Σελίδες

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αλήθειες, ψεύδη, πληροφόρηση

«Η αλήθεια δεν είναι ποτέ εύκολο να ακουστεί, όταν τα ψέματα έχουν γίνει ο αποδεκτός κανόνας» – Ανελθόντες Κύριοι

Υπάρχει μια πολυ-λογία – για να παραφράσουμε τη συνηθέστερη λέξη «τριλογία» προκειμένου για πολύ περισσότερα από τρία αλληλοσυσχετιζόμενα αντικείμενα, άρθρα στην προκειμένη περίπτωση – η οποία απαρτίζεται από κείμενα, που έχουν να κάνουν με τον δημόσιο λόγο και τη διάδοση της πληροφόρησης. Έχει ένα ενδιαφέρον να δει κανείς αυτό το σύνολο κειμένων σαν μια ενιαία και συγκροτημένη αναφορά στο ζήτημα της διακίνησης των πληροφοριών και της ενημέρωσης μεταξύ των ανθρώπων και ειδικότερα το ζήτημα της αξίας της ορθής και υπεύθυνης ενημέρωσης και, σε αντιδιαστολή προς αυτό, το ζήτημα της εσκεμμένης παραπληροφόρησης και της υπόθαλψης του χρήσιμου ψεύδους.


1

Οι στρατοί που υπηρετούν τους τραπεζίτες

Το κείμενο είναι μετάφραση του άρθρου The Serving Armies of the Standing Bankers, που έχει δημοσιευτεί στις ακόλουθες διευθύνσεις




Θα ήταν ανόητος κανείς αν σκεφτόταν ότι, επειδή μπόρεσε να δει την αυταπάτη και την άρνηση σ' εκείνους που βρίσκονται γύρω του, δεν συμβαίνει και στον ίδιο κάτι τέτοιο σε κάποιο βαθμό. Δεν μπορεί ένα σώμα να έχει ακέραιο το αισθητηριακό του σύστημα και ταυτόχρονα να είναι απαλλαγμένο απ’ αυτό. Ακόμη κι αν ήσουν απαλλαγμένος από ψευδαισθήσεις σχετικά με τη φύση και τις λειτουργίες του εκδηλωμένου κόσμου δεν θα ήσουν απαλλαγμένος από αυταπάτες σχετικά με τον εαυτό σου. Ακόμη και μια αντίληψη του κόσμου αποτελεί αυταπάτη, διότι αυτό είναι ένδειξη μιας κατάστασης ονείρου που δεν υπάρχει, παρεκτός ως προβολή σε μια λευκή οθόνη. Η οθόνη είναι πραγματική, η προβολή όχι.

Πάντως, ακόμη κι αν η πισίνα που σχεδιάζει ένας άνθρωπος δεν είναι πραγματική, δεν σημαίνει αυτό ότι δεν θα πρέπει να προσπαθήσεις να τον τραβήξεις έξω απ' αυτήν. Η αγωνία είναι πραγματική γι' αυτόν, ακόμη κι αν ο ίδιος αρνείται να το παραδεχθεί.

Γνωρίζω ότι πράκτορες της αμερικανικής και της ισραηλινής κυβέρνησης ήσαν οι δημιουργοί της τραγωδίας της 11ης Σεπτεμβρίου. Το γνωρίζω. Πολλοί άλλοι το γνωρίζουν. Μετά υπάρχουν εκείνοι που υιοθετούν την επίσημη εκδοχή, η οποία είναι αδύνατη. Το ίδιο το γεγονός ότι δεν απογειώθηκαν μαχητικά αεροσκάφη δείχνει προς τη συνέργεια της κυβέρνησης. Η πτώση τριών κτιρίων πάνω στα ίδια τα θεμέλιά τους και η ανίχνευση θερμίτη αποδεικνύουν ελεγχόμενη κατεδάφιση. Αναλογιστείτε αυτά τα πράγματα σ’ ένα δικαστήριο.

Γιατί λοιπόν, εμφανώς ευφυείς άνθρωποι αρνούνται τη φανερή αλήθεια; Ας πάρουμε σαν παράδειγμα ένα τύπο προσωπικότητας. Ας πάρουμε έναν άντρα που πήγε στον πόλεμο του Βιετνάμ ή του Ιράκ υπό την ψευδαίσθηση ότι εκπλήρωνε κάποιο πατριωτικό καθήκον προς μια δημοκρατική χώρα. Μάθαμε από τότε, ότι ο πόλεμος του Βιετνάμ ή ο πόλεμος του Ιράκ, όπως σχεδόν όλοι οι πόλεμοι, ήταν το εγκεφαλικό παιδί τραπεζιτών, που τους ξεκίνησαν για κέρδος. Ας αναλογιστούμε, ότι η λεγόμενη δημοκρατική χώρα δεν είναι πράγματι μια δημοκρατική χώρα, αλλά ένα έθνος δουλοπάροικος, σταθερά πιστό σε ένα σύνολο τραπεζιτών, ονομαζόμενο Ομοσπονδιακή Τράπεζα. Όλοι οι αντιπρόσωποι αυτού του ανελεύθερου έθνους είναι μισθωμένοι από την τράπεζα και υπηρετούν την ευαρέσκεια της τράπεζας. Ο Τζων Στάινμπεκ απεικόνισε τη φύση της τράπεζας στο υπέροχο μυθιστόρημά του «Τα Σταφύλια Της Οργής». Σήμερα βλέπεις την έμπρακτη πραγματικότητα της «τράπεζας» στους πολέμους για κέρδος, στους πλειστηριασμούς και τις επιχειρηματικές κλοπές καθώς και το δέσιμο στην εισροή απατηλού, ψευδούς χρήματος στην οικονομία.

Αυτός ο άνδρας που πήγε στο Βιετνάμ έχει αποδεχθεί την προσωπκή του αίσθηση θυσίας και οποιαδήποτε ιδέα περί ανδρισμού έχει καλλιεργήσει μέσα απ' αυτή την εμπειρία. Κι ακόμη παραδέρνει με αυτολύπηση στο άδικο της κατάστασής του, με δεδομένο το πώς τελείωσε ο πόλεμος και ποιό είναι το δημόσιο αίσθημα γύρω απ' αυτό. Αυτά τον καθορίζουν απέναντι στον εαυτό του. Ακούει στα γεράματά του από το σκαμπώ του μπαρ το τραγούδι του Μπρους Σπρίνγκστην «Μέρες δόξας». Από στρατιώτης έγινε απόφοιτος κολλεγίου σ’ ένα αντικείμενο που τον έκανε να εξαρτάται από το δουλοπάροικο έθνος για την επαγγελματική του αποκατάσταση. Ασπάστηκε το σύστημα και υπηρέτησε το σύστημα, συνεχίζοντας να πιστεύει ότι υπάρχουν καλοί πόλεμοι και ότι το έθνος του είναι ένα δημοκρατικό έθνος. Αναζητάει τη δικαιοσύνη μέσα στο σύστημα, πιστεύοντας ότι το δημόσιο συμφέρον υπηρετείται. Στην πραγματικότηα, οι φτωχοί συνήθως πηγαίνουν στη φυλακή και οι πλούσιοι μένουν έξω ή περνούν τον καιρό τους σε μια λέσχη αθλοπεδιών της καλής κοινωνίας. Κοιτάζοντας καθαρά σ' αυτό, δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη θέση του με τη συνείδησή του, έτσι συμβιβάζεται και εκλαμβάνει όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε ένα κατασκεύασμα της φαντασίας, όπως έκανε και με το Βιετνάμ.

Βαθιά μέσα του αυτός ο άνδρας πασχίζει να πιστέψει ότι είναι ένας ήρωας. Ροκάρει με τον Τζων Φόγκερτυ και ποτέ δεν ακούει μια λέξη. Απ' άκρη σ' άκρη σ' αυτή τη δημοκρατική χώρα υπάρχουν άνδρες και γυναίκες σαν αυτόν. Υπάρχουν δικηγόροι και επιχειρηματίες. Πολιτικοί, γιατροί, μηχανικοί, δάσκαλοι και ό,τι άλλο βάζει ο νους σου και όλοι εργάζονται για το σύστημα. Το σύστημα επιτρέπει ως ένα ορισμένο όριο την προσωπική ή αντιδραστική σκέψη και δράση. Όταν είσαι σε μεγάλο βαθμό μπλεγμένος μαζί του ή έχεις χρέη απέναντί του, του ανήκεις... άσχετα από τι λες εσύ στον εαυτό σου. Του ανήκεις. Δεν μπρείς να δράσεις έξω απ' αυτό και δεν μπορείς να μιλήσεις ενάντια σ' αυτό, αλλιώς σε περιμένει ο αυτοκινητόδρομος και ο υπνοσάκκος κάτω από τη γέφυρα. Η στάση ζωής του συμβιβασμού και της υποκρισίας στην υπηρεσία μιας οριοθετημένης, προσωπικής επιβίωσης είναι ανυπόφορη για ένα πραγματικό πρόσωπο. Ένα πραγματικό πρόσωπο δεν αναρωτιέται για το κόστος της αλήθειας. Πληρώνει το τίμημα. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί αναγκασμένος να παραδεχτεί, ότι πήγε στον πόλεμο ή ότι τα παιδιά του πέθαναν στον πόλεμο, που έγινε μόνο για το κέρδος τραπεζιτών ή εξ αιτίας των πιέσεων μιας ξένης χώρας που ελέγχει τις τράπεζες, οι οποίες ξεκινούν τους πολέμους. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί στη θέση να βάλει σε κίνδυνο την υπόστασή του μιλώντας ανοιχτά ενάντια στα ψεύδη και τις υποκρισίες, έτσι όλοι κάνουν πως αυτά δεν υπάρχουν, τη στιγμή που τα ίδια τα πράγματα τους κοιτάζουν στο πρόσωπο. Να πώς πεθαίνεις μέσα σου. Να πώς χάνεις τη νεανικότητά σου και όλες τις υψηλές ποιότητες που σε έφτιαξαν εκείνο που νομίζεις ότι είσαι, όμως δεν είσαι πια, επειδή αυτές οι υψηλές ποιότητες δεν θα παραμείνουν στην καρδιά ενός ανθρώπου που ψεύδεται προς τον εαυτό του.

Πώς είναι δυνατόν να νομίζει κανείς ότι είναι γεναίος με το να πηγαίνει σε έναν πόλεμο για τους τραπεζίτες και να μη θεωρεί τον εαυτό του ικανό να μπει σε πόλεμο για εκείνες ακριβώς τις αξίες, για τις οποίες όλοι εκείνοι οι απατηλοί πόλεμοι παρουσιάστηκαν ότι γίνονται; Όλα τα ψεύτικα μετάλλια και τα βραβεία και αυτός ο ψεύτικος κόσμος είναι άχρηστα έξω από μια παρέα ανδρών και γυναικών, που ψεύδονται προς τους εαυτούς τους. Νομίζουν ότι είναι έντιμοι μολονότι αγκαλιάζουν την ανεντιμότητα σε κάθε στροφή. Νομίζουν ότι είναι γεναίοι μολονότι στη στιγμή γονατίζουν μπροστά στους καταπιεστές της ανθρωπότητας. Νομίζουν ότι είναι χρήσιμοι, όμως είναι όλοι κακά παραδείγματα και πρόθυμοι υπηρέτες των μηχανών της υποδούλωσης. Βλέπουν ταινίες για ανθρώπους σε ακραίο προσωπικό κίνδυνο που στο τέλος τα καταφέρνουν, γιατί έτσι γίνεται στις ταινίες. Νομίζουν ότι είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους, όμως βρίσκονται μπροστά στις ίδιες επιλογές με τα πρόσωπα της ταινίας και τις αποφεύγουν. Στρίβουν και απομακρύνονται. Κανένας, που δεν κοιτάζει από κοντά τον εαυτό του, δεν μπορεί να δει τον κόσμο έτσι όπως είναι. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίσει το νόημα οποιουδήποτε πράγματος, αν δεν γνωρίσει το νόημα του εαυτού του.

Είναι κάτι που πρέπει να δούμε: άνθρωποι που φαντάζονται ότι στέκονται μπροστά και εκφωνούν την αλήθεια, ενώ ακούν τον βρυχηθμό του πλήθους. Δεν ακούει κάποιος τον βρυχηθμό του πλήθους, όταν εκφωνεί την αλήθεια. Ακούει το σύρσιμο των καθισμάτων και τον θόρυβο των ανθρώπων που εγκαταλείπουν την αίθουσα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Εκείνοι που φεύγουν δεν φεύγουν εξ αιτίας του ομιλητή. Φεύγουν επειδή αυτό που υπάρχει μέσα τους δεν μπορεί να δεχθεί την ευθύνη που προκύπτει με το άκουσμα της αλήθειας και την αποτυχία της δράσης.

Είναι τόσο πυκνά τα ψέμματα που μας περιβάλλουν, που απειλούν να μας κρύψουν τον ήλιο. Έχουν σίγουρα κρύψει το φως της αυτοκριτικής και της αντικειμενικότητας μέσα σε τόσους πολλούς από εμάς. Τα εμπεδωμένα ψέματα έχουν τώρα τους δικούς τους νόμους να τα προστατεύουν. Η μόνη περίπτωση που μια υποτιθέμενη αλήθεια χρειάζεται προστασία είναι όταν κρύβει τα ψέματα που περιέχονται μέσα της. Αν κάτι είναι αληθινό, τότε η περεταίρω διερεύνηση απλά το τεκμηριώνει ως τέτοιο.

Οι άνδρες από το Βιετνάμ και το Ιράκ πιστεύουν ότι έχουν θυσιάσει τόσα πολλά για την πατρίδα τους, όμως πολέμησαν και πέθαναν και, κατά ένα μέρος, επέζησαν από συγκρούσεις που προκλήθηκαν από τραπεζίτες. Είναι ανόητοι που δεν το καταλαβαίνουν, αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Έχοντας εναγκαλισθεί αυτό το ψέμα δεν είναι δύσκολο να εναγκαλισθούν κάθε επιτυχές ψέμα. Θέλουν να είναι ένα μέρος όλων εκείνων που φαντάστηκαν ότι είναι αληθινά. Συνεχίζουν να καταλαμβάνουν τις θέσεις που δίνονται ελεύθερα σ' εκείνους που μπορούν να δεχθούν και να διαιωνίσουν τα ψέματα. Διαφθείρουν τα παιδιά τους με αυτά τα ψέματα, αφού προηγουμένως έχουν διαφθαρεί οι ίδιοι. Διαφθείρουν τους φίλους τους και τους γειτόνους τους. Οι εκκλησίες τους μιλούν για σπουδαία πράγματα σε άγνωστα μέρη, που ανταμοίβουν εκείνους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον Θεό και στην Πατρίδα. Πάντα ήταν η τράπεζα. Πάντα ήταν για το χρήμα. Χρήμα για ανθρώπους που δεν πήγαν στον πόλεμο, χρήμα για τους ανθρώπους που δημιούργησαν τους πολέμους για το χρήμα.

Η μέγιστη των τιμών είναι φυλαγμένη για εκείνους που έχουν το θάρρος να δουν τα ψέματα και να παραδεχθούν ότι υπηρέτησαν τα ψέματα και που στη συνέχεια κατήγγειλαν τα ψέματα και τη δική τους ανάμιξη σ' αυτά. Αυτοί είναι οι λιγοστοί και οι γεναίοι, που δεν είναι πλέον υπερήφανοι. Πόσο συχνά έχουμε δει ανθρώπους να κάνουν κάτι τέτοιο μπροστά στον κόσμο και κατόπιν να πηγαίνουν να ζήσουν την αλήθεια που ανακάλυψαν, με κόστος όλα εκείνα που κάποτε είχαν πιστέψει γι' αληθινά.

Έχει στ' αλήθεια τεθεί το ερώτημα τί ωφελεί έναν άνθρωπο αν κερδίσει τα πάντα και χάσει τον εαυτό του.Υπάρχουν πραγματικοί ήρωες ανάμεσά μας, όμως οι τάξεις τους δεν απαρτίζονται από άνδρες και γυναίκες που έχουν υπηρετήσει τα συμφέροντα εκείνων, που τους θυσίασαν για ένα ψέμα.


2

Ορθώστε ανάστημα για έναν καλύτερο κόσμο


Το κείμενο που ακολουθεί είναι υπαγόρευση μέσω νοητικής διαβίβασης (channeling) από την εξωγήινη οντότητα Σήρης Αντώνιους “Τονιόζε” Σόλτεκ σε διάμεσο, του οποίου το όνομα δεν είναι γνωστό. Το αυθεντικό κείμενο αναρτήθηκε στον ιστότοπο Fourwinds10.com την 24η Φεβρουαρίου 2001.
Όπως συνηθίζεται, το μήνυμα αρχίζει με χαιρετισμό προς τον διάμεσο.


Καλησπέρα, φίλε μου. Είμαι εγώ, ο Σήρης Αντώνιους “Τονιόζε” Σόλτεκ, ερχόμενος με το Φως της Δημιουργού Πηγής  – Το Ένα Φως. Έχε ειρήνη και μείνε ήρεμος.

(...)

Μέσα στον ΚΑΘΕΝΑ από εσάς υπάρχει η δυνατότητα να φέρετε μια διαφοροποίηση στον κόσμο σας. Ακόμη και σε μικρή κλίμακα μπορείτε να κάνετε αυτό που σας αναλογεί στο να βοηθήσετε άλλους να γίνουν γνώστες των επικείμενων καταστροφών. Εν καιρώ, μεγάλες μάζες θα αφυπνιστούν – μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν, ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου σας έχουν εκπονήσει μελέτες, τα αποτελέσματα των οποίων καταδεικνύουν, πως η οικολογική καταστροφή αποτελεί έναν άμεσο κίνδυνο και πως αυτές οι αναφορές είχαν χαρακτηριστεί “απόρρητες” και είχαν αποκρυβεί, ώστε να μην προκαλέσουν μεγάλες κοινωνικές εξεγέρσεις.

Αγαπητοί φίλοι, οι τρύπες του όζοντος θα ήσαν οι μικρότερες από τις ανησυχίες σας αν σας είχε επιτραπεί να δείτε τη γενικότερη εικόνα. Η πλανητική σας οντότητα, η Μητέρα Γη, έχει απόλυτο δίκιο που φωνάζει για βοήθεια από εμάς, των Ανώτερων Πεδίων!

Δεν είναι πρόθεσή μας να σας τρομάξουμε ώστε να αναλάβετε δράση. Πάντως, αν η ΑΛΗΘΕΙΑ του ζητήματος είναι αρνητική στη φύση της, θα έπρεπε, εμείς των Ανώτερων Πεδίων να μη σας πούμε τίποτε μάλλον, παρά να σας παρουσιάσουμε μια ακριβή έκθεση της κατάστασής σας;

Δεν θα επιχειρήσουμε να σας χαηδέψουμε τ' αφτιά λέγοντάς σας ότι όλα είναι υπέροχα και όμορφα και φωτεινά, όταν η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα πράγματα είναι ακριβώς αντίθετη. Ο καθένας σας έχει επιλέξει να συνεισφέρει στο σημερινό σας περιβάλλον, γνωρίζοντας πολύ καλά, ότι επρόκειτο να υπάρξουν προκλήσεις στην πορεία. Οι προκλήσεις είναι καλό πράγμα. Οι προκλήσεις είναι εκείνο που σας κάνει να μπείτε μέσα στο πρόβλημα, να αναζητήσετε την κατανόησή του και τις ισορροπημένες λύσεις. Η λέξη “πρόκληση” είναι συνδεδεμένη με μια συγκεκριμένη αίσθηση, ότι κάποια πράγματα σημαίνουν δυσκολία και αντιξοότητα. Η αντιμετώπιση των προκλήσεων ΔΕΝ χρειάζεται να είναι δύσκολη ή σκληρή – αν απλά θυμηθείτε να περιλάβετε τον Θεό στην ομάδα επίλυσης του προβλήματος.

(...)

Πολλοί κατά τα άλλα καλοί άνθρωποι έχουν διαλέξει να αγνοούν την εσωτερική πίεση (της συνείδησης) να κάνουν το “σωστό” πράγμα – κατά βάθος από φόβο. Δηλαδή, υπάρχουν οι φόβοι της απώλειας ενός επαγγέλματος και της πιθανής επακόλουθης φυσικής ένδειας ή της απώλειας του προσωπικού κύρους στην κοινότητα (ειδικά μεταξύ επιστημόνων) και της ανάγκης να υπομείνουν πιθανή γελοιοποίηση και άλλες περιπτώσεις απώλειας εκείνων που ονομάζετε ζητήματα “ποιότητας ζωής”.

Στην πράξη, με το να μην ακολουθείτε τις επιταγές της συνείδησης, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ την απώλεια των ίδιων των όρων της ποιότητας ζωής, που φοβάστε ότι θα χάσετε – εξασφαλίζοντας επίσης το ίδιο για τα παιδιά και τα εγγόνια σας, σε μια ακόμη μεγαλύτερη έκταση. Είστε σε μια φάση, στην οποία δεν υπάρχει διαφυγή από τις συνέπειες των επιλογών σας και τις δράσεις που τις ακολουθούν.

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη που έχετε, να προκαλέσετε αλλαγές! Να είσαστε πάντοτε προσεκτικοί να ΜΗΝ επιτρέψετε στον φόβο να δυναστεύει τις δράσεις σας (ή, στις περισσότερες περιπτώσεις, τις αντιδράσεις σας). Βρείτε μέσα σας τη γνώση, ότι “το να κάνεις το σωστό” είναι μερικές φορές η μέγιστη πρόκληση, που ίσως ΕΣΕΙΣ χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Αντιμετωπίστε τέτοιες προκλήσεις ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ, ότι αν το ζητήσετε, ο Θεός είναι στο πλευρό σας και μια μυριάδα Αγγέλων βρίσκονται έτοιμοι να σας βοηθήσουν.

Όταν η καρδιά και το μυαλό είναι επικεντρωμένα σε πλήρη και ολοκληρωτική ευθυγράμμιση, γίνεστε μια αδάμαστη και αμετακίνητη δύναμη. Μόνον όταν ενστερνίζεστε την αμφιβολία και τον φόβο επέρχεται μια αποδιοργάνωση της ενέργειας και ανακύπτει η “δυσκολία”. Μάθετε να εμπιστεύεστε τους Εσωτερικούς Ψυθίρους της καρδάς σας. Να γνωρίζετε, πως όταν η πρόθεσή σας είναι να κάνετε καλό και να προσφέρετε βοήθεια σε άλλους, χωρίς την προσδοκία προσωπικού κέρδους ή επαίνου, θα έχετε δίπλα σας ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ Ανώτερα Όντα, που θα ενώνουν τις ενέργειές τους με τις δικές σας και θα βοηθούν να ανοίξουν πόρτες εκεί που νομίζατε πως δεν υπάρχει καμμία.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ σας έχει Φύλακες που τον προσέχουν – έτοιμους, πρόθυμους και ικανούς να βοηθήσουν. Μην φοβάστε να μιλήσετε, ειδικά όταν οι γνώσεις που κατέχετε θα ευεργετήσουν άλλους.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ σας έχει ένα μοναδικό ρόλο να παίξει, αν επιλέξει να πραγματοποιήσει το προδιαγεγραμμένο πεπρωμένο του.

Μάθετε να περιλαμβάνετε τον Θεό σε όλα τα σχέδιά σας και θα ξεπερνάτε όποιες και όλες τις προκλήσεις που θα βρεθούν μπροστά σας. Η ενέργεια που βάζετε στο να βοηθάτε άλλους θα σας επιστρέφεται ΠΑΝΤΟΤΕ, ειδικά στην ώρα της ανάγκης σας.

Να είστε γρήγοροι στο να προσθέτετε θετική ενέργεια σε οποιαδήποτε κατάσταση βρεθεί στον δρόμο σας, που με κάποιον τρόπο σας φαίνεται αρνητική: Αν δείτε ένα παιδί να υφίσταται νοητική κακομεταχείριση, στείλτε σ' αυτό το παιδί μια νοερή αγκαλιά (Φως).

(...)

Μην κοιτάζετε τι θα μπορούσε να συμβεί σ' εσάς αν προβείτε σε μια ενέργεια που θα μπορούσε να βοηθήσει ένα πλήθος ανθρώπων. Κοιτάζετε μάλλον τι μπορεί να συμβεί σε ένα πλήθος ανθρώπων αν εσείς ΔΕΝ προβείτε στην ενέργεια! Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και εσείς μπορείτε να φτάσετε σε μια ισορροπημένη λύση σε ΚΑΘΕ πρόκληση, αν απλά θυμάστε να έχετε τον Θεό μέσα στην εικόνα – μαθαίνοντας επίσης να εκτιμάτε τη μεγαλύτερη προοπτική της ψυχικής ανάπτυξης και εμπειρίας, παρά την περιοριστική προοπτική της αντιδραστικής φυσικής επιβίωσης.

(...)

Είμαι ο Σήρης Αντώνιους “Τονιόζε” Σόλτεκ, που έχω έρθει σ’ αυτόν τον χρόνο σαν μέλος του Οίκου του Θεού και σαν επιστάτης του πλανήτη σας, ώστε εσείς να μπορείτε να έχετε την Καθοδήγηση και την Ενόραση που αναζητάτε στη διάρκεια αυτού του τμήματος του αέναου πνευματικού ταξιδιού σας. Με πολλή Αγάπη και Φως προς όλους εσάς. Γειά σας.

 Πηγή: WISDOM of the RAYS, Volume 1. 
 http://www.wisdomoftherays.com/03-3-7.html


3

Το ακόλουθο κομμάτι είναι ένα δείγμα της παρουσίας
των υπερασπιστών της αλήθειας
και μαχητών της έντιμης ενημέρωσης

Πολεμώντας τα ψέματα και ψάχνοντας για αλήθειες


http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24756

Παγκόσμια Έρευνα

      
Ο κόσμος παγκοσμιοποιείται και η πληροφόρηση έχει καταστεί περισσότερο προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους από ποτέ. Είμαστε, πράγματι, σε πρωτόγνωρους καιρούς και αντιμετωπίζουμε πρωτοφανείς προκλήσεις.

Οι στόχοι του «Κέντρου για την Έρευνα της Παγκοσμιοποίησης» (CRG) και της «Παγκόσμιας Έρευνας» είναι να αντιταχθούν στα παλιρροϊκά κύματα της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας, που ασκούν πλύση εγκεφάλου εις βάρος μας σε καθημερινή βάση. Έχουμε διαχωρίσει τους εαυτούς μας από τις επιχειρηματικά* ελεγχόμενες επίσημες ειδήσεις, των οποίων μοναδικός στόχος είναι να υπηρετούν τα  επιχειρηματικά* αφεντικά τους. Δεν παίρνουμε καμία βοήθεια από τα μεγάλα ιδρύματα, όπως το Rockefeller, Ford και MacArthur, τα οποία λειτουργούν για να πατρονάρουν (και, συνεπώς, να κατασιγάζουν) τις εναλλακτικές και επικριτικές φωνές, που αμφισβητούν τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης.

Το κάνουμε αυτό για να παραμείνουμε μια ανεξάρτητη φωνή, που θα αμφισβητεί όλα όσα πρέπει να αμφισβητηθούν και θα εκθέτει όλα εκείνα, που παραμένουν στο σκοτάδι. Το να φέρνεις φως σε έναν αμυδρά φωτιζόμενο κόσμο δεν είναι εύκολο έργο και, μολονότι ο στόχος και η μέθοδος είναι η «ανεξαρτησία», είμαστε, στην πραγματικότητα, απόλυτα εξαρτημένοι από ΕΣΑΣ, τους αναγνώστες μας. Χωρίς την υποστήριξή σας, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας, ούτε να διευρύνουμε τους ορίζοντες και τις δυνατότητές μας. Η «Παγκόσμια Έρευνα» είναι υπόχρεη στους αναγνώστες μας, και είμαστε εδώ για σας και χάρη σ’ εσάς. Εάν θα θέλατε η «Παγκόσμια Έρευνα» να συνεχίσει και να αναπτυχθεί, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας τώρα περισσότερο από ποτέ.

Πρόσφατα.

Η «Παγκόσμια Έρευνα» ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για να βοηθήσει τους δημοσιογράφους, ερευνητές και συνεργάτες, οι οποίοι είτε έχουν χάσει τις δουλειές τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή έχουν αποκλειστεί από τις ευκαιρίες απασχόλησης ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι για την προσήλωσή τους στην αλήθεια. Η ανταπόκριση ήταν εξαιρετική και στέλνουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνέβαλαν! Ας διατηρήσουμε τώρα αυτή τη δυναμική!

Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης ανήκουν σε τραπεζίτες και σε  επιχειρηματικούς* παράγοντες. Όχι μόνο αυτό, αλλά τόσο ιστορικά όσο και σήμερα έχουν αλωθεί από μυστικές κυβερνητικές υπηρεσίες, που επιδιώκουν να εξαπατήσουν και να προωθήσουν τις δικές τους ατζέντες. Η CIA είχε από καιρό συνεργασίες με μεγάλους εκδότες των κύριων μέσων ειδησεογραφίας. Η πιο πολύτιμες από αυτές τις συνεργασίες, με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες, σύμφωνα με αξιωματούχους της CIA, ήσαν εκείνες με την εφημερίδα New York Times, το CBS και την Time Inc. Η CIA διεξήγαγε ακόμη και ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα «για να διδάξει τους πράκτορές της να είναι δημοσιογράφοι», οι οποίοι «στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς με βοήθεια από τη διοίκηση».

Στην «Παγκόσμια Έρευνα», επιδιώκουμε όχι μόνο να εκθέσουμε και να επικρίνουμε την ευρύτερη εικόνα, αλλά να δείξουμε με το δάχτυλο τα ίδια τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να εξετάσουμε ποιος λέει ψέματα, γιατί λένε ψέματα και πώς ξεφεύγουν ύστερα απ’ αυτό. Για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, χρειάζεται οι αναγνώστες μας να συνεχίσουν την υποστήριξή τους.

(…)

Σας ευχαριστούμε

*"Corporate America" είναι ο όρος που χρησιμοποιεί το κοινωνικό κίνημα των Η.Π.Α. για να περιγράψει το πολιτειακό καθεστώς που κυριαρχεί στη χώρα. "Επιχειρηματική Αμερική" δηλαδή, με την έννοια ότι το κράτος είναι μια επιχείρηση, που αδίστακτα λειτουργεί με γνώμονα τα εσωτερικά συμφέροντά της, αψηφώντας παντελώς τα δικαιώματα και την ευζωία των πολιτών. Μέτοχοι στην επιχείρηση αυτή είναι οι τραπεζίτες, τα στελέχη των πολυεθνικών και οι αξιωματούχοι της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
Εξάγγελος της Νέας Εποχής


Έπεται συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου