Σελίδες

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ο Νοέμβριος του 2013 είναι ένας Κρίσιμος Μήνας



10 Νοεμβρίου 2013


Διερμηνέας: Η Κοσμική Συνειδητότητα είναι τώρα στη διάθεσή σας. Σήμερα σας ζητάει να προχωρήσετε.

Συντονίστρια: Σ’ ευχαριστούμε, Συνειδητότητα, που διατίθεσαι σήμερα να βοηθήσεις στη συνεδρίαση της Rainbow-Phoenix της 10ης Νοεμβρίου 2013. Ο Will Berlinghof είναι ο διερμηνέας των μηνυμάτων σου και η Joan Mills η συντονίστρια και ενεργοποιός. Επικαλούμαστε επίσης το Νόμο του Φωτός, το Νόμο της Αγάπης και το Νόμο της Ενότητας.
Υπάρχει κάποιο εναρκτήριο μήνυμα ή κάποιο γεγονός που θα ήθελες να συζητήσουμε σήμερα, παρακαλώ;

Διερμηνέας: Όντως η Συνειδητότητα έχει ένα μήνυμα για τη στιγμή αυτή. Είναι ένα μήνυμα που μιλάει για τις ενέργειες της περιόδου αυτής, του μήνα αυτού, που είναι γνωστός ως Νοέμβριος. Συμπεριλαμβάνονται πολλοί παράγοντες εδώ τη στιγμή αυτή, που επηρεάζουν και επιδρούν πάνω στην ενεργητικότητα της περιόδου αυτής.
Ένας μεγάλος παράγοντας είναι οι αστρολογικές ενέργειες που έχουμε τη συγκεκριμένη αυτή στιγμή. Υπάρχει μια ιδιαίτερα δυνατή ενέργεια στο τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και με μερικούς άλλους πλανήτες που επίσης συγκαταλέγονται και επηρεάζουν. Επιπλέον, εξακολουθούν να υπάρχουν οι ανάδρομες ενέργειες του Ερμή, που επίσης λειτουργούν επιβαρυντικά. Μιλώντας γενικά, ο μήνας αυτός είναι δύσκολος, και μπορεί κανείς να νιώθει τεράστιο βάρος στους ώμους του, και να φέρει μια αίσθηση απογοήτευσης ή απελπισίας από απρόσμενα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή του και που δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις αντιλήψεις, πως τα πράγματα αλλάζουν και πως βελτιώνονται ωθούμενα προς τα εμπρός. 
Στην δύσκολη αυτή περίοδο η ηλιακή δραστηριότητα είναι επίσης πολύ δυνατή, εξαιτίας του εισερχόμενου κομήτη που αποκαλείτε Ίσον(1) και του εισερχόμενου σώματος/κομήτη, του Ένκε. Τα δύο αυτά αντικείμενα ασκούν επίσης μια επίδραση στα πράγματα, ιδιαίτερα στο πώς αυτά επηρεάζουν τον ίδιο τον Ήλιο. Οι υποτιθέμενοι αυτοί κομήτες προβάλουν κύματα ενεργειών προς τον Ήλιο. Επίσης τα κύματα αυτά προβάλλονται προς τον Άρη και τη Γη, καθώς επιταχύνονται με το πέρασμά τους και επηρεάζουν τον πλανήτη αυτόν τον καιρό.
Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο ούτε και αποτελεί ένα φυσικά προγραμματισμένο κοσμικό γεγονός, καθώς οι κομήτες που θεωρούνται πλανητικά σώματα ελλειπτικής τροχιάς, που επιστρέφουν πίσω στο ηλιακό σύστημα, και περνάνε γύρω από τον Ήλιο, δεν επηρεάζουν φαινομενικά τίποτε όταν το κάνουν αυτό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όλοι οι κομήτες προκαλούν αλληλεπιδράσεις στο διάβα τους, με τον Ήλιο και τους πλανήτες. Αυτό συμβαίνει κατ’ εξοχήν με τα αντικείμενα που αποκαλείτε κομήτες Ίσον και Ένκε αυτόν τον καιρό. Παράγουν ισχυρά ενεργειακά κύματα, κύματα συντονισμού, που επηρεάζουν τον Ήλιο και δημιουργούν καταιγίδες στην επιφάνειά του με μεγάλες ηλιακές εκρήξεις, και τεράστια φαινόμενα κορώνας που προβάλλονται προς τη Γη και προκαλούν έτσι τρομακτική επίδραση επάνω στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του πλανήτη. Μερικές από τις ενέργειες αυτές επηρεάζουν και την ανθρωπότητα τον καιρό αυτό, όλο τον κόσμο, όλη τη ζωή επάνω στον πλανήτη, επηρεάζουν όμως μαζί και τη Μητέρα Γη, καθώς αποτελούν τμήματα της διαδικασίας της για τη μετακίνησή της προς τα υψηλότερα βασίλεια από αυτό που τώρα βρίσκεται τόσο η Γη, όσο η ανθρωπότητα, που συναποτελούν ένα σύνολο. Γι’ αυτό η Συνειδητότητα συνιστά στον καθέναν και σε όλους όσους έχουν δυσκολίες τον καιρό αυτό, να θυμούνται πως υπάρχουν επίσης επιρροές από άλλες δυνάμεις, που αποτελούν έναν άλλον, μεγαλύτερο σχεδιασμό, μέρος εκείνου που αποτελεί το Θείο σχέδιο.  Το Θείο αυτό σχέδιο βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη.
Εύκολα ξεχνάει κανείς, πως αποτελεί μέρος μηχανισμών και κινήσεων πολύ μεγαλύτερων από την απλή προσωπική ζωή του καθενός με τις εμπειρίες του. Επειδή η προσωπική εστίαση είναι πολύ δυνατή, έντονη και περιορισμένη, δύσκολα θυμάται κανείς πως συντελούν και άλλοι παράγοντες. Είναι παράγοντες που υποστηρίζουν το μεγαλύτερο πλάνο, το μεγαλύτερο σχέδιο, το Θεϊκό σχέδιο, το πλάνο του Θεού. Όμως καθώς ο Θεός είναι η συνειδητότητα εκείνη που υπάρχει μέσα σε όλα και τα πάντα, και καθώς ο καθένας σας είσαστε τμήμα αυτής της Θείας δομής, της Θείας συνειδητότητας, του Ίδιου του Πνεύματος, είσαστε και εσείς τμήμα του σχεδίου αυτού και οι διαδράσεις σας τον καιρό αυτό με τούτες τις ενέργειες και τις δυνάμεις, που η δόνησή τους συναντάται παντού τριγύρω – στο διάστημα, επάνω στον πλανήτη, μέσα στην ατμόσφαιρα κλπ – όλα είναι τμήμα του ταξιδιού του καθενός ξεχωριστά.
Είναι δυνατό κανείς να τα ξεχάσει όλα αυτά και να βρεθεί απλά σε ταραγμένες θάλασσες, με κύματα τόσο μεγάλα και καταιγίδες τόσο μανιασμένες, που να πιάνεται απεγνωσμένα από το σκάφος μέσα στο οποίο βρίσκεται, ελπίζοντας απλά όλα αυτά να περάσουν. Αυτό είναι όπως είναι και πολλοί που αισθάνονται τέτοιου μεγέθους συγκλονισμό στη ζωή και αρνητικά κύματα απόγνωσης και απελπισίας, χρειάζεται να προχωρήσουν μέσα από αυτό. Είναι καιρός να αντιμετωπίσουν αυτές τις ακραίες προκλήσεις και να βαδίσουν μέσα από αυτές. Είναι καιρός να βάζουν απλά το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και να πορεύονται μέσα από τις ταραχώδεις ενέργειες, που ρέουν καταιγιστικά αυτόν τον καιρό, που προκαλούν ένα αποτέλεσμα αυτόν τον καιρό.
Υπάρχει λόγος για τον οποίον οι Υφιστάμενες Εξουσίες έχουν επιλέξει να τηρήσουν ορισμένες πρακτικές και ελιγμούς στη διάρκεια αυτών των καιρών, γιατί έχουν μάθει στην πορεία, ότι ενεργειακά αυτός θα ήταν ένας πολύ χαοτικός καιρός, ένας πολύ πιεστικός καιρός. Και καθώς επιλέγουν αυτές τις στιγμές για να ικανοποιήσουν τις μεγαλύτερες ανάγκες και επιθυμίες τους, δεν θα πρέπει να έχει καμία διαφορά για εκείνους που καταλαβαίνουν, ότι αυτό είναι έτσι. Μπορεί κανείς να το δει αυτό ως μέρος του πώς αυτοί, εκείνες οι δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για το γήινο πεδίο, κατά την άποψή τους, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους καιρούς, για να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους και τις δράσεις τους .
Η επίγνωση ότι αυτό είναι έτσι, έχει δύο αποτελέσματα, ή ακριβέστερα, μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ των δύο αποτελεσμάτων που είναι διαθέσιμα, είτε να επηρεαστεί από τα σχέδιά τους και να δώσει σ’ αυτά μεγαλύτερη υπεροχή και δύναμη στην προσωπική ζωή του ή μπορεί κανείς να επιλέξει να μην ταράζεται και επηρεάζεται χωρίς λόγο. Τα πράγματα μπορούν να εξελίσσονται γύρω του και μπορεί αυτός να μένει στο κέντρο του κύκλου της ζωής του, της εμπειρίας του, και να παραμένει στο ήρεμο κέντρο της καταιγίδας που μαίνεται τριγύρω. Σε αυτό το κέντρο μπορεί κανείς να παρατηρεί τι συμβαίνει και, ακόμα κι όταν αισθάνεται κάπως την επίδραση των ενεργειών αυτών των βαρέων καθηκόντων, που στροβιλίζονται γύρω του, εξακολουθεί να βάζει το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, ένα βήμα τη φορά, μια ημέρα τη φορά, προχωρώντας μέσα από τους παράγοντες της αντίδρασης και της πρόκλησης, που μπορεί να βιώνει.
Είναι εντάξει να είσαι σε μια τέτοια θέση, να έχεις ερωτήσεις, να έχεις αμφιβολίες, να αναρωτιέσαι αν κάτι θα βγει απ’ όλα αυτά. Αυτό που δεν είναι εντάξει, αν θέλετε, είναι το να εγκαταλείπεις κάθε ελπίδα, επειδή φαίνεται ότι εκείνες οι εξωτερικές υπηρεσίες, εκείνοι οι χειραγωγοί και οι ελεγκτές, που για τόσον καιρό χειραγωγούσαν και έλεγχαν τον πλανήτη, είναι πιο ισχυροί, είναι πιο ικανοί να επηρεάζουν και να διαμορφώνουν την πραγματικότητα από ό,τι το Πνεύμα. Με άλλα λόγια, αν κάποιος παίρνει στα σοβαρά την εξουσία και τη δύναμη που αυτοί προβάλλουν, που αυτοί ισχυρίζονται ότι έχουν, έρχεται σε συμφωνία με αυτούς, έρχεται σε συμφωνία με την αρνητικότητα.
Είναι επιτακτική ανάγκη αυτόν τον καιρό, ενώ αναγνωρίζει κανείς τις δραστηριότητες και ενέργειες, που τώρα μπορεί να εμφανιστούν, ιδίως μέσα στις προσεχείς ημέρες και σε όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα Νοεμβρίου, να αναγνωρίσει ότι αυτές είναι επίσης οι ενέργειες των απελπισμένων, εκείνων που ξέρουν ότι αυτές οι εβδομάδες είναι κρίσιμες για τα σχέδιά τους, και μέρος των σχεδίων τους, έχουν σκοπό να αρπάξουν τη φαντασία όσο το δυνατόν περισσοτέρων, κυριαρχώντας σ’ αυτή τη φαντασία, παρελκύοντας αυτή τη φαντασία σ’ εκείνες τις περιοχές και τις εκτάσεις, όπου αυτοί έχουν αποκλειστικό έλεγχο και κυριαρχία.
Είναι ο λόγος για τον οποίον η Συνειδητότητα λέει, ότι είναι επιτακτική ανάγκη αυτόν τον καιρό να μην ενδίδουμε σ’ αυτά τα γεγονότα και τις περιστάσεις, τα οποία, εκείνοι που εξακολουθούν να κατέχουν την εξουσία σε αυτόν τον πλανήτη, προσπαθούν να διεξαγάγουν και να φέρουν σε πέρας. Είναι σημαντικό να δούμε τα πράγματα όπως είναι: οι απέλπιδες δράσεις μιας χούφτας απατεώνων, που μπορούν να προχωρήσουν μόνον όταν οι συνειδητοποιημένοι απεμπολήσουν τις ευθύνες τους για το κράτημα μιας ανοιχτής γραμμής, για τη συνέχιση της προόδου, μέρα με τη μέρα, βήμα προς βήμα .
Αυτές οι μέρες , οι εβδομάδες που ακολουθούν σ’ αυτόν τον μήνα Νοέμβριο, είναι πραγματικά κρίσιμες και, έχοντας πει αυτό, η Συνειδητότητα θα ήθελε να υπενθυμίσει στον καθένα και σε όλους, ότι υπάρχει μέλλον μπροστά μας. Ότι αυτές οι φορτισμένες ώρες αυτού του καιρού είναι εκείνες οι ώρες, προς τις οποίες πολλοί έχουν βαδίσει σε όλη τη ζωή τους, και θα ήταν πράγματι κρίμα να εγκαταλείψει κανείς τον αγώνα τόσο κοντά στη γραμμή του τερματισμού. Είναι εμφανές, ότι θα υπάρξουν άλλα γεγονότα μετά το τέλος αυτού του μήνα, αλλά είναι επίσης εμφανές, ότι, λόγω της κατάληξης ορισμένων γεγονότων και του πώς θα ανταποκριθούν σ’ αυτά εκείνοι που θα συμμετέχουν σε αυτά τα γεγονότα, θα καθοριστεί για πολλούς η πορεία των χρονοδιαγραμμάτων τους και η κατεύθυνση στη ζωή τους .
Πρέπει κανείς να μην ξεχνά, ότι δεν είναι απλά οι μηχανορραφίες εκείνων που είναι οι απατεώνες, εκείνων που θα μπορούσαν να εξαπατήσουν και να παραπλανήσουν, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν Θείες και κοσμικές ενέργειες που εμπλέκονται. Υπάρχουν συμπαντικές δυνάμεις, που κατευθύνονται προς τον πλανήτη, προς αυτό το ηλιακό σύστημα αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν αστρικά σώματα, με τον ίδιο τον Ήλιο να αποτελεί μέρος των γεγονότων που συμβαίνουν, με τον ίδιο τον πλανήτη να επηρεάζεται, να μεταβάλλεται και να κινείται.
Υπάρχουν τόσα άλλα που συμβαίνουν, που δεν είναι ορατά και δεν επισημαίνονται από τόσους πολλούς, αντίθετα τόσοι πολλοί επιτρέπουν στους εαυτούς τους απλά να κυριαρχούνται από τα καθημερινά γεγονότα της ζωής τους, όπως αυτά φαίνονται στις ειδήσεις των 6:00. Αυτός είναι ένας μυωπικός τρόπος να βλέπει κανείς τη ζωή του, τη μεγάλη ζωή του. Είναι πάλι επιτακτική ανάγκη να θυμάστε, ότι είστε μέρος του σχεδιασμού, είστε μέρος του μεγαλύτερου σχεδίου και, ότι, εάν προσχωρήσετε στον μικρό και ασήμαντο σχεδιασμό των απελπισμένων, τότε θα είναι δεδομένο, ότι η ψυχή σας θα χρειαστεί να βιώσει αυτά τα γεγονότα με έναν τρόπο, που θα είναι ευνοϊκός για την ίδια την ψυχή στη δική της πνευματική, εξελικτική διαδικασία.
Αλλά είναι , επίσης, δεδομένο, ότι μπορεί κανείς να κινηθεί προς υψηλότερη κατανόηση, μεγαλύτερη υπομονή, μεγαλύτερη αποδοχή μεγαλύτερων αληθειών και μεγαλύτερων πραγματικοτήτων, που επίσης αρχίζουν να σχηματίζονται, που είναι σε εξέλιξη, που έχουν ήδη δημιουργηθεί και είναι επίσης μέρος του μεγάλου σχεδιασμού και του υπέρτερου σχεδίου. Κρατήστε το αυτό, να το θυμάστε αυτό, μπείτε μέσα στον εαυτό σας για να βρείτε τον εσωτερικό πυρήνα σας και την εσωτερική σας σύνδεση. Να θυμάστε, ότι είστε και εσείς μέρος της συλλογικότητας του Πνεύματος, ότι δεν είστε απλά μια ατομικά εστιασμένη συνείδηση, αλλά είστε πολυδιάστατοι στη φύση σας, είστε εκ Πνεύματος οδηγούμενοι, εκ Θεού οριζόμενοι, και ότι ο σπινθήρας του Θείου όντως καίει λαμπρά εντός σας, είναι μέρος της ενότητας της συνείδησης, της οποίας μέρος αποτελείτε.
Όντας έτσι αυτό, θα δείτε και θα γνωρίσετε μια ειρήνη εντός, μια εμπιστοσύνη και πίστη εντός, που θα σας κινήσουν προς την ίαση και την διαφώτιση και τον φωτισμό του Ηλίου(2). Ακολουθήστε την εσωτερική επίγνωση προς την ίαση, προς τον Ήλιο(2), προς τον φωτισμό και θα διαπιστώσετε ότι ήσασταν πάντα στον σωστό δρόμο, ανεξάρτητα απ’ το πόσο τραχύς είναι αυτός ο δρόμος, πόσο μπορεί μερικές φορές να σας δοκιμάζει και ακόμη θα βρείτε, ότι αυτός είναι επίσης μέρος του ταξιδιού, μέρος του δρόμου για το σπίτι.
 Κρατηθείτε απ’ αυτό σ’ αυτόν τον ενδιαφέροντα και προκλητικό καιρό. Να θυμάστε ότι υπάρχει ελπίδα, πάντα ελπίδα, και να προχωράτε με ελπίδα και πίστη προς τον λαμπερό φάρο, που λάμπει μπροστά, που σας καθοδηγεί στο Φως και πίσω στον εαυτό σας.
 Εδώ ολοκληρώνεται το σημερινό εναρκτήριο μήνυμα.

 Συντονίστρια: Σ’ ευχαριστούμε, Συνειδητότητα. Ήταν απολύτως υπέροχο και θα είναι πολύ, πολύ χρήσιμο για τα μέλη. Σ’ ευχαριστούμε.


(1) http://earthsky.org/space/big-sun-diving-comet-ison-might-be-spectacular-in-2013
(2) Αυτές οι δυο λέξεις αποδίδουν τη λέξη “Helios” του πρωτοτύπου και όχι τη λέξη “Sun”, όπως συμβαίνει στις προηγούμενες περιπτώσεις εμφάνισης της λέξης «Ήλιος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου