Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Ετοιμαστείτε για την Αλλαγή - Διαδώστε παντού αυτό το μήνυμαΕίναι τώρα καιρός να κάνουμε το επόμενο βήμα στη δημιουργία της υποδομής για το Γεγονός στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη.
Ο κύριος ιστότοπος αναφοράς με οδηγίες για την προετοιμασία του γενικού πληθυσμού έχει φτάσει σε έναν ορισμένο βαθμό ολοκλήρωσης και χρειάζεται να γνωστοποιηθεί ευρέως:


Παρά το γεγονός, ότι η πολιτική εξουσία και το Αντιστασιακό Κίνημα θα παράσχουν τη δική τους υποδομή κατά τον χρόνο του Γεγονότος, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν υποδομές και από την πλευρά του κοινού. Οι δικές μας εναλλακτικές υποδομές θα καλύψουν τα κενά και θα διασφαλίσουν ότι η μετάβαση θα είναι πιο ομαλή και πιο αρμονική.


Έχουν δημιουργηθεί έξι ομάδες εργασίας: η ομάδα πλανητικής ηγεσίας, ομάδα, η ομάδα θεραπευτών, η ομάδα των μέσων ενημέρωσης, η ομάδα της νέας αναγέννησης, η ομάδα των νέων τεχνολογιών και η ομάδα οικονομίας. Όλες αυτές οι ομάδες θα αναπτύξουν πρακτικά εργαλεία, που θα μπορούν να διευκολύνουν τη μετάβαση κατά τον χρόνο του Γεγονότος, στον τομέα της ειδικότητάς τους.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά σε οποιαδήποτε από αυτές τις έξι ομάδες, κάντε κλικ εδώ:


Ο ιστότοπός μας θα μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες του κόσμου, ώστε το μήνυμα να εξαπλωθεί παγκοσμίως. Αναζητούμε ενεργά μεταφραστές και αν θέλετε να συμμετάσχετε στις μεταφραστικές ομάδες μας, χρησιμοποιήστε την ίδια φόρμα συμμετοχής, δηλώνοντας ότι επιθυμείτε να εργαστείτε εθελοντικά ως μεταφραστής:


Θα υπάρξουν πολλά προγράμματα, που θα σχετίζονται με την ετοιμότητα του πληθυσμού της επιφάνειας για το Γεγονός, τα οποία θα  ανακοινωθούν στο ιστολόγιό μου πολύ σύντομα και ο νέος ιστότοπός μας θα είναι ο κύριος κόμβος επικοινωνίας γι’ αυτά τα προγράμματα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτά στα Αγγλικά, εδώ:


                                            * * * * * * * * * * * * *

Το παραπάνω κείμενο προέρχεται από το ιστολόγιο του Θαυμαστή Των Ουρανών (Wonderer Of The Skies – η διεύθυνσή του βρίσκεται ακριβώς πάνω από αυτή τη σημείωση), ο οποίος είναι μια από τις γνωστές και σεβαστές πηγές πληροφόρησης σε θέματα που αφορούν στην παρουσία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και της προετοιμαζόμενης «Πρώτης Επαφής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου