Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Η Καθολική Εκκλησία βρήκε τον μάστορή της. (Με την "Ορθόδοξη" τι θα γίνει;)


Και βέβαια ο κόσμος αλλάζει!... Λίγα χρόνια πριν, αυτά που αναφέρονται στο παρακάτω κείμενο θα ήσαν απολύτως απίστευτα.
Ιταλοί πολιτικοί θα συναντηθούν με τον Kevin Annett και το ITCCS για να σχεδιάσουν μια «ολοκληρωμένη εκστρατεία για την άρση των εξουσιών» του Βατικανού

Θα συγκληθεί «Πνευματική Συνέλευση» στις 22 Σεπτεμβρίου
στη Ρώμη και σε είκοσι μία χώρες

Μια Έκτακτη Ενημέρωση από το Διεθνές Δικαστήριο για τα Εγκλήματα της Εκκλησίας και του Κράτους (ITCCS)


Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013


Ρώμη -


Η εκστρατεία για την απονομή δικαιοσύνης, που διενεργείται από τα θύματα της Καθολικής Εκκλησίας, έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν δύο πολιτικά κόμματα στην Ιταλία συμφώνησαν να συναντηθούν με αξιωματούχους του ITCCS τον Σεπτέμβριο.
Η συνάντηση θα σχεδιάσει εκείνο που μια εσωτερική διακήρυξη αποκαλεί «ολοκληρωμένη πολιτική και νομική εκστρατεία για την άρση των εξουσιών της Εκκλησίας και την ένταξή της στο πλαίσιο του κράτους δικαίου και του δημοκρατικού ελέγχου».
Η εκστρατεία αυτή θα περιλαμβάνει ως στόχο της την ακύρωση της λεγόμενης Συνθήκης του Λατερανού μεταξύ της Ιταλίας και του Βατικανού, που προστατεύει την εκκλησία από την ποινική δίωξη για τα εγκλήματά της κατά της ανθρωπότητας.
Εμπνευσμένα από τη Διακήρυξη των Βρυξελλών του ITCCS, της 4ης Αυγούστου, που ανακήρυξε την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία διακρατικό εγκληματική οντότητα βάσει του διεθνούς δικαίου, τα ιταλικά κόμματα συμφώνησαν ότι έχει έρθει ο καιρός για «αποφασιστική πολιτική δράση στην Ιταλία για λογαριασμό όλων των θυμάτων του παπισμού». (Βλ. www.itccs.org 3 Αυγούστου)
Τα εν λόγω κόμματα έχουν σήμερα έδρες στην ιταλική Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία. Η συμφωνία τους να συμμετάσχουν σε ανεπίσημες συνομιλίες με εκπροσώπους του ITCCS, συμπεριλαμβανομένου του Γραμματέα Πεδίου του ITCCS αιδεσιμότατου Kevin Annett, έγινε το Σάββατο 24 Αυγούστου σε κοινή σύσκεψη των αντίστοιχων ηγετικών ομάδων τους.
Τα γεγονότα αυτά κοινοποιήθηκαν την ίδια ημέρα στο Κεντρικό Γραφείο του ITCCS, στις Βρυξέλλες, με ένα κοινό ανακοινωθέν, υπογεγραμμένο από εκπροσώπους των δύο κομμάτων με τα ψευδώνυμά τους "Massimo" και " Maria".
Μιλώντας από την Ουάσιγκτον σήμερα, ο αιδεσιμότατος Ανέτ χαιρέτισε την κίνηση ως «τη ρήξη που όλοι περιμέναμε».
«Η εκστρατεία μας υπήρξε πάντοτε εγγενώς πολιτική, εξ αιτίας του τεράστιου μεγέθους του θεσμικού εγκλήματος, με το οποίο είμαστε αντιμέτωποι. Γι’ αυτό αποτελεί ικανοποίηση το γεγονός, ότι τελικά οι Ιταλοί πολιτικοί λαμβάνουν μέτρα για να αφοπλίσουν και να περιορίσουν την εξουσία της Καθολικής Εκκλησίας ως εγκληματικής οντότητας – και να μην επιτρέψουν στα χρήματα και στην επιρροή του Βατικανού να τους σταματήσει, πράγμα το οποίο συνέβαινε μέχρι τώρα.
»Ξέρω ότι το θαρραλέο παράδειγμά τους δεν θα αγνοηθεί από πολιτικούς και κυβερνήσεις σε άλλα μέρη».
Για λόγους ασφαλείας, τα δύο κόμματα θα διεξαγάγουν μυστικά τις συναντήσεις τους του Σεπτεμβρίου με το ITCCS, στην Ιταλία και σε άγνωστη τοποθεσία στην Ελβετία.
Εν τω μεταξύ, η προγραμματισμένη σύγκλιση των πνευματικών πρεσβυτέρων και των επιζώντων των βασανιστηρίων της εκκλησίας στο Βατικανό, την Κυριακή 22 του Σεπτέμβρη, προχωρεί με νέα δυναμική.
Με τον τίτλο «Μια Παγκόσμια Συνέλευση Πνευματικής Ανάκτησης», η εκδήλωση της ισημερίας θα περιλαμβάνει ταυτόχρονες συγκεντρώσεις, καταλήψεις εκκλησιών και «κοινοτικούς εξορκισμούς» σε Καθολικές εκκλησίες, σε εικοσιμία χώρες την ίδια εκείνη ημέρα.
Σε μια δήλωση της 20ης Αυγούστου, που εκδόθηκε από το «Όχι Στο Όνομά Μας!» (Non!), ένα συνασπισμό Καθολικών και Προτεσταντών κληρικών, που εδρεύει στην Αμερική και είναι συν-χορηγός της Συνέλευσης, αναφέρεται
«Το Βατικανό έχει ήδη νομικά καταργηθεί και κριθεί ένοχο αποτρόπαιων εγκλημάτων στα δικαστήρια εθιμικού δικαίου της ανθρωπότητας. Τώρα καταργούμε πνευματικά αυτή την εκκλησία και δημιουργούμε έναν νέο τρόπο για τους Χριστιανούς να βάλουν τέλος στην παράδοση του Αυτοκρατορικού Χριστιανισμού, στον βιασμό παιδιών υπό την προστασία της Εκκλησίας και στην γενοκτονία. Ο Χριστός δεν είναι η Εκκλησία.
»Αυτή η Συνέλευση αποτελεί πράξη μετάνοιας και εξορκισμού, που γίνεται με το θέλημα του Θεού και τα πιο ταπεινά από τα παιδιά του Θεού. Τώρα είναι η ώρα για όλους τους αληθινούς Χριστιανούς να εγκαταλείψουν την ψεύτικη εκκλησία, και να αφήσουν τις νεκρές ψυχές στη Ρώμη να θάψουν τους δικούς τους νεκρούς».*

Μείνετε συντονισμένοι στο www.itccs.org για περαιτέρω ανακοινώσεις αυτών των ομάδων και εκδηλώσεων.


Κεντρική Υπηρεσία του ITCCS, Βρυξέλλες , 26 Αυγούστου 2013 από (G. Dufort, Γραμματέας)  itccscentral@gmail.com 


* Για να έρθετε σε επαφή με το «Όχι Στο Όνομά Μας!» γράψτε στο thecommonland@gmail.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου