμένοι, επειδή οι ενέργειες θα είναι ισχυρές και μπορεί να χρειαστεί να τις ενσωματώσετε και να τις λάβετε και στη συνέχεια ίσως βγείτε στον ουρανό, στη γαλαξιακή ενέργεια και ξαπλώσετε πάνω στη γη και ανοιχτείτε τις ενέργειες των άστρων κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος μέσα στη νύχτα. Να είστε δημιουργικοί. Νιώστε αυτό που είναι σωστό για εσάς εσωτερικά. Οι φυσικές δυνάμεις έχουν αναλάβει να συνεργαστούν μαζί σας, επίσης. Έχουν μια ισχυρή ενέργεια για να σας υποστηρίξει κατά την ενσωμάτωση των Κυμάτων Φωτισμού στον πλανήτη.
Θα ήταν υποστηρικτικό το να πάει κανείς σε έναν ιερό τόπο;
Οι Πλειάδειοι λένε, ότι κάθε τόπος στο γήινο πεδίο θα είναι ιερός εκείνη την ημέρα. Ολόκληρη η Γη θα γίνει ένας ιερός τόπος.
Έτσι είναι.
Έχετε μια ενδυναμωτική και ισχυρή 12/12/12.

Με αγάπη και ευλογίες,

Κριστίν


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Εξάγγελος Της Νέας Εποχής