Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Μήνυμα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και των Ανελθόντων Κυρίων της 20ης Μαρτίου 2012 με ενδιάμεσο τον Sheldan Nidle


Γειά σας! Επιστρέφουμε! Συνεχίζει να σημειώνεται πρόοδος από τους γήινους συμμάχους μας και κυρίως από τις πολλές ιερές μυστικές κοινότητες της Γης(1). Πολλά έθνη στην Ευρώπη και πολλοί άλλοι, που είναι φιλικοί προς το ζήτημα του νέου οικονομικού συστήματος, τώρα τηρούν στάση αντίθεσης προς το status quo.

Εν τω μεταξύ, μια ομάδα ανήθικων κερδοσκόπων και των συνεργατών τους στις εταιρίες ενέργειας συνεχίζουν να ασκούν πίεση στις παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου. Για να αντιμετωπίσουν αυτήν την τεράστια δολοπλοκία, εκείνοι που είναι έτοιμοι να ανατρέψουν τα μεγάλα σκοτεινά καθεστώτα, είναι απασχολημένοι με την έγκριση της χρήσης των διαφόρων συσκευών, που μπορούν να οδηγήσουν γρήγορα τον πλανήτη σας στην απεξάρτηση από το ορυκτέλαιο και το πετρέλαιο. Αυτό είναι ένα από τα πολλά προγράμματα, που θα επαναπροσδιορίσουν τη βασική κατεύθυνση της παγκόσμιας κοινωνίας σας.

Ένα νέο οικονομικό σύστημα, συνοδευόμενο από νέα διακυβέρνηση, θα σας απαλλάξει από τα καθημερινά βάρη της τεχνητά δημιουργούμενης έλλειψης. Είναι καιρός να αρχίσει μια νέα εποχή, βασιζόμενη στην αληθινή κυριαρχία και σε μια παγκόσμια φυσική αφθονία, θεμελιωμένη στην ενέργεια μηδενικού σημείου και στην ηλιακή ενέργεια. Υπάρχει επίσης το θέμα των καθηκόντων σας προς τη Μητέρα Γη, που πρέπει να φροντίσετε. Ο πολύτιμος πλανήτης σας πρέπει να αναβιώσει και να υποστηριχθεί από όλους εσάς.

Οι διάφορες αυτές δραστηριότητες αποτελούν μέρος του σχεδίου να απομακρυνθεί το σκότος από την εξουσία και να επιτραπεί σ’ εμάς να πραγματοποιήσουμε την αποστολή της πρώτης επαφής μας μαζί σας. Εμείς βαθιά επιθυμούμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή αυτή στον σωστό θείο χρόνο. Πριν μπορέσουμε να φθάσουμε, όλοι εσείς πρέπει να αποκτήσετε επίγνωση της απεχθούς φύσης της σημερινής πραγματικότητάς σας και του γιατί αυτή χρειάζεται απεγνωσμένα μια πλήρη και λεπτομερή αναδιαμόρφωση!

Οι καλές ειδήσεις είναι, ότι η σκοτεινή συμμορία πνέει τα λοίσθια και τα μέλη της φοβούνται βαθιά για το τι πρόκειται να συμβεί σ’ αυτά. Παρατηρούμε πώς εκείνοι που εργάζονται στο Φως έχουν θαρραλέα οδηγήσει στην εφαρμογή του ένα πολύ αναγκαίο νέο οικονομικό σύστημα. Η αφθονία που πρόκειται να προκύψει από αυτό το σύστημα είναι μόνο η αρχή μιας τεράστιας ατζέντας αλλαγής.

Την πρώτη από τις επερχόμενες αλλαγές μπορεί να τη σκεφτεί κανείς σαν μια διασκεδαστική διαδικασία προπαρασκευής της πρώτης επαφής, κατά την οποία θα βιώσετε το μεγαλείο του Ουρανού και την επιστροφή στις πνευματικές ρίζες σας. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο ρόλος μας είναι να σας καθοδηγήσουμε, να πάτε πίσω στην φυσική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης, σημείο στο οποίο θα γίνετε οι συνεργάτες μας στο ξεδίπλωμα του θεϊκού σχεδίου σε όλη τη φυσική δημιουργία.

Οι αλλαγές αυτές θα μετατρέψουν την ίδια τη φύση της πραγματικότητάς σας σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι σπάνιο για τον Ουρανό να επιτρέψει μια τέτοια τεράστια αλλαγή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Κανονικά, αυτό το ποσό αλλαγής πραγματοποιείται στη διάρκεια αιώνων, όχι σε μια έκταση μικρότερη από μια δεκαετία. Αυτή η παραχώρηση γίνεται σαν να είναι ένα μέσον θείας αποζημίωσης, επειδή η σκοτεινή συμμορία αψήφησε ανοικτά τα ιερά διατάγματα, που διέπουν την αναδιαμόρφωση αυτής της πραγματικότητας. Η συμμορία πήρε η ίδια επάνω της την απίστευτη ύβρι της απόπειρας να εκδιώξει τις δυνάμεις του Ουρανού από μια ειδικής διαχείρισης γι’ αυτόν φυσική πραγματικότητα(2).

Μια τέτοια περιφρόνηση είναι βέβαια γελοία! Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι εδώ ως ένα από τα φυσικά σύνεργα του Ουρανού για τη διεξαγωγή της θείας ατζέντας στη φυσική δημιουργία, γι’ αυτό και η ελευθερία σας είναι εξασφαλισμένη. Επίσης, αφιερωμένοι στο Φως είναι διάφοροι επί του πλανήτη πόροι, που έχουν συνενωθεί για να κατευθύνουν μια, υπό την αιγίδα του Ουρανού, απομάκρυνση της συμμορίας και των αλαζονικών οπαδών της. Η στρατηγική αυτή βρίσκεται στην τελική φάση της και η δύναμη της συμμορίας υποχωρεί γρήγορα.

Καθώς τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας ετοιμάζονται να παραιτηθούν, παρακολουθούμε στενά εκείνους που είναι έτοιμοι να τα αντικαταστήσουν. Είναι ζωτικής σημασίας, οι προσδιορισμένες υπηρεσιακές κυβερνήσεις να καθορίσουν μια μορφή αντιπροσωπευτικής διακυβέρνησης, που θα υποστηρίζει την σημερινή και τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Τα προγράμματα ευημερίας και τα πολλά ευεργετικά έργα, που αυτά τα προσωρινά καθεστώτα θα θέσουν σε κίνηση, πρέπει να είναι σε συγχρονισμό το ένα με το άλλο.

Περαιτέρω, τα καθεστώτα αυτά απαιτούν νέους κανόνες, που θα επιτρέψουν στον καθένα από εσάς να συμμετέχει στην κυβέρνηση, δεδομένου ότι αυτά θα είναι τα πρώτα, πρωτόγονα βήματα προς την γαλαξιακή κοινωνία σας. Η σύντομη αυτή περίοδος θα είναι μια προσωρινή πολιτειακή φάση, ανάμεσα στο σημερινό σας κυβερνητικό τέλμα και την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Ωστόσο, οι δραστηριότητές της θα πρέπει να προβλέπουν τις τεράστιες μεταβολές που βρίσκονται μπροστά σας, και πρέπει να αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο από απλά μια επιστροφή στους ευνόητους στόχους των προγόνων σας. Είναι καιρός να αποκτήσετε επίγνωση του τι ακριβώς γίνεστε και των μεγάλων ευθυνών, που πρόκειται να αναλάβετε, οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα θαυμάσιο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα της επιφάνειας!

Στη συνέχεια μιλούν οι Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε αυτή την ένδοξη μέρα, για να καλωσορίσουμε τον καθένα από εσάς στο νέο πεδίο της πλήρους συνείδησης, το οποίο υλοποιείται τη στιγμή που μιλάμε. Κάτω από εσάς βρίσκονται τα ιερά εδάφη της Έσω Γης, ​​όπου κάθε πόλη των Αγκαρθινών κάνει ό,τι μπορεί για να μας βοηθήσει, να μεταμορφώσουμε το σκοτάδι που απομένει και ταλανίζει τις κοινωνίες σας της επιφάνειας.

Στην πραγματικότητα μετακινούμε τώρα τους συνεργάτες μας σε τέτοια θέση, ώστε να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις τελικές κινήσεις, οι οποίες θα σαρώσουν τα συντρίμμια, που άφησαν οι χιλιετίες της σκοτεινής κακοδιοίκησης. Η ελευθερία σας έρχεται με συγκεκριμένες ευθύνες προς τη Μητέρα Γη και προς τη μαγικά πολύπλοκη και πολυποίκιλη αλυσίδα της ζωής, που τόσο άσχημα διαταράχθηκε και κακοποιήθηκε από το σκότος.

Είμαστε στο χρόνο που καθορίστηκε από τον Ουρανό για να εμφανιστούμε μπροστά σας και να εξηγήσουμε τις πολλές εκδοχές της ιερής σοφίας, που έχουμε αποκτήσει στη διάρκεια των χιλιετιών, καθώς αυτή η γνώση μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τι η Γαία αναμένει από εσάς.

Εισέρχεστε σε μια σύντομη περίοδο της ιστορίας σας, στην οποία θα διευρύνετε τη συνείδησή σας, καθώς και την καθολική σας επίγνωση σχετικά με τη φύση και τη λειτουργία της πραγματικότητάς σας. Αυτό θα λειτουργήσει ως κάλεσμα αφύπνισης προς την έμφυτη σοφία σας, η οποία έχει παραμείνει αδρανής μέσα σας από την καταστολή των σχεδόν δεκατριών χιλιετιών περιορισμένης συνείδησης.

Αυτή η κατάσταση είχε επιβληθεί σε σας με συγκεκριμένους αυστηρούς περιορισμούς, που παραγγέλθηκαν από τον Ουρανό, και αρχικά αυτοί οι όροι χρησιμοποιήθηκαν μόνο σαν ένα μέσον εμπαιγμού από το σκότος. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ χιλιετιών, οι Ανουννάκι και τα διορισμένα τσιράκια τους παραβίασαν τους διάφορους αυτούς κανόνες. Είναι αυτές οι παραβιάσεις που έχουν οδηγήσει στις ειδικές απαλλαγές, οι οποίες είχαν κατ’ αρχήν σαν αποτέλεσμα την δική μας παρουσία (των Ανελθόντων Κυρίων) και κατόπιν την αποστολή πρώτης επαφής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Χρησιμοποιώντας την Αγκάρθα ως προσδιορισμένο καταφύγιό μας στη Γη, ταξιδεύαμε έξω κάθε μέρα για να σας καθοδηγούμε και να σας προετοιμάζουμε για τη Μεγάλη Αλλαγή της συνειδητότητας(3).

Η θεία χάρη και το έλεος του Ουρανού μας έφεραν όλους στο προφητευμένο σημείο, στο οποίο θα επιστρέψουμε στο ποιοι πραγματικά είμαστε. Το καθήκον μας σ’ εκείνο το σημείο παίρνει όλο και περισσότερο τον χαρακτήρα της δικής σας καθοδήγησης προς το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, μέσα στα όρια του συμβολαίου ζωής σας. Έχουμε αναλάβει με χαρά ό,τι έπεται στη σειρά για όλους μας και για αυτή την υπέροχη ζωντανή οντότητα, επάνω στην οποία κατοικούμε.

Η Αγκαρθινή οικογένειά μας είναι πολύ έτοιμη να γιορτάσει την επανένωσή της με την ανθρωπότητα της γήινης επιφάνειας και, στη συνέχεια, οι δραστηριότητές μας θα επεκταθούν για να περιλάβουν όλους τους υδάτινους κόσμους, που συναποτελούν αυτό το ηλιακό σύστημα. Αυτό το νεοσυσταθέν αστρικό έθνος έχει μια σειρά ειδικών καθηκόντων, για να βοηθήσει τον Γαλαξία να επιστρέψει στο Φως και να ενωθεί με ένα πλήθος γειτονικών γαλαξιών για να διαδώσει το Φως σε όλον αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας(4). Ένα πανέμορφο μέλλον διαμορφώνεται, στο οποίο όλοι εμείς θα συμμετάσχουμε με χαρά και αρμονία μαζί με όλη την Πλάση.

__________________________________________


(1)                Άλλη μια ένδειξη, ότι οι «γήινοι σύμμαχοι», οι παραδοσιακοί συνεργάτες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, έχουν χάσει την παλιά αίγλη τους, σαν σύνολο, και η αίγλη αυτή ανήκει πλέον στις «ιερές μυστικές κοινότητες της Γης».

(2)                Πολλές φορές στο παρελθόν έχει θιγεί σε διάφορα μηνύματα το γεγονός, ότι αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γη ως πραγματοποίηση θείου σχεδίου, είναι κάτι το οποίο «κανονικά δεν επιτρέπεται από τον Ουρανό». Είναι ίσως η πρώτη φορά, στο παρόν μήνυμα, που δίνεται μια εξήγηση σχετικά με την αιτία αυτής της εξαιρετικής μεταχείρισης.

(3)                Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για το γεγονός, ότι η Έσω Γη απετέλεσε τόπο καταφυγής και ανασυγκρότησης των δυνάμεων του Φωτός κατά τη μακραίωνη περίοδο της κυριαρχίας του σκότους. Όμως στο παρόν μήνυμα περιέχεται η ιδιαίτερα αξιοσημείωτη φράση «...ταξιδεύαμε έξω κάθε μέρα για να σας καθοδηγούμε και να σας προετοιμάζουμε...». Η φράση αυτή προκαλεί ένα προβληματισμό γύρω από τη φύση εκείνων των ταξιδιών και των μέσων με τα οποία αυτά εκτελούνταν. Με τη φράση αυτή είναι δυνατόν να εννοείται τόσο η μετακίνηση μέσω αστρικής προβολής όσο και η φυσική μετάβαση φυσικών προσώπων με τη χρήση διαστημικής τεχνολογίας φυσικών μεταφορικών μέσων. Επιπλέον η ίδια φράση αποτελεί υπενθύμιση των μυθικών αλλεπάλληλων μετακινήσεων του Απόλλονα από και προς την «Υπερβορεία». Γιατί τι άλλο μπορεί να σημαίνει η λέξη «Υπερβορεία» αν όχι μια περιοχή που βρίσκεται «πέρα από τον Βορρά». Από διάφορες μαρτυρίες και περιγραφές είναι γνωστό, ότι η υπέρβαση του «ορίου» της εξωτερικής επιφάνειας και η επακόλουθη μετακίνηση στην περιοχή του ανοίγματος προς την Έσω Γη δεν προξενεί κάποια ιδιαίτερη αίσθηση στον ταξιδιώτη, μια που η αντιληπτή εικόνα του περιβάλλοντος και η ομαλά συνεχιζόμενη επίδραση της βαρύτητας δεν προκαλούν μια τέτοια ιδιαίτερη αίσθηση. Συνεπώς για τον ταξιδιώτη συμβαίνει μια «υπέρβαση του Βορρά», μια συνέχιση της διαδρομής σε ένα τόπο, που βρίσκεται «πέρα από τον Βορρά». Τέλος, μέσω της υπενθύμισης αυτού του μύθου, προκύπτει η σκέψη, ότι πιθανώς και ο ίδιος ο Απόλλων δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφει η εξεταζόμενη φράση του παρόντος μηνύματος.

(4)                Εννοείται πως η συμβατική Αστρονομία δεν θα έχει να πει ως επιστήμη κάτι, που να αντιστοιχεί σ’ αυτές τις τόσο συναρπαστικές αναφορές στον Γαλαξία και σ’ «αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας». Σίγουρα μας επιφυλάσσονται πολύ εντυπωσιακές πληροφορίες και γνώσεις γύρω από τη φύση και την ιστορία αυτού του όχι και τόσο ξεχωριστού στοιχείου της φυσικής δημιουργίας, του οποίου μόριο αποτελεί το ηλιακό μας σύστημα. Αυτή σε η ανάγκη του Γαλαξία «να επιστρέψει στο Φως» θα πρέπει ίσως να σχετίζεται με τους μεγάλους γαλαξιακούς πολέμους και την αδηφάγο κατακτητική επιβουλή από μέρους των σατανικών Δρακονιανών και της περιβόητης Συμμαχίας Του Ανκάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου