Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Από την αμερικανική αντιστασιακή αρθρογραφίαΤο μαλαισιανό αεροσκάφος δεν έχει χαθεί
…και πολλά άλλα


Dave Hodges

14 Μαρτίου 2014

Μετάφραση: Εξάγγελος Της Νέας Εποχής
[Ως μεταφραστής αυτού του κειμένου και υπό το βάρος μιας ευθύνης, που απορρέει από το γεγονός ότι κάποιες «πληροφορίες» μεταφέρονται προς το κοινό μέσα από το προϊόν της δουλειάς μου, θα ήθελα να διευκρινίσω, ότι προσωπικά διαφωνώ με αρκετές από τις θέσεις που διατυπώνει ο αρθρογράφος και με τη δική του «απαισιόδοξη» οπτική γωνία, από την οποία βλέπει τον κόσμο και την δυναμική των πραγμάτων – π.χ. ο κίνδυνος Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου είναι κατά τη γνώμη μου ανύπαρκτος, εξ αιτίας διαφόρων παραγόντων, όπως η αντίθεση από μέρους μεγάλου όγκου στρατιωτικών μονάδων διεθνώς (αλλά και του ίδιου του Πενταγώνου) προς την εξυπηρέτηση ενός ακόμη παρανοϊκού σχεδίου της ελίτ. Θέλω ακόμα να σημειώσω, ότι δυο κυρίως στοιχεία από το περιεχόμενο του άρθρου με έπεισαν να προχωρήσω στη μετάφρασή του: Το πρώτο είναι η διαφώτιση που παρέχει γύρω από το ζήτημα της πραγματικής εξέλιξης της τεχνολογίας – και σχετικά με την επί μέρους λεπτομέρεια του ρόλου των ναζιστών τεχνικών και επιστημόνων στον τομέα αυτόν. Το δεύτερο και από μια άποψη σπουδαιότερο, είναι η κριτική που πολύ ευθαρσώς ασκεί ο αρθρογράφος προς τις λαϊκές μάζες της χώρας του, σε ότι αφορά στο επίπεδο της πολιτικής τους συνείδησης και την διάθεσή τους να αποκτούν γνώση περί του τι συμβαίνει γύρω τους και να παρεμβαίνουν καθοριστικά σ’ αυτό που συμβαίνει. Εννοείται βεβαίως ότι η κριτική αυτή δεν βρίσκει την δικαίωσή της μόνο μέσα στα πλαίσια της αμερικανικής κοινωνίας]

* * * * * * * * * * * * *


Το μαλαισιανό αεροσκάφος δεν έχει χαθεί. Βρίσκεται ακριβώς εκεί όπου κάποιος είχε σχεδιάσει να είναι. Επίσης, σε σχέση με τις 80.000 Ρώσους στρατιώτες, έτοιμους να εισβάλουν στην Ουκρανία, και με το ΝΑΤΟ να μετακινεί δυνάμεις στη Νορβηγία, υπάρχει ένας πόλεμος, που θα μπορούσε να ξεσπάσει οποιαδήποτε μέρα.
Ο επερχόμενος παγκόσμιος πόλεμος είναι εντελώς περιττός. Θα διεξαχθεί με όπλα και με τεχνολογία, που έχουν ξεπεραστεί εδώ και πάνω από εκατό χρόνια. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει τη δυνατότητα να αδρανοποιήσει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ όπλο  της Ρωσίας ή της Κίνας.
Τα δύο αυτά γεγονότα, και πολλά παγκόσμια γεγονότα, αποτελούν μέρος ενός μεγάλου θεάτρου που παίζεται, προκειμένου να δημιουργηθεί το μέγιστο χάος, μέσα από το οποίο θα εκδηλωθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Και όλα αυτά είναι δυνατόν να αποτραπούν, διότι έχουμε αφάνταστες τεχνολογίες, οι οποίες θα μπορούσαν να λύσουν τα προβλήματα, που οι πόλεμοι δεν μπορούν.
Πώς γνωρίζω τι τεχνολογίες είναι διαθέσιμες στην κυβέρνησή μας; Δεν το γνωρίζω, όμως το γνώριζε ο πατέρας μου και το παρόν είναι μια σύντομη αποκάλυψη της δουλειάς του και του γιατί αυτή έχει σημασία για όλους εμάς.

Οικογενειακά μυστικά

Πρόκειται να γράψω σχετικά, και εν μέρει να αποκαλύψω κάτι, περί του οποίου έχω γνώση για πάνω από τριάντα χρόνια. Εάν είχα αποκαλύψει όσα ήξερα για τη δουλειά που έκανε ο πατέρας μου ενώ ήταν στο ναυτικό και αμέσως μετά τη συνταξιοδότησή του, εκείνος θα είχε πάει στη φυλακή ισόβια και η μητέρα μου θα είχε χάσει τη συνταξιοδότηση του πατέρα μου από το ναυτικό, μετά τον θάνατό του. Τώρα που και οι δύο γονείς μου έχουν αποδημήσει, είναι καιρός να βγει η αλήθεια, επειδή έχει άμεση σχέση τόσο με την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Μαλαισίας, όσο και με τη δυναμική για έναν παγκόσμιο πόλεμο, που η Ρωσία και το ΝΑΤΟ ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να γράψω αυτό το άρθρο, αν επρόκειτο για μια άλλη οικογένεια αντί της δικής μου, γιατί απεχθάνομαι να επισύρω την προσοχή στην οικογένειά μου.

Μια τυχαία συνάντηση

Η γυναίκα μου κι εγώ γευματίζαμε σε ένα εστιατόριο εχθές και με ρωτούσε τι νομίζω πως υπάρχει πίσω από το χαμένο αεροσκάφος της Μαλαισίας. Της είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά ότι η NSA και η CIA μας γνωρίζουν ακριβώς τι συνέβη σε αυτό το αεροπλάνο και πού συνέβη. Περιέργως, υπήρχε ένας άνδρας, που καθόταν σ’ ένα κοντινό τραπέζι πίσω μας, ο οποίος έσκυψε και είπε: «Δεν μπορούσα να μην ακούσω αυτά που λέτε. Δούλευα στην DARPA πριν τη συνταξιοδότηση και ο σύζυγός σας, κυρία μου, έχει δίκιο. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα μπορούσαμε να παρακολουθούμε και αυτό περιλαμβάνει πλοία, αεροπλάνα, αυτοκίνητα και ανθρώπους. Έχουμε τεχνολογία, για την οποία το κοινό δεν θα μάθει για τουλάχιστον εκατό χρόνια.» Μολονότι ο ίδιος δεν επεκτάθηκε σε λεπτομέρειες, ήξερα ακριβώς για τι πράγμα μιλούσε.
Αυτή η τυχαία συνάντηση μου θύμισε πόσο μισώ την εξαπάτηση που βγαίνει από την κυβέρνησή μας σε καθημερινή βάση. Έχουμε την τεχνολογία για να κάνουμε απίστευτο καλό. Μπορούμε να αντιστρέψουμε την ξηρασία, να αμυνθούμε απέναντι σε όλα τα εχθρικά όπλα και μπορούμε να αναστρέψουμε ακόμη και τη διαδικασία της γήρανσης. Ναι, η σούπερ ελίτ σε αυτόν τον πλανήτη έχει αποφασίσει να παρακρατήσει τα περισσότερα τεχνολογικά επιτεύγματα από τους ανθρώπους, ώστε εμείς να μπορούμε να συνεχίζουμε να παίζουμε το παλιό, φθαρμένο παιχνίδι, του να κάνει η μία πλευρά πόλεμο με την άλλη, κλπ. κλπ. Όλα γίνονται για τον έλεγχο, τη χειραγώγησης και τη μαζική δολοφονία και έχω αρρωστήσει μ’ όλα αυτά. Καταλαβαίνω γιατί οι πληροφοριοδότες κάνουν ό,τι κάνουν, επειδή φτάνουν να είναι τόσο αηδιασμένοι, ώστε δεν αντέχουν άλλο πια. Το καταλαβαίνω, γιατί είμαι έτοιμος να κάνω κι εγώ το ίδιο για τους ίδιους λόγους.

Παιδικό παιχνίδι

Θρηνώ για τους νεκρούς 239 επιβάτες του αγνοουμένου αεροπλάνου. Και ναι, είναι αναμφίβολα νεκροί. Από καιρό τώρα γνωρίζω, ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών μας, και πιθανώς το FSB και η Μοσάντ επίσης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν κάθε πλοίο, αεροπλάνο, αυτοκίνητο και κάθε πρόσωπο στον κόσμο. Να έχετε υπ’ όψη σας, ότι κάθε συζήτηση που κάνετε, όχι μόνο ηλεκτρονικά, παρακολουθείται από έναν υπολογιστή. Δεν υπάρχουν μυστικά. Η δυνατότητα να παρακολουθείται το κάθε πρόσωπο που παρουσιάζει ενδιαφέρον, υπάρχει εδώ και πολύν καιρό. Αυτός είναι ο λόγος, που μερικοί από μας ήξεραν, ότι το κυνήγι του Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ένα αστείο, που είχε σχεδιαστεί για να αρμεχτεί η αγελάδα των κονδυλίων, που ήταν ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Επομένως, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίζουν οι υπηρεσίες πληροφοριών μας τι συνέβη στο αεροπλάνο, που έχει αποσπάσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.
Αρχικά έμεινα σιωπηλός για το θέμα του αγνοουμένου αεροσκάφους, διότι σκέφτηκα ότι υπάρχει μια πιθανότητα να ξεκινήσει η κυβέρνησή μας μια επιχείρηση διάσωσης, επειδή στο αεροπλάνο είχε συμβεί αεροπειρατεία, και κάναμε τους βλάκες, προκειμένου να σώσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Χρειάστηκε να θυμίζω στον εαυτό μου, ότι το να δίνεις οποιαδήποτε πίστη σε αυτήν την αλωμένη από τους τραπεζίτες κυβέρνηση, αποτελεί αφέλεια, στην καλύτερη περίπτωση. Κάθε παράθυρο οποιασδήποτε διάσωσης έκλεισε πριν από λίγες ημέρες. Δεν ξέρω γιατί αυτό το αεροπλάνο κατέπεσε, αν και υποψιάζομαι ότι έγινε για να αποφευχθεί η μεταφορά τεχνολογίας προς τους Ρώσους, όμως ξέρω ότι η κυβέρνησή μας γνωρίζει τι συνέβη και ποιος το έκανε. Τώρα, στην ουσία του άρθρου.

Αφανέρωτη τεχνολογία

Ο πατέρας μου έκανε δύο υπηρεσιακά ταξίδια με το αεροπλανοφόρο Ρούσβελτ, πριν συνταξιοδοτηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό. Στη δεκαετία του 1980, ο πατέρας μου ήταν βαριά άρρωστος από μεσοθηλίωμα, ως αποτέλεσμα της διαβίωσής του σε πλοία με ελεύθερο αμίαντο(1). Το Ρούσβελτ ήταν ένα τέτοιο πλοίο. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής του, επισκεπτόμουν τον πατέρα μου κάθε βράδυ. Σε αυτές τις συζητήσεις έμαθα σε τι ο πατέρας μου ήταν αναμεμιγμένος εξ αιτίας της εργασίας του στο Ρούσβελτ και την μετέπειτα δουλειά του στην Martin Marietta, η οποία περιλάμβανε συνεργασία με πρώην Ναζί επιστήμονες, καθώς και με έναν Ρώσο εμπειρογνώμονα βαλλιστικών βλημάτων, ο οποίος είχε αυτομολήσει κατά την κορύφωση του ψυχρού πολέμου.
Ο πατέρας μου ήταν ένας από τους ανθρώπους που ανανέωσαν το ηλεκτρικό κύκλωμα του Κέντρου Πληροφοριών Μάχης στο αεροπλανοφόρο Ρούσβελτ, προκειμένου αυτό να δεχτεί τα πρώτα πυρηνικά όπλα σε πλοίο του ναυτικού. Μεγάλο μέρος του έργου έγινε όταν το πλοίο παρέπλεε τη Γη Του Πυρός, που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Νότιας Αμερικής. Το έκαναν για να αποφύγουν τον εντοπισμό από τους Σοβιετικούς. Αργότερα, ο πατέρας μου κλήθηκε πίσω στο πλοίο, για να κάνει περισσότερες προσαρμογές στο Κέντρο Πληροφοριών Μάχης, στο δεύτερο ταξίδι του με το αεροπλανοφόρο. Αυτό ήταν ένα υψηλής ασφαλείας και άκρως απόρρητο σχέδιο και τίποτα εκείνον τον καιρό δεν αποκαλύφθηκε στην οικογένειά μας, έως ότου μου μίλησε σχετικά ο πατέρας μου, είκοσι χρόνια αργότερα.
Το Ναυτικό συνταξιοδότησε νωρίς τον πατέρα μου, έξι μήνες πριν από την πραγματική ημερομηνία συνταξιοδότησής του, και τον έστειλε να δουλέψει στην Martin Marietta, στα βουνά, έξω από το Λίτλτον του Κολοράντο. Στην οικογένειά μου ειπώθηκε μόνο, ότι ο μπαμπάς εργαζόταν στα βαλλιστικά βλήματα. Η αλήθεια, όπως ο ίδιος μου αποκάλυψε στις νυχτερινές συζητήσεις μας, από το 1983 ως το 1985, ήταν ότι εργαζόταν μαζί με Ναζί επιστήμονες για την ανάπτυξη τεχνολογιών, που υπήρχαν στο σχεδιαστήριό τους, αλλά δεν είχαν ακόμη αναπτυχθεί. Οι περισσότεροι γνωρίζουν την Επιχείρηση Paper Clip (σ.τ.μ.: Συνδετήρας) η οποία συνίστατο στην μελέτη και ανάλυση της τεχνολογίας των Ναζί, προκειμένου αυτή να αξιοποιηθεί στον στρατό μας. Ωστόσο, εκείνο στο οποίο εργαζόταν ο πατέρας μου ήταν η θεωρητική πλευρά αυτών που είχαν σχεδιαστεί, αλλά δεν είχαν ακόμη κατασκευαστεί.
Όπως περιέγραψε ο πατέρας μου του, το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικά κατατμημένο σε τομείς και αρχικά εποπτευόταν από το Γραφείο Πληροφοριών του Ναυτικού. Αργότερα, η CIA απέσπασε τον έλεγχο και απέκτησε άμεση πρόσβαση στο έργο. Καθώς αυξάνονταν οι ευθύνες του πατέρα μου, αυτός ανέπτυξε περισσότερη επίγνωση του συνόλου και του σκοπού του προγράμματος. Εκείνος υπέθετε ότι δούλευε σε ένα μυστικό στρατιωτικό διαστημικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε ένα ανεξάρτητο οπλικό σύστημα και ενιαία σκάφη ικανά να επιτύχουν τροχιά χωρίς τη χρήση προωθητικών πυραύλων. Αν και ο πατέρας μου ποτέ δεν έλαβε άμεση επιβεβαίωση, ήταν πεπεισμένος πως εργαζόταν σε ένα στρατιωτικοποιημένο διαστημικό πρόγραμμα, το οποίο ήταν εντελώς διαχωρισμένο από τη NASA, δεδομένου ότι κανένας από τους καρπούς της εργασίας του δεν κατέληξε ποτέ στην «πολιτική διαστημική υπηρεσία». Η NASA δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κάλυμμα για ό,τι απεργάζεται η κυβέρνησή μας για πάνω από εξήντα χρόνια. Γιατί, στην καρδιά του ψυχρού πολέμου, η κυβέρνησή μας δεν θα στρατιωτικοποιούσε το διάστημα; Και βέβαια στρατιωτικοποιούσαμε το διάστημα και δεν έχει νόημα να πιστεύει κανείς οτιδήποτε άλλο. Μου είπε, ότι η τεχνολογία πάνω στην οποία εργαζόταν, εκτιμάτο πως ήταν κατά εκατό ως τριακόσια χρόνια μπροστά από οτιδήποτε είχαμε εκείνη την εποχή.
Είναι ενδιαφέρον, ότι ο πατέρας μου ήταν φανατικός θεατής της τηλεοπτικής εκπομπής Star Trek, την οποία δημιούργησε ο Τζην Ρόντενμπερυ, επειδή ήξερε, ότι η τεχνολογία που παρουσιαζόταν στην εκπομπή είχε ήδη αναπτυχθεί. Μου είπε ότι δεν του ήταν ξεκάθαρο το γιατί είχε επιτραπεί στον Ρόντενμπερυ να εκθέσει την τεχνολογία με έναν τόσο ανοικτό τρόπο.
Μου είχε αποκαλύψει, πως είχαμε βαθιά στο διάστημα πλατφόρμες εξοπλισμένες με όπλα, τα οποία θα μπορούσαν να χτυπήσουν οπουδήποτε στην επιφάνεια του πλανήτη κι ακόμα πιο πέρα. Αφού ο πατέρας μου έφυγε από την Martin Marietta, γνωστή σήμερα ως Lockheed Martin, πήγε να εργαστεί στη Sundstrand Electric στο Γουέστμινστερ του Κολοράντο. Στο διάστημα που ήταν στην Sundstrand, γνώρισε τον μακαρίτη Μπιλ Πάουελεκ, έναν επί συμβάσει πράκτορα της CIA. Με τον καιρό ο Μπιλ Πάουελεκ γνωρίστηκε με την σημερινή μου διευθύντρια ειδήσεων στο Common Sense Show Άννυ Ντε Ρίζο και έγινε το άλλο της μισό. Και οι δυο άνδρες εκτέλεσαν έργο στην ανάπτυξη ενός συστήματος παρακολούθησης υψηλής τεχνολογίας για χρήση σε πλατφόρμες του μακρινού διαστήματος.
Ο πατέρας μου με είχε προειδοποιήσει, ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να μιλήσω δημοσίως γι’ αυτά τα γεγονότα πριν ο ίδιος και η μητέρα μου αποβιώσουν. Ο πατέρας μου είχε υπογράψει έναν όρκο εθνικής ασφάλειας, με τον οποίον παραιτείτο από κάθε διαδικασία διεκδίκησης δικαιωμάτων, σε οποιαδήποτε περίπτωση παραβίασης του όρκου του. Οποιαδήποτε παραβίαση θα σήμαινε άμεση φυλάκιση στο Λήβενγουορθ(2), με σκληρή εργασία και απώλεια όλων των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων. Ο πατέρας μου πέθανε το 1985, αλλά εγώ δεν μπορούσα να πω τίποτα, γιατί η μητέρα μου έπαιρνε τη σύνταξή του από το Ναυτικό. Μετακόμισα στην Αριζόνα τρεις μήνες αργότερα και έβαλα στο αρχείο αυτή τη γνώση και ασχολήθηκα με τα ενδιαφέροντα της σταδιοδρομίας μου.

Η σύνδεση με τον Αρτ Μπελ

Το 1993 άκουγα για πρώτη φορά την εκπομπή του Αρτ Μπελ και ο Αρτ είχε σε συνέντευξη τον Βανς Ντέιβις, πρώην συνεργάτη της NSA(3). Ο Βανς είπε κάποια πράγματα στη συνέντευξη, που με έκαναν να σκεφτώ, ότι ίσως είχε γνωρίσει τον πατέρα μου. Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Βανς και του άφησα ένα μήνυμα, εξηγώντας του τον λόγο, για τον οποίο ζητούσα αυτή την επαφή. Την επόμενη μέρα, τόσο ο Βανς όσο και ο Μπιλ Πάουελεκ επικοινώνησαν μαζί μου. Ανέπτυξα μια φιλία και με τους δύο άνδρες. Και από τον Μπιλ Πάουελεκ, έμαθα ακόμα περισσότερα για τη δουλειά που έκανε ο πατέρας μου στην Sundstrand. Σε ιδιωτική βάση, έδειξα εμπιστοσύνη στον Μπιλ και στον Βανς και τους είπα μερικά από όσα ήξερα. Δέκα χρόνια αργότερα, μέσα από μια συνάντηση που είχε κανονιστεί από τον Μπιλ Πάουελεκ, είχα μια μυστική συνάντηση για τα θέματα αυτά με τον φημισμένο συγγραφέα Τζιμ Μαρς, στο αεροδρόμιο του Φοίνιξ, στην οποία είπα στον Τζιμ μερικά από αυτά που γνώριζα και εκείνος είπε ότι αυτά επιβεβαίωναν ένα μεγάλο μέρος απ’ όσα ήδη γνώριζε για τα θέματα αυτά. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, ανέπτυξα μια σχέση με τον Τζιμ, καθώς ο ίδιος υπήρξε φιλοξενούμενος στις εκπομπές μου πάνω από δώδεκα φορές.
Εξακολούθησα να διατηρώ πολύ χαμηλό προφίλ, ώσπου οι δυνάμεις του γερουσιαστή Τζων ΜακΚέιν και ο όμιλος CAFTA/CANAMEX Corridor(4) θέλησε να αναγκάσει εμένα και τους τριακόσιους αγρότες γείτονές μου να φύγουμε από τη γη μας, χωρίς καμία αποζημίωση. Ως αποτέλεσμα του αγώνα μου ενάντια στις δυνάμεις του ΜακΚέιν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο αείμνηστος Πητ Πήτερσον μου έδωσε μια θέση παρουσιαστή σε εκπομπή διαλόγου τα Κυριακάτικα απογεύματα,  στο Βίκενμπουργκ της Αριζόνα. Περίπου δυο χρόνια αργότερα, ο Τζων Στάτμιλερ μου πρόσφερε μια παρόμοια θέση στο Republic Broadcasting Network. Ήμουν ένα ανήσυχο πρόσωπο και έκανα πόλεμο με την ελίτ σε εβδομαδιαία βάση. Δυστυχώς, ακόμα δεν μπορούσα να αποκαλύψω όλα όσα ήξερα, γιατί η μητέρα μου ήταν ακόμα στη ζωή.
Η μητέρα μου πέθανε πριν από τρία χρόνια και συνεπώς ήμουν ελεύθερος να αποκαλύψω ό,τι ήξερα, αλλά επέλεξα να μην το κάνω, επειδή είχα εμπλακεί στον αγώνα κατά της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σε πολλά μέτωπα και δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να το πράξω, μέχρι τώρα.
Μπορώ να δηλώσω με ακρίβεια, ότι διαθέτουμε την τεχνολογία για να σταματήσουμε όλες τις επιθέσεις κατά των Ηνωμένων Πολιτειών ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή που έχουμε επιλέξει. Ότι είπαν στο κοινό σχετικά με το πρόγραμμα Στρατηγική Αμυντική Πρωτοβουλία του Ρέιγκαν(5) ήταν ένα απατηλό ψέμα. Το πυραυλικό σύστημα MX, για παράδειγμα, ήταν ένα πολύ ακριβό τέχνασμα παραπληροφόρησης. Κατά τη διάρκεια των ετών του Ρέιγκαν, είχαμε ήδη αναπτύξει τεχνολογία, την οποία οι περισσότεροι θα αναγνώριζαν ως μέρος του HAARP, που θα μπορούσε, για παράδειγμα, να καταρρίψει όλα τα εισερχόμενα ICBM (6), χρησιμοποιώντας επιτόπια τεχνολογία τύπου EMP, βασιζόμενη στο σύστημα HAARP, σε συνδυασμό με την τεχνολογία που βρίσκεται σε πλατφόρμες, στο βαθύ διάστημα. Αυτός ο πόλεμος που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε, πρόκειται να διεξαχθεί με ξύλα και πέτρες σε σύγκριση με τα μέσα που είναι διαθέσιμα. Επομένως, όλη αυτή η ανταλλαγή απειλών και η επακόλουθη μαζική δολοφονία, που πρόκειται να συμβεί, είναι εντελώς περιττή.
Εκατομμύρια πρόκειται να πεθάνουν άσκοπα και, αν η σύγκρουση εξελιχθεί σε πυρηνική, δισεκατομμύρια θα πεθάνουν. Και όλα αυτά στο όνομα μιας μικρής ελίτ, που θα αποκτήσει περισσότερο έλεγχο, ώστε να μπορέσει να ζήσει κάποια προσχεδιασμένη φαντασίωση για έλεγχο του πλανήτη.

Πόσο εξελιγμένη είναι η κρυφή τεχνολογία;

Η σύντομη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι ότι δεν ξέρω. Οι πληροφορίες μου βασίζονται σε γεγονότα, τα οποία συνέβησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1950, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960. Αυτό που ξέρω είναι, ότι μόνο πολύ λίγοι γνωρίζουν όσα γνωρίζω. Μόνον ο Θεός και λίγοι διεφθαρμένοι άνθρωποι ξέρουν πόσο μακριά έχει πάει η εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω κανένα πρόβλημα να πιστέψω το νέο βιβλίο του Στηβ Κουέηλ ΕΞΩΓΕΝΕΣΙΣ, περί μετανθρωπισμού και πλήρους μορφοποίησης της ανθρώπινης φυλής.
Με την απαγορευμένη τεχνολογία, όλη η ξηρασία και η πείνα στον πλανήτη θα μπορούσε να τελειώσει. Θυμάστε την παλιά κλασική ταινία του 1952, Η μέρα που σταμάτησε η Γη, στην οποία μια φυλή εξωγήινων είχε τη δυνατότητα να σταματήσει κάθε πόλεμο στο σύμπαν; Εμείς έχουμε τη δύναμη να σταματήσουμε κάθε πόλεμο στον πλανήτη σήμερα και διαθέτουμε την τεχνολογία αυτή εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Καταλαβαίνετε τι λέω; Όλοι οι πόλεμοι θα μπορούσαν να τελειώσουν. Θα μπορούσαμε να ταξιδεύουμε στ’ αστέρια και να αξιοποιούμε τεράστιους πόρους. Είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει πάει ο στρατός μας στο φεγγάρι πολύ πριν από τον Νηλ Άρμστρονγκ, με βάση τα όσα γνωρίζω σχετικά με την τεχνολογία που υπήρχε το 1960. Οπωσδήποτε, η ελίτ δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τον έλεγχο και να επιτρέψει στην ανθρωπότητα να γίνει αυτό που επρόκειτο να γίνει. Συνεπώς, η τεχνολογία θα συνεχίσει να αποκρύπτεται και τα βάσανα του ανθρώπου θα συνεχιστούν για κάποιο διάστημα. Λαμβάνοντας υπ’ όψη αυτά που είπε ο Τζων Κένεντυ στην ομιλία του περί μυστικών κοινοτήτων(7), γνώριζε κι εκείνος αυτά που αποκαλύπτω και δεν ήταν συμμέτοχος στα παιχνίδια που παίζονταν.

Τι πρέπει να κάνει ένας φτωχός Χριστιανός;

Θα πρέπει να αρχίσει τώρα να έχει αίσθηση του γιατί έχω υποστηρίξει να μην είναι στο τραπεζικό σύστημα, ελεγχόμενος από τους πορνοκάπηλους και πολεμοκάπηλους. Έχω, επίσης, ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ψωνίζουν από την τοπική αγορά τους και να μείνουν έξω από τις εταιρικές οντότητες. Κλείστε την τηλεόρασή σας και διαβάστε ένα βιβλίο, η Αγία Γραφή θα ήταν καλή για ξεκίνημα. Τι είπε ο Ιησούς σχετικά με να είναι κανείς σ’ αυτόν τον κόσμο και όχι αυτού του κόσμου; Θα μπορούσε ακόμα να είναι δυνατή μια κατάρρευση του διεφθαρμένου συστήματος από τα μέσα και το ξεκίνημα ενός καινούργιου. Ωστόσο, το πλοίο αυτό έχει ήδη σαλπάρει και είμαι σίγουρος πως είναι πολύ αργά.

Συμπέρασμα

Η Άννυ Ντε Ρίζο και λίγοι από τους στενούς φίλους μου έχουν συζητήσει το εάν και το πότε και το πόσο λεπτομερώς θα πρέπει να βγάλω στο φως όσα γνωρίζω. Από τον θάνατο της μητέρας μου, πολλές φορές έχω σκεφτεί τι πρέπει να κάνω. Κάποιοι με έχουν συμβουλεύσει να παραμείνω σιωπηλός, λόγω της απώλειας της αξιοπιστίας. Εμένα προσωπικά λίγο θα με ένοιαζε αυτή η πιθανότητα. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα συνεχίσω να γράφω και να κάνω εκπομπές. Έχω άλλα πράγματα στη ζωή που μου λείπουν και νιώθω όλο και περισσότερο κουρασμένος από την προσπάθεια να αφυπνίσω ένα κοινό, που είναι ικανοποιημένο με το να παρακολουθεί το «Dancing with the Stars», αντί να μάχεται ενάντια στο κακό σ’ αυτόν τον πλανήτη. Ως πρώην επαγγελματίας της ψυχικής υγείας, έμαθα ότι δεν μπορώ να ενδιαφέρομαι για τους πελάτες  περισσότερο από ό,τι ενδιαφέρονται εκείνοι για τον εαυτό τους. Υπάρχει ένα δίδαγμα που πρέπει να εξαχθεί από αυτή την εμπειρία, αναφορικά με το πλήθος των προβάτων που κατοικούν στη χώρα μας.
Έχω πολύ καλή επίγνωση των επικρίσεων που θα ακολουθήσουν αυτό το άρθρο και ειλικρινά, λίγο με νοιάζει. Από τότε που ξεκίνησα να κάνω εκπομπές, πριν από επτά χρόνια, έχω ακούσει να διατυπώνονται απορίες, όπως από πού έχω έρθει και μήπως είμαι σπιούνος της κυβέρνησης και γιατί ξαφνικά εμφανίστηκα από το πουθενά. Η Άννυ Ντε Ρίζο μου λέει ότι ο κόσμος της κάνει συχνά αυτές τις ερωτήσεις. Είμαι αφυπνισμένος εδώ και πολύν καιρό και με κουράζει αυτή η σατανική δολιότητα που ενδημεί σ’ αυτόν τον πλανήτη, μαζί με την έλλειψη νοημοσύνης και θάρρους, που επιδεικνύεται από τις μάζες.
Αυτό που όντως γνωρίζω είναι, ότι αυτός ο επερχόμενος πόλεμος δεν χρειάζεται και πολλά από τα παιδιά μας πρόκειται να πεθάνουν. Είμαι εντελώς βέβαιος, πως οι υπηρεσίες πληροφοριών ξέρουν πώς πέθαναν αυτοί οι 239 επιβάτες του αεροσκάφους. Βλέπετε, όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, το οποίο λειτουργεί επειδή έχουμε επιλέξει να παραμένουμε σε άγνοια της αλήθειας.
Ήταν ώρα να γίνω τρελός με την κατάσταση του κόσμου, εδώ και πολύν καιρό. Μια καλή στιγμή ήταν όταν ο Ιησούς έδιωξε τους αργυραμοιβούς από τον Ναό. Τώρα, πρόκειται να πληρώσουμε το τίμημα για την ανυπακοή μας στο Θεό και για την απόλυτη άγνοιά μας. Ειλικρινά το εννοώ όταν λέω, είθε ο Θεός να δείξει έλεος για τις ψυχές μας. Θα ήταν συνετό να επικεντρωθούμε στην προσαρμογή και στην επιβίωση. Βρείτε την ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή, όσο ακόμα μπορείτε, ίσως δεν θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία. Απλά να θυμάστε, ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι εντελώς περιττά.(1)          Για τον αμίαντο: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82
(2)          http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Penitentiary,_Leavenworth   Ανδρική φυλακή μέσης ασφαλείας, εικοσιπέντε μίλα βορείως της πόλης Κάνσας
(3)          Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των Η.Π.Α. (National Security Association)
(4)          http://en.wikipedia.org/wiki/CANAMEX_Corridor Ο CANAMEX corridor είναι ένας «διάδρομος», που συνδέει τον Καναδά με το Μεξικό, μέσω Ηνωμένων Πολιτειών. Η κατασκευή του αποφασίστηκε στο πλαίσιο της «Βορειοαμερικανικής Συμφωνίας Ελευθέρου Εμπορίου». Σήμερα ο «διάδρομος» συνίσταται σε μια σειρά αυτοκινητοδρόμων, προβλέπεται όμως η χρήση σιδηροδρόμων, αγωγών καυσίμων και υποδομών τηλεπικοινωνίας οπτικών ινών.
(5)          http://en.wikipedia.org/wiki/Strategic_Defense_Initiative Η Στρατηγική Αμυντική Πρωτοβουλία (Strategic Defense Initiative, SDI) προτάθηκε από τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Ρόναλντ Ρέιγκαν στις 23 Μαρτίου 1983, για χρήση επίγειων και διαστημικών συστημάτων, που θα παρέχουν προστασία στις Η.Π.Α. από επίθεση με στρατηγικά πυρηνικά βαλλιστικά βλήματα.
(6)          http://en.wikipedia.org/wiki/Intercontinental_ballistic_missile  Ένα Διηπειρωτικό Βαλλιστικό Βλήμα (Intercontinental Ballistic Missile, ICBM) είναι ένα βαλλιστικό βλήμα με ελάχιστο βεληνεκές μεγαλύτερο των 5500 χιλιομέτρων, αρχικά σχεδιασμένο για τη μεταφορά μιας ή περισσοτέρων πυρηνικών κεφαλών.
(7)          Σχετικά με την ιστορική ομιλία του Τζων Κένεντυ περί μυστικών κοινοτήτων υπάρχει στο Διαδίκτυο πληθώρα υλικού, το οποίο προσπελάζεται με το λήμμα «John Kennedy Secret Societies». Ανάμεσα σ’ αυτό το υλικό υπάρχει και το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=xhZk8ronces


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου