Σελίδες

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Εξωγήινη εισβολή και ψεύτικη αναταραχή


Μετάφραση από τα Αγγλικά και σχολιασμός του κειμένου
Το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση

8 Αυγούστου 2009


Πάνω από το 90% του αμερικανικού κοινού πιστεύει στα UFO's. Και το πιο σημαντικό, το 95% εκείνων που πιστεύουν στα UFO's πιστεύουν επίσης, ότι η κυβέρνησή μας κρατάει μυστική αυτή τη γνώση από το κοινό. Γιατί όμως; Φοβάται ότι το κοινό θα πανικοβληθεί αν γίνει μια «επίσημη» ανακοίνωση; Απίθανο. Μια τέτοια ανακοίνωση θα δημιουργούσε συγκλονιστικό ενδιαφέρον και έξαψη, μαζί με πολλά ερωτηματικά (ιδιαίτερα από τις εκκλησίες), όχι όμως πανικό. Γιατί λοιπόν η συνεχιζόμενη συγκάλυψη;

Υπάρχει πολύ σημαντική ένδειξη από πληροφόρηση που διακινείται μέσω προσώπων που γνωρίζουν πράγματα (απόστρατοι αξιωματικοί, που κάποτε είπαν «φτάνει πια, είναι καιρός να πει η κυβέρνηση την αλήθεια»), όπως ο αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών του Ναυτικού Ουίλιαμ Κούπερ (που μετά τις αποκαλύψεις του δολοφονήθηκε), ο Τζων Ληρ (του οποίου ο πατέρας ίδρυσε τη Ληρ Τζετ Κορπορέησον), και ο αξιωματικός της Αεροπορίας Ουίλιαμ  Ήγκλις, οι οποίοι προσπαθούν να σας ενημερώσουν για τα μυστικά πίσω από τα UFO's και την παρουσία εξωγήινων στη Γη. Οι άνθρωποι αυτοί εργάστηκαν σε πολλά απ' αυτά τα μυστικά προγράμματα, είχαν πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα και είδαν με τα ίδια τους τα μάτια συλληφθέντες εξωγήινους, UFO's και την απίστευτη τεχνολογία που ενσωμάτωναν.

Θεάσεις UFO's έχουν αναφερθεί σε όλη την πορεία της ιστορίας. Βιβλικές και ιστορικές αναφορές σε «Πύρινα Άρματα», τεράστια «ιπτάμενα πουλιά» και όντα με παράδοξη μορφή προηγούνται της ιστορίας μας κατά χιλιάδες χρόνια. Στα χρόνια της δεκαετίας του '40, βρέθηκαν στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες διάφορα διαστημόπλοια, μαζί με λίγους νεκρούς εξωγήινους, αλλά και με ένα ζωντανό εξωγήινο, ο οποίος ονομάστηκε ΕΒΟ (Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα - ένα όνομα που προτάθηκε από τον Δρα Βάννεβερ Μπους).

Το 1953, αστρονόμοι ανακάλυψαν μεγάλα αντικείμενα στο διάστημα, τα οποία εκινούντο προς τη Γη. Στην αρχή πίστεψαν πως ήσαν αστεροειδείς, αλλά μεταγενέστερα στοιχεία απέδειξαν, ότι τα αντικείμενα αυτά δεν μπορούσαν παρά να είναι διαστημόπλοια. Το Πρόγραμμα Σίγμα και το Πρόγραμμα Πλάτων δέχθηκαν εξωγήινες ραδιο-επικοινωνίες και με τη χρήση διαδικής γλώσσας των υπολογιστών έγινε δυνατή η διευθέτηση μιας προσεδάφισης, που κατέληξε σε μια πρόσωπο-με -πρόσωπο επαφή με εξωγήινα όντα από άλλο πλανήτη.

Εν τω μεταξύ, μια φυλή καλοπροαίρετων «ανθρωπόμορφων» εξωγήινων ήρθε σε επαφή με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, προειδοποιώντας ότι οι εξωγήινη που βρίσκονταν σε τροχιά πάνω από τον Ισημερινό ήσαν εχθρικά όντα από τον Ωρίονα και ότι η παρουσία τους ήταν μόνο η αρχή από γεγονότα που θα εξελίσσονταν πάνω σ' αυτόν τον πλανήτη. Αυτοί οι ανθρώπινου τύπου εξωγήινοι απαίτησαν να απενεργοποιήσουμε και να καταστρέψουμε τα πυρηνικά μας όπλα και μας επέστησαν την προσοχή στο ότι βρισκόμαστε σε ένα δρόμο αυτοκαταστροφής και ότι πρέπει να σταματήσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, να σταματήσουμε τη μόλυνση της Γης, να σταματήσουμε να καταστρέφουμε τις φυσικές πηγές του πλανήτη και να μάθουμε να ζούμε αρμονικά ο ένας με τον άλλο, αλλιώς σίγουρα θα εξοντωθούμε. Ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ απέρριψε τις προειδοποιήσεις και τις εντολές τους.

Το 1954 μια φυλή εξωγήινων γνωστή ως «οι Γκρίζοι» – από το πλανητικό σύστημα του άστρου «ζ» του αστερισμού Reticulum (=Δίκτυ) – περιφέρονταν πάνω από τον Ισημερινό και προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση Χόλλομαν. Εξήγησαν ότι ο πλανήτης τους πέθαινε και ότι είχαν απελπιστική ανάγκη να τους παραχωρηθεί κάποια έκταση στη Γη, ώστε να διεξαγάγουν γενετικά πειράματα, θα οποία ίσως επιτρέψουν στη φυλή τους να επιζήσει. Αν θα συμφωνούσαμε στην προσφορά τους, θα αντάλλασσαν συγκεκριμένη τεχνολογία σαν ένα τρόπο πληρωμής. Ο πρόεδρος Αιζενχάουερ συναντήθηκε με τους εξωγήινους και υπεγράφη μια επίσημη συμφωνία. Η συμφωνία δήλωνε ότι οι εξωγήινοι δεν θα αναμιγνύονταν στις υποθέσεις μας και εμείς δεν θα αναμιγνυόμαστε στις δικές τους. Θα κρατούσαμε την παρουσία τους στη Γη μυστική. Σαν αντάλλαγμα εκείνοι θα εξόπλιζαν τον στρατό μας με προηγμένη τεχνολογία.

Θα μπορούσαν να απάγουν ανθρώπους σε περιορισμένη κλίμακα, με σκοπό την ιατρική εξέταση και παρακολούθηση, με την προϋπόθεση ότι οι άνθρωποι δεν θα βλάπτονταν, θα επιστρέφονταν στο σημείο της απαγωγής και δεν θα είχαν καμία ανάμνηση του συμβάντος. Συμφωνήθηκε επίσης, ότι θα κατασκευάζονταν για τους εξωγήινους υπόγειες βάσεις – κάτω από περιοχές Ινδιάνων, μέσα στην έκταση των πολιτειών Γιούτα, Νέο Μεξικό, Αριζόνα και Κολοράντο – καθώς και στη Νεβάδα (στην περιοχή που είναι γνωστή σαν S-4, περίπου 7 μίλια νότια από την «Περιοχή 51», γνωστή σαν «Ονειροχώρα»). Εκχωρήθηκε και κρατήθηκε από το Στρατιωτικό Γραφείο του Λευκού Οίκου ένα κονδύλι μυστικού προγράμματος πολλών δισεκατομυρίων δολλαρίων, υποτίθεται για την κατασκευή υπογείων μυστικών εγκαταστάσεων για τον πρόεδρο και το επιτελείο του, ως καταφυγίων σε περίπτωση στρατιωτικής επίθεσης, αλλά ο αληθινός σκοπός ήταν η κατασκευή υπογείων καταλειμμάτων για τους Γκρίζους.

Με το μυστικό Εκτελεστικό Υπόμνημα NSC5410 ο Αϊζενχάουερ ίδρυσε μια μόνιμη επιτροπή, γνωστή ως «Majority ή Majestic Twelve» (MJ-12) για να επιβλέπει και να διενεργεί όλες τις συγκαλυμμένες δραστηριότητες με τους εξωγήινους. Σ’ αυτήν μετείχαν ο διευθυντής του F.B.I. Έντγκαρ Χούβερ, καθώς και έξι στελέχη του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations - CFR), γνωστοί ως «Οι Σοφοί» και αργότερα άλλοι, από την Τριμερή Επιτροπή. Ο Τζωρτζ Μπους, ο Γκόρντον Ντην και ο Λεονίντ Μπρζεζίνσκυ ήσαν μεταξύ αυτών.

Ένα σημαντικό εύρημα της επιτροπής ήταν ότι οι εξωγήινοι χρησιμοποιούσαν ανθρώπους και ζώα σαν πηγές αδενικών εκκρίσεων, ενζύμων, ορμονικών εκκρίσεων και αίματος, ακόμα και σε τρομερά γενετικά πειράματα. Οι εξωγήινοι εξήγησαν ότι οι ενέργειές τους ήσαν απαραίτητες για την επιβίωσή τους, ότι αν η γενετική δομή τους δεν βελτιωνόταν, η φυλή τους θα έπαυε να υπάρχει.

Σημείωση εκτός κειμένου:
Ίσως δεν θα ήταν άτοπο αν κανείς αμφισβητούσε ολοκληρωτικά αυτή την επίσημη και ευρέως διαδεδομένη και αποδεδεγμένη εκδοχή του γενετικού προβλήματος της φυλής των Γκρίζων. Όλα όσα έχουν λεχθεί σχετικά με το πρόβλημα αυτό δεν έχουν καλυφθεί ποτέ από κάποιο είδος επιβεβαίωσης ή τεκμηρίωσης. Αληθινά γεγονότα είναι μόνο οι απαγωγές και τα γενετικά πειράματα, περιγραφές των οποίων έχουν καταγραφεί πολλές, βάσει μαρτυριών εκείνων των θυμάτων, που έτυχε ή δέχθηκαν να υποβληθούν σε αναδρομική ύπνωση, προκειμένου να βρεθούν οι εξηγήσεις για κάποιες παράδοξες ενδείξεις που εμφανίστηκαν ξαφνικά στην προσωπική τους ζωή. Δεν θα ήταν παράλογο να υποθέσει κανείς, ότι όλη αυτή η υπόθεση της αναζήτησης υποστήριξης από μέρους των Γκρίζων για την αντιμετώπιση του προβλήματός τους δεν είναι παρά ένας μύθος, που έντεχνα κατασκευάστηκε και διαδώθηκε, κρύβοντας πίσω του άλλες σκοτεινές επιδιώξεις των Ιλλουμινάτων και των σαυροειδών εξωγήινων του Δράκοντα, υποτελείς των οποίων ήσαν παραδοσιακά οι Γκρίζοι.

Οι δυνάμεις που είχαν τον έλεγχο αυτής της υπόθεσης αποφάσισαν, ένα μέσον χρηματοδότησης του προγράμματος των εξωγήινων να είναι η απόκτηση του ελέγχου της παράνομης αγοράς των ναρκωτικών. Προσεγγίστηκε ένα νεαρό φιλόδοξο μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικώ Σχέσεων. Το όνομά του είναι Τζωρτζ Χέρμπερτ Γουώκερ Μπους, ο οποίος εκείνο τον καιρό ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Zapata Oil Company, που είχε έδρα το Τέξας. Η Zapata Oil πειραματιζόταν με εκτός ακτογραμμής πετρελαϊκές γαιοτρήσεις και κανονίστηκε να στέλνονται τα ναρκωτικά από τη Νότια Αμερική στις εκτός ακτογραμμής πλατφόρμες με ψαροκάικα και στη συνέχεια να μεταφέρονται στις ακτές των Η.Π.Α. με κανονική μεταφορική διαδικασία, αποφεύγοντας έτσι τον έλεγχο των τελωνειακών πρακτόρων. Το σχέδιο δούλεψε καλύτερα απ' όσο οποιοσδήποτε προσδοκούσε και σήμερα η CIA ελέγχει ΟΛΕΣ τις παράνομες αγορές ναρκωτικών στον κόσμο.

Το κοινό πρέπει να ενημερωθεί, ότι ήταν ο Τζωρτζ Χέρμπερτ Γουώκερ Μπους (ο πατέρας του Ντούμπγια(1)) εκείνος που πρωτοάρχισε την πώληση ναρκωτικών στα παιδιά μας. Τα χρήματα από τα ναρκωτικά χρησιμοποιούνταν (και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται) για τις οικονομικές ανάγκες των υπόγειων εξωγήινων βάσεων.

Οι Μπίλντερμπεργκς, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και η Τριμερής Επιτροπή είναι η Μυστική Κυβέρνηση (ή η πραγματική κυβέρνηση), που κυβερνάει αυτό το έθνος μέσω της MJ-12 και της ερευνητικής ομάδας JASON Society. Είναι σε μυστική συμφωνία με τους Ερπετοειδείς!

Στη διάρκεια της ιστορίας, οι εξωγήινοι χειραγώγησαν και κυβέρνησαν την ανθρώπινη φυλή μέσω διαφόρων μυστικών κοινοτήτων, θρησκειών και μυστικιστικών τελετουργιών(2). Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και η Τριμερής Επιτροπή έχουν τον πλήρη έλεγχο της εξωγήινης τεχνολογίας και της εθνικής οικονομίας. Ο Αϊζενχάουερ ήταν ο τελευταίος πρόεδρος που γνώριζε την πλήρη εικόνα του εξωγήινου προβλήματος. Οι μετέπειτα πρόεδροι μάθαιναν μόνο όσα η MJ-12 ήθελε να γνωρίζουν και αυτά δεν ήσαν η αλήθεια. Η MJ-12 παρουσίαζε σε κάθε νέο πρόεδρο μια εικόνα ενός εξωγήινου πολιτισμού υπό εξαφάνιση, που προσπαθούσε να ανανεωθεί, να χτίσει ένα σπίτι σ' αυτόν τον πλανήτη και να κατακλύσει εμάς με δώρα τεχνολογίας. Καθένας από τους προέδρους έχει αποδεχθεί την ιστορία, χωρίς ποτέ να αναρωτηθεί για την εγκυρότητα της «διευθέτησης» με τους εξωγήινους.

Στο μεταξύ, αθώοι άνθρωποι εξακολουθούσαν να υποφέρουν ανείπωτο τρόμο στα χέρια εξωγήινων και γήινων επιστημόνων, που είναι αναμεμιγμένοι σε βάρβαρες έρευνες(3). Σαν αυτό να μην είναι αρκετό, πολλοί άνθρωποι καταλήγουν σαν τροφή στην ακόρεστη όρεξη των εξωγήινων για βιολογικά ένζυμα, ορμονικές εκκρίσεις και αίμα.

Το 1989, πάνω από τρία εκατομμύρια Γκρίζων καταλάμβαναν αυτά τα βαθιά, πολυεπίπεδα υπόγεια συμπλέγματα. Το Επίπεδο 7 της Βάσης Ντούλτσε ονομάζεται «Αίθουσα Του Εφιάλτη». Έχουν αθετήσει την συμφωνία τους για απαγωγές ανθρώπων. Μέχρι σήμερα πάνω από εικοσιπέντε εκατομμύρια πολιτών έχουν απαχθεί και έχουν δεχθεί εμφύτευμα – ένας πραγματικός στρατός, που περιμένει διαταγή να προχωρήσει! (Ο Ουίτλυ Στρίμπερ έχει γράψει διάφορα βιβλία γύρω από τις προσωπικές του εμπειρίες, μολονότι έχει διαρρεύσει ότι ο Στρίμπερ δουλεύει για την CIA). Γι αυτόν τον λόγο, δώθηκε ενημέρωση σε άλλα έθνη. Μέσα σε πέντε μήνες, ο κομμουνιστικός μονόλιθος της Ρωσίας αποδομήθηκε, προκειμένου να ενωθεί με τις Η.Π.Α. και την τεχνολογία τους για την αντιμετώπιση της επερχόμενης εισβολής.

Τουλάχιστον ένας στους τέσσερις Αμερικανούς έχουν δεχθεί εξωγήινο εμφύτευμα, που χρησιμεύει στο να τους «ελέγχει», όταν και αν χρειαστεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το Διαστημικό Τηλεσκόπιο Χαμπλ κατασκευάστηκε σαν ένας παρατηρητικός οφθαλμός προς τον στόλο της εξωγήινης εισβολής – όχι για να παίρνει υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του γαλαξία. Η τεχνολογία του Πολέμου Των Άστρων έχει αναπτυχθεί για να τους σταματήσει στο απώτερο διάστημα πριν καταφέρουν να φθάσουν στη Γη... Τέλος πάντων... αυτή είναι η ελπίδα.

Σήμερα η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ένα δίλημμα, καθώς πάρα πολλές ανώνυμες πηγές δημοσιεύουν πληροφορίες για εξωγήινους. Το κοινό θα μπορούσε να θυμώσει με την παρατεταμένη μυστικότητα. Έτσι η MJ-12 σχεδιάζει να κάνει σύντομα μια «επίσημη» ανακοίνωση, κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες, προφανώς στην Περιοχή 51 ή κοντά σ' αυτήν. Η τηλεόραση θα κληθεί να καλύψει την σκηνοθετημένη προσγείωση των εξωγήινων, που θα είναι οι «Γκρίζοι». Εκείνοι θα έρθουν φέρνοντας δώρα, τεχνολογία που υποτίθεται πως θα θεραπεύει τον καρκίνο και το AIDS, θα καθυστερεί τη γήρανση κλπ. Θα μας πουν ότι αυτοί είναι σωτήρες της ανθρωπότητας, που έχουν έρθει για να υπερασπιστούν τη Γη ενάντια σε μια εισβολή ανθρωποφάγων εξωγήινων, που λέγονται «Ερπετοειδείς».

Αυτή η ιστορία είναι ένα ΨΕΜΑ! Οι Γκρίζοι δουλεύουν ήδη για τους Ερπετοειδείς! Το σχέδιό τους είναι να ενώσουν τον κόσμο κάτω από μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη» – με τον ισχυρισμό, ότι μόνο αυτό μπορεί να αντισταθεί στην εισβολή των Ερπετοειδών. Αυτό είναι μια παγίδα για την υποδούλωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί μέσω του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος, ένα ενιαίο νόμισμα ελεγχόμενο από τους διεθνείς τραπεζίτες, οι οποίοι επί χρόνια έχουν υπάρξει λακέδες των εξωγήινων. Οι Γκρίζοι έχουν εκμεταλλευτεί την απληστεία και τη δίψα για πλούτο και εξουσία των τραπεζιτών, βλέποντάς τες σαν ένα μέσον για την εφαρμογή του σατανικού σχεδίου τους να ελέγξουν τη Γη. (Αυτό είναι επίσης το σενάριο που προδιαγράφεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης, όπου μόνο εκείνοι που αποδέχονται το «Σημείον Του Θηρίου» (με τους εξωγήινους να είναι το «Θηρίο» και με το «Σημείο» να είναι κάποιο τατουάζ φτιαγμένο με λέηζερ ή κάποια πιστωτική κάρτα που θα χρησιμοποιήσουν, που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν και να πωλούν αγαθά). Εκείνοι που δεν αποδέχονται το «Σημείο» πρέπει να ζήσουν εκτός νομισματικού συστήματος και να μάθουν πώς θα επιβιώσουν μόνοι, ανταλλάσσοντας αγαθά, κλπ

Εκείνοι που βλέπουν τηλεόραση θα έχουν ήδη αρχίσει να παρατηρούν την αύξηση των αναφορών σε «σαυροειδή», όχι μόνο στις διαφημίσεις, οι οποίες είναι μέρος της προπαρασκευαστικής διαδικασίας, αλλά και σε μερικά από τα εκπαιδευτικά προγράμματα στον χώρο των εξερευνητικών προγραμμάτων. Έχουν δωθεί μεγάλα χρηματικά ποσά στην έρευνα των σαυροειδών στη διάρκεια των τελευταίων λίγων μηνών και αυτό είναι εν μέρει ένα αποτέλεσμα της ανησυχίας εκείνων που καταλαβαίνουν τη φύση των πραγμάτων στον πλανήτη σε σχέση με τους Ερπετοειδείς και την απειλή τους.

Αυτή η επίγνωση δείχνει, ότι με τη μελέτη των σαυροειδών, της φύσης των σαυρών σε βάθος λεπτομερειών, ελπίζουν να βρούν πληροφορίες, που θα βοηθήσουν στη διαχείριση αυτής της απειλής. Έχει λεχθεί σε διαφήμιση της Isuzu, «Όταν έρθουν οι σαύρες, εσείς θα είστε έτοιμοι; Θα είναι το αυτοκίνητό σας αρκετά μεγάλο;» Η διαφήμιση φτιάχτηκε σαν ένα αστείο του μάρκετιν, όμως είναι επίσης μέρος της προετοιμασίας. Οι Ιάπωνες είναι πολύ πιο μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον τομέα της αποκάλυψης τέτοιων πληροφοριών στο κοινό, έχοντας παίξει τις ταινίες του Κούπερ και άλλες ταινίες για UFO's στην Ιαπωνική τηλεόραση στη διάρκεια του περασμένου έτους πολύ συχνά. Το πλείστον του Ιαπωνικού πληθυσμού είναι πολύ καλά πληροφορημένο, όσον αφορά σε αυτό το είδος πληροφόρησης. Εν τούτοις, αυτή η πληροφόρηση εμποδίζεται αυστηρά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η κατάσταση είναι αυτή: Οι Σαυροειδείς είναι ήδη παρόντες στη Γη σε αξιοσημείωτους αριθμούς. Υπάρχει, βεβαίως, μεγαλύτερος αριθμός που θα έρθει ακόμη, όταν θα έρθει ο κατάλληλος καιρός για κάτι τέτοιο. Εδώ και δέκα χρόνια περίπου, πολλοί από τους επιστήμονές σας ανακάλυψαν ένα πλανητοειδές σώμα κινούμενο προς την κατεύθυνση της Γης και έγινε σχετική μνεία σε διάφορες από τις εκδόσεις και τις εφημερίδες σας. Ήστερα ήρθε σιωπή γύρω απ' αυτό το φαινόμενο (αναζητήστε: Πλανήτης Χ, Νιμπίρου, Δωδέκατος Πλανήτης).

Ουσιαστικά, ο Νιμπίρου έχει ήδη φθάσει και έχει σταθμεύσει εξωτερικά της τροχιάς του Πλούτωνα. Από εκείνο το πλανητοειδές είναι τα μικρά σκάφη, που κινούνται συχνά μέσα στο ηλιακό σύστημα, προς και από την Γη, χρησιμοποιώντας βάσεις στη Σελήνη, τον Άρη και τον Τιτάνα (ένα δωρυφόρο του Κρόνου). Οι Ερπετοειδείς έχουν αυτήν την περιοχή ήδη υπό την κυριαρχία τους υπό μια έννοια, υπό την έννοια ότι κατευθύνουν τη συμπεριφορά και διατηρούν τον έλεγχο των Γκρίζων. Οι Γκρίζοι, στη συνέχεια, ασκούν σημαντική επιρροή στους ηγέτες πολλών από τις χώρες και τα έθνη αυτού του κόσμου. Μέρος του στόλου των Ερπετοειδών, που βρισκόταν στη διαδρομή προς τη Γη, καταστράφηκε και καταρίφθηκε στον Δία από την επέμβαση των Σειριανών.

Υπάρχουν ομάδες ανθρώπων μέσα στο έθνος σας, στις οποίες υπάρχει τόσο υποστήριξη όσο και αντιπαράθεση προς το εξωγήινο σενάριο και υπάρχουν πολλοί που θέλουν να εμποδίσουν αυτή την κατάκτηση του πλανήτη από τους εξωγήινους και εργάζονται προς αυτόν το στόχο, την ώρα που άλλοι αποκομίζουν οφέλη από τους εξωγήινους, με την ελπίδα ότι με το να υπακούουν και να κάνουν τώρα ότι τους λένε, θα έχουν την ανάλογη ανταμοιβή στο μέλλον. Δεν είναι έτσι!

Στη διάρκεια των ερχόμενων ετών, όλο και περισσότερη προσοχή θα δίνεται από τα μέσα ενημέρωσης και άλλες πηγές στα UFO's και η δημοσιότητα θα ανοιχτεί προς τις μάζες. Είναι ιδιαίτερα πιθανή μια αυξημένη επικέντρωση στην Περιοχή 51 της Νεβάδας, για να αποκτήσουν οι οντότητες όλο και μεγαλύτερη πληροφόρηση πάνω σ' αυτό, με μικρά άρθρα και διάφορα δελτία τύπου, που θα διαδίδονται μέσα από διάφορες εκδόσεις, ώσπου η περιοχή να γίνει καλά γνωστή, ειδικά μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρονται για τα UFO's, επειδή αυτή φαίνεται να είναι το προκαθορισμένο έδαφος για την αναμενόμενη προσγείωση των UFO's, εκείνη που «επισήμως» θα αναγγελθεί.

Με το να αναγγελθεί η παρουσία των εξωγήινων στη Γη σε μια περιοχή που είναι χαρακτηρισμένη σαν «άκρως απόρρητη», το όλο γεγονός μπορεί να ελεγχθεί, ώστε ο τύπος να κληθεί επιλεκτικά για να δώσει περιορισμένη πληροφόρηση γύρω από την προετοιμασμένη προσεδάφιση. Το σχέδιο θα μπορούσε επίσης να προβλέπει την πρόκληση της παγκόσμιας προσοχής (σε αναφορά προς το γενικό σχέδιο των εξωγήινων, το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί βεβαίως, ειδικά μετά τη δημοσίευση του παρόντος), μαζί με άλλες θεάσεις και άλλα συμβάντα που θα υποδεικνύουν την πραγματική ύπαρξη των UFOs.

Οι σκληροπυρηνικοί κριτικοί και πολέμιοι της ουφολογίας θα αναγνωρίσουν τότε με δυσανασχέτηση την ύπαρξη, επειδή οι σχολιαστές από τα μέσα ενημέρωσης θα έχουν «επισήμως» αναγνωρίσει την ύπαρξη και αυτοί οι κριτικοί, που θεωρούν τους εαυτούς τους ως ειδικούς, θα έχουν τώρα κάποιον σε επίσημη θέση, στον οποίον θα μπορούν να βασιστούν για πληροφόρηση και θα γίνουν ξαφνικά σκληροπυρηνικοί θιασώτες. Θα είναι τότε οι κύριοι υποστηρικτές του παρουσιαζόμενου σεναρίου, ακόμη κι αν αυτό είναι μέρος μιας εξαπάτησης, ένα μεγάλο τέχνασμα πλύσης εγκεφάλου για την παραπλάνηση των μαζών.

Αυτή η αναγγελία θα είναι μέρος μιας πλασματικής εισβολής. Το βιβλίο του Σταν Ντέγιο «Κοσμική Συνωμοσία» παρουσιάζει λεπτομερή πληροφόρηση γύρω από την πλασματική εισβολή. Αυτός έχει άλλες πληροφορίες, που είναι άσχετες με το ζήτημα και μιας πιο προσωπικής τοποθέτησης, όμως πράγματι παρουσιάζει καλά τις πληροφορίες που αφορούν στην πλασματική εισβολή, την οποία αναφέρει σαν "ψεύτικη αναταραχή". Θα δώσει την εντυπωση, ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ για να προστατεύσουν το ανθρώπινο είδος από μια μελλοντική εισβολή που έρχεται, η οποία, θα μας πουν, πρόκειται να είναι μια εισβολή Ερπετοειδών.

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι εξωγήινοι εκπροσωπούν ήδη τους Ερπετοειδείς και εργάζονται γι' αυτούς. Οι Ερπετοειδείς θα μείνουν εκτός θέας. Η αληθινή εισβολή, από την οποία αυτά τα όντα προσπαθούν να σας «προστατεύσουν», θα είναι εκείνη των Σειριανών – εκείνων από τον Σείριο και τις Πλειάδες – οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα αληθινοί φίλοι της ανθρωπότητας. Αυτοί οι πολύ απατηλοί εξωγήινοι θα σας προετοιμάζουν να πάτε σε πόλεμο εναντίων εκείνων των όντων (των Σειριανών, των Πλειάδιων και άλλων), που σχεδιάζουν να έρθουν και να σώσουν τη Γη από τις Ερπετοειδείς δυνάμεις!

Επομένως θα είναι μια ψευδής εισβολή με αυτή την έννοια, καθώς θα υπάρξουν πολλοί που αντιτίθενται σ' εκείνα ακριβώς τα όντα, που προσπαθούν να διασώσουν τη δικαιοδοσία της ανθρωπότητας προς τη Γη. Με τη δημιουργία μιας ψευδούς πεποίθησης, ότι μάχονται μια ομάδα, όταν στην πραγματικότητα δουλεύουν ενεργά για τους Ερπετοειδείς.

Ο σκοπός αυτής της συζήτησης σ' αυτόν τον παρόντα χρόνο είναι να δώσει μια χονδρική ιδέα της εξωγήινης ατζέντας, γιατί υπάρχει περίπτωση αυτή η ατζέντα να μη παρουσιαστεί στο μέλλον, ενώ συγκεκριμένες ελεγκτικές ομάδες κυβέρνησης-εξωγήινων θα παρουσιάζουν ένα διαφορετικό σενάριο, προκειμένου να δώσουν μια διαφορετική εντύπωση περί του τι συμβαίνει. Τώρα είναι η ώρα για σας να καταλάβετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ατζέντα που προωθείται, πριν γίνει παράνομη η συζήτηση για οποιαδήποτε ατζέντα, πέρα από εκείνη που αποτελεί την επίσημη γραμμή, γιατί αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο μέλλον.


(1)    Ντούμπγια είναι το χλευαστικό ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί για τον πρώην πρόεδρο Τζωρτζ Μπους με αφορμή το γεγονός ότι ο ίδιος ονόμαζε το γράμμα “W” με τη λέξη «ντούμπγια» αντί «ντάμπλγιου».
(2)    Ο David Icke έχει εκπονήσει σημαντικό ερευνητικό έργο γύρω από το ζήτημα των Ιλλουμινάτων και της Μυστικής Κυβέρνησης και έχει δώσει πολύ αξιόλογη πληροφόρηση σχετικά με το ποιόν και τη φύση των Ιλλουμινάτων, τη δράση τους και τις μαγικές τελετουργίες τους.
(3)    Στο σημείο αυτό αξίζει να δει κανείς το παρακάτω απόσπασμα από το κείμενο που έχει τίτλο «Ο Δορυφόρος της Γης και η Προέλευσή του». Το απόσπασμα αυτό αναφέρεται σε πειράματα που διεξήγαγαν οι Ερπετοειδείς, με θύματα απαχθέντες γήινους ανθρώπους, σε υπόγειες σεληνιακές βάσεις και είναι το εξής: «Αυτό το Φεγγάρι είναι γεμάτο από ενδείξεις ιστορικής σημασίας. Τα δεκαέξι επίπεδά του, καθένα με μυριάδες υποεπίπεδα, κάποτε στέγασαν απέραντα εργαστήρια και σταθμούς δοκιμών, όπου οι προηγούμενοι ένοικοί τους διεξήγαγαν μια ποικιλία πειραμάτων επάνω στους προγόνους σας, ακόμη και σε σας. Η φρίκη από αυτές τις σκοτεινές δραστηριότητες εξακολουθεί να περιβάλλει πολλά από τα κατώτερα επίπεδά του. Η πρόθεσή μας είναι να μετατρέψουμε τελικά αυτό το μέρος σε ένα μνημείο...».


Σχολιασμός του κειμένου

   Αφιέρωσα υπερβολικά πολύ χρόνο στην επεξεργασία και διερεύνηση αυτού του κειμένου, οδηγημένος σ’ αυτή την επιλογή από μια αίσθηση «παραδοξότητας», που υπάρχει διάχυτη σε όλη την έκτασή του. Μια παραδοξότητα που συνίσταται στην συνύπαρξη μέσα στο ίδιο αυτό κείμενο αξιόπιστων και αμφισβητήσιμων στοιχείων, γεγονός που αυτόματα με έστρεψε προς την αναζήτηση του συντάκτη, από περιέργεια και μόνο, αφού ένα τυχαίο όνομα δεν παρέχει καμιά ουσιαστική διαβεβαίωση για την εγκυρότητα των πληροφοριών ενός άρθρου.

Ψάχνοντας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παρατίθεται στο τέλος του κειμένου για το όνομα του συντάκτη, ανακάλυψα ότι πρόκειται για μέρος ενός μεγαλύτερου κειμένου, καταχωρημένου στη διεύθυνση http://merlintm.zxq.net/invasion.html με τον τίτλο “Fake Alien Invasion Exposed” (σε ελεύθερη μετάφραση, «Αποκάλυψη Της Ψεύτικης Εξωγήινης Εισβολής»). Χρησιμοποιώντας το λήμμα «merlintm» βρήκα στο Google τον δικτυακό τόπο http://merlintm.5gigs.net/ . Πρόκειται ουσιαστικά για τον ίδιο δικτυακό τόπο με αυτόν που αντιστοιχεί στη διεύθυνση merlintm.zxq.net, πράγμα που συνάγεται από την απόλυτη ομοιότητα του σχεδιασμού των δυο αυτών τόπων. Ωστόσο δεν υπάρχει σε κανένα σημείο οποιοδήποτε όνομα φυσικού προσώπου.

Διαβάζοντας τα κείμενα που εμφανίστηκαν στην οθόνη μου, έφτασα στο συμπέρασμα, ότι ο συντάκτης τους, όποιος κι αν είναι αυτός, δεν μπορεί να κατηγορηθεί για εσκεμμένη και κακοπροαίρετη παραπληροφόρηση, όμως αγνοεί πολύ ουσιαστικά δεδομένα από το σύνολο εκείνων, που συνθέτουν τη γενική εικόνα της εξωγήινης παρέμβασης στη γήινη πραγματικότητα. Πρώτα και κύρια, εν έτει 2009, δείχνει να αγνοεί την ύπαρξη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Του Φωτός και την παρουσία του ογκωδέστατου στόλου της στο περιβάλλον της Γης, ήδη από το 1954. Γενικώτερα, δίνει την εντύπωση, ότι οι γνώσεις του περιορίζονται στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων (δραστηριότητα των Γκρίζων, τεχνολογίες ελέγχου και υποδούλωσης των ανθρώπων κλπ). Δεν φαίνεται να γνωρίζει, ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει επιβάλει την κατάργηση των παλιών δυνατοτήτων και δράσεων των συνδυασμένων σκοτεινών δυνάμεων ανθρώπων και Γκρίζων και ότι η μόνη επικείμενη προσγείωση στην επιφάνεια της Γης είναι εκείνη των σκαφών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, βάσει του Θείου Σχεδίου για την ανθρωπότητα, για το οποίο επίσης δείχνει να έχει παντελή άγνοια.

    Μερικά συγκεκριμένα αποσπάσματα από το παραπάνω κείμενο, που φανερώνουν κακή γνώση της κατάστασης, είναι τα ακόλουθα:
1)      «Μέσα σε πέντε μήνες, ο κομμουνιστικός μονόλιθος της Ρωσίας αποδομήθηκε, προκειμένου να ενωθεί με τις Η.Π.Α. και την τεχνολογία τους για την αντιμετώπιση της επερχόμενης εισβολής». Όταν «αποδομήθηκε ο κομουνιστικός μονόλιθος της Ρωσίας» η Γαλαξιακή Ομοσπονδία ήταν ήδη εδώ και δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για οποιαδήποτε εισβολή. Άλλωστε η Σοβιετική Ένωση δεν είχε ανάγκη την αμερικανική τεχνολογία για να αντιμετωπίσει μια τέτοια απειλή, πράγμα που υποστηρίζεται από ένα σύντομο απόσπασμα άλλου κειμένου (http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/fire9.htm), το οποίο είναι καταχωρημένο στο τέλος του παρόντος σχολιασμού των αποσπασμάτων.
2)      «Το Διαστημικό Τηλεσκόπιο Χαμπλ κατασκευάστηκε σαν ένας παρατηρητικός οφθαλμός προς τον στόλο της εξωγήινης εισβολής – όχι για να παίρνει υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του γαλαξία. Η τεχνολογία του Πολέμου Των Άστρων έχει αναπτυχθεί για να τους σταματήσει στο απώτερο διάστημα πριν καταφέρουν να φθάσουν στη Γη». Οι διάφορες διαστημικές τεχνολογίες, όπως αυτή του «Πολέμου Των Άστρων», έχουν αναπτυχθεί από τις σκοτεινές γήινες δυνάμεις, που απειλούνται από την παρουσία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και την επικείμενη προσεδάφιση των σκαφών της. Το γεγονός αυτό θα βάλει τέλος στην κυριαρχία αυτών των δυνάμεων και στις μεθοδεύσεις τους για πλήρη υποδούλωση της ανθρωπότητας.
3)      «Η κατάσταση είναι αυτή: Οι Σαυροειδείς είναι ήδη παρόντες στη Γη σε αξιοσημείωτους αριθμούς. Υπάρχει, βεβαίως, μεγαλύτερος αριθμός που θα έρθει ακόμη, όταν θα έρθει ο κατάλληλος καιρός για κάτι τέτοιο.» Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακρίβεια. Οι Σαυροειδείς συνθηκολόγησαν με τις δυνάμεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και προσχώρησαν στις τάξεις της, πειθόμενοι από τις επιταγές του Θείου Σχεδίου.
4)      «Ουσιαστικά, ο Νιμπίρου έχει ήδη φθάσει και έχει σταθμεύσει εξωτερικά της τροχιάς του Πλούτωνα. Από εκείνο το πλανητοειδές είναι τα μικρά σκάφη, που κινούνται συχνά μέσα στο ηλιακό σύστημα, προς και από την Γη, χρησιμοποιώντας βάσεις στη Σελήνη, τον Άρη και τον Τιτάνα (ένα δωρυφόρο του Κρόνου). Οι Ερπετοειδείς έχουν αυτήν την περιοχή ήδη υπό την κυριαρχία τους υπό μια έννοια, υπό την έννοια ότι κατευθύνουν τη συμπεριφορά και διατηρούν τον έλεγχο των Γκρίζων. Οι Γκρίζοι, στη συνέχεια, ασκούν σημαντική επιρροή στους ηγέτες πολλών από τις χώρες και τα έθνη αυτού του κόσμου. Μέρος του στόλου των Ερπετοειδών, που βρισκόταν στη διαδρομή προς τη Γη, καταστράφηκε και καταρίφθηκε στον Δία από την επέμβαση των Σειριανών.» Τα σκάφη που κινούνται στο ηλιακό σύστημα ανήκουν στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Του Φωτός, η οποία κυριαρχεί πλήρως σ’ αυτόν τον διαστημικό χώρο, καθώς και στις βάσεις της Σελήνης και του Άρη, μετά τη συνθηκολόγηση των Ερπετοειδών, στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Οι Γκρίζοι των γήινων υπόγειων βάσεων εξακολουθούν μάλλον να συνεργάζονται κακόβουλα με τις ανθρώπινες σκοτεινές δυνάμεις, αλλά είναι πλέον αποκομμένοι από τους πρώην «προϊσταμένους» τους, τους Ερπετοειδείς. Οι απώλειες του στόλου των Ερπετοειδών συνέβησαν κατά την αρχική φάση της άφιξης των δυνάμεων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στο ηλιακό σύστημα, σε συγκρούσεις που προηγήθηκαν της συνθηκολόγησης.
5)      «Στη διάρκεια των ερχόμενων ετών, όλο και περισσότερη προσοχή θα δίνεται από τα μέσα ενημέρωσης και άλλες πηγές στα UFO's και η δημοσιότητα θα ανοιχτεί προς τις μάζες. Είναι ιδιαίτερα πιθανή μια αυξημένη επικέντρωση στην Περιοχή 51 της Νεβάδας, για να αποκτήσουν οι οντότητες όλο και μεγαλύτερη πληροφόρηση πάνω σ' αυτό, με μικρά άρθρα και διάφορα δελτία τύπου, που θα διαδίδονται μέσα από διάφορες εκδόσεις, ώσπου η περιοχή να γίνει καλά γνωστή, ειδικά μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρονται για τα UFO's, επειδή αυτή φαίνεται να είναι το προκαθορισμένο έδαφος για την αναμενόμενη προσγείωση των UFO's, εκείνη που «επισήμως» θα αναγγελθεί. Με το να αναγγελθεί η παρουσία των εξωγήινων στη Γη σε μια περιοχή που είναι χαρακτηρισμένη σαν «άκρως απόρρητη», το όλο γεγονός μπορεί να ελεγχθεί, ώστε ο τύπος να κληθεί επιλεκτικά για να δώσει περιορισμένη πληροφόρηση γύρω από την προετοιμασμένη προσεδάφιση.» Μια τυπική περίπτωση ανακριβούς και απαισιόδοξου σεναρίου, παρά τη λογική αρτιότητα που το διακρίνει. Το σενάριο αυτό βασίζεται ακριβώς στην προοπτική της κακοπροαίρετης εισβολής από δυνάμεις εχθρικές προς την ανθρωπότητα, πράγμα το οποίο βρίσκεται εντελώς εκτός πραγματικότητος.



Από τη σειρά κειμένων «Φωτιά Από Τον Ουρανό»


Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν σχεδόν κλειδωθεί έξω από τη στρατιωτική χρήση του διαστήματος από τους Ρώσους, από τα τέλη του 1977. Η κυριαρχία του διαστήματος από μέρους της Ρωσίας για εκείνα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και πλέον είχε επιβεβαιωθεί από πολλές επανδρωμένες διαστημικές πτήσεις. Αυτές περιελάμβαναν κοσμοναύτες από εννέα χώρες εκτός της Ρωσίας.
Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ πέρασαν περισσότερα από πέντε χρόνια χωρίς συμμετοχή σε οποιαδήποτε απόπειρα επανδρωμένης διαστημικής πτήσης. Οι ρωσικές, μακράς διάρκειας θεαματικές διαστημικές πτήσεις σε τροχιά πέριξ της Γης, ήσαν επαρκείς για να χτίσουν το γόητρο της Ρωσίας στα μάτια του κοινού, όμως το σοβιετικό διαστημικό πρόγραμμα περιείχε περισσότερα από όσα είχαν αποκαλυφθεί στο κοινό.
Από τα μέσα Οκτωβρίου 1977, η Σελήνη είχε γίνει ένα ρωσικό προκεχωρημένο φυλάκιο. Υπήρχαν επτά επανδρωμένες εγκαταστάσεις εκτόξευσης σωματιδιακών ακτίνων μεγάλου βεληνεκούς στην εγγύς πλευρά και τουλάχιστον μία μεγάλη βάση στην αθέατη πλευρά. Στο παρελθόν, τακτικές αποστολές πέταξαν προς και από τη Σελήνη, προκειμένου να ανεφοδιαστούν οι βάσεις και να αντικατασταθούν τα πληρώματα, και αργά αλλά σταθερά, το Κρεμλίνο προχωρούσε στο δρόμο προς την αναγγελία, ότι έχει τον έλεγχο της Σελήνης.
Είχαν ήδη αρχίσει να κάνουν νίξεις γι’ αυτό, όπως για παράδειγμα σε μια δημοσίευση που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, με την ονομασία «Σοβιετική Ζωή», τον Φεβρουάριο του 1982 και δήλωνε: «Σήμερα διαστημόπλοια ταξιδεύουν μεταξύ Γης και Σελήνης με μεγαλύτερη συχνότητα από εκείνη των πρώτων ταξιδιών προς τον Νέο Κόσμο».
Στο πάνω μέρος της σελίδας ήταν μια νυχτερινή φωτογραφία ενός σεληνόπλοιου έτοιμου να εκτοξευθεί από ένα ρωσικό κοσμοδρόμιο. Από κάτω ήταν μια εικόνα της Γης, όπως φαίνεται από το διάστημα, και ανάμεσα ήταν μια δήλωση με έντονα γράμματα, σχεδιασμένη για να δώσει άλλη μια νίξη για τις πτήσεις στο Φεγγάρι, που δήλωνε, «Από μια απόσταση 70.000 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη, ο πλανήτης δείχνει ειρηνικός, ακόμη και ανυπεράσπιστος. Ο κοινός στόχος είναι η προστασία του μπλε και πράσινου οίκου μας».


Την ίδια μέρα που το παραπάνω άρθρο αναρτήθηκε στον δικτυακό τόπο fourwinds10.com, υπήρξε αντίδραση από αναγνώστη, στον οποίο γεννήθηκαν ερωτήματα από το περιεχόμενό του. Στη συνέχεια είναι η επιστολή αυτού του αναγνώστη προς τους οικοδεσπότες του δικτυακού τόπου και η απάντηση που πήρε απ’ αυτούς.


Αγαπητοί Πάτρικ και Άννα,

 Διαβάζω τον ιστότοπό σας κάθε μέρα, μελετώ τα Journals, διαλογίζομαι και προσεύχομαι καθημερινά και προσπαθώ να ανεβάσω τις δονήσεις μου, έτσι ώστε να ανυψωθώ σε υψηλότερη διάσταση.

Το άρθρο που μόλις δημοσιεύσατε, "Alien Invasion and Fake Rapture" είναι τρομακτικό, για να πούμε το λιγότερο. Τι έχουν να πουν ο Hatonn και ο Sananda γι’ αυτό; Είναι αλήθεια κάτι απ’ αυτά; Είχα καταλάβει, ότι τόσο οι Γκρίζοι όσο και οι Ερπετοειδείς ήσαν υπό έλεγχο και οι σατανικοί εξωγήινοι είχαν σταματήσει να μπαίνουν στην ατμόσφαιρά μας. Καταλαβαίνω τα περί συγκάληψης των UFO’s και περί σατανικού ελέγχου του πλανήτη και του λαού μας, αλλά είμαι σοκαρισμένος με το πόσο κακό περιγράφει αυτό το άρθρο εκείνο που γινόταν και με τη μάχη του Καλού ενάντια στο Κακό.

 Ποιά είναι η δική σας εκδοχή γι’ αυτό το άρθρο;

 Σας ευχαριστώ. Προσεύχομαι τόσο για εσένα όσο και την Άννα και το ευλογημένο έργο σας και την αφοσίωση στην Αλήθεια.

 Αγάπη και Φως,

 FW


Άπάντηση:

Αγαπητέ FW:

Σ’ ευχαριστούμε που ζητάς διευκρίνιση αυτού του άρθρου. Ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας των εξωγήινων που δηλώνεται σε αυτό το άρθρο είναι ακριβές. Οι κακοί εξωγήινοι είχαν μεγάλα σχέδια, να εισβάλουν και να αποκτήσουν τον έλεγχο στη Γη, γιατί αυτός ο πλανήτης είχε γίνει πολύ σκοτεινός, δεδομένου ότι ήταν ο πλανήτης-φυλακή για τον Εωσφόρο/Σατανά.
Επειδή τα πράγματα είχαν γίνει τόσο σατανικά και οι Εργάτες του Φωτός ήσαν συγκλονισμένοι, ο Δημιουργός Θεός παρενέβη στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο Σατανάς και όλες οι σατανικές εξώκοσμες οντότητες της τέταρτης διάστασης (οι Γκρίζοι, οι λευκοί δράκοι, οι Σειριανοί από τον Σείριο-Β, οι Ερπετοειδείς, κλπ. καθώς και τα διαστημόπλοιά τους είχαν εκδιωχθεί μονίμως από τον πλανήτη μας με τις εντολές του Δημιουργού Θεού Aton του Φωτός. Μόνο στα τσιράκια τους της τρίτης διάστασης έχει επιτραπεί να παραμείνουν εδώ.
Αυτά τα σατανικά τσιράκια, οι Illuminati, οι Σιωνιστές και άλλοι συνεχίζουν τα σχέδια για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά χωρίς την εξώκοσμη βοήθεια από την 4η Διάσταση. Λίγοι γνωρίζουν ότι ένας σημαντικός λόγος για τους πολέμους στη Μέση Ανατολή ήταν να εξασφαλίσουν τον έλεγχο πάνω στις αστροπύλες εκεί, για να επιτρέψουν σε αυτούς τους σατανικούς εξωγήινους της 4ης διάστασης να επιστρέψουν στη Γη. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό δεν θα επιτραπεί ποτέ.
Ο σατανικός πρόεδρός μας Αϊζενχάουερ ξεπούλησε τις ΗΠΑ στους κακούς εξωγήινους της 4ης Διάστασης, ερχόμενος σε συνδιαλλαγή μαζί τους. Οι συμφωνίες τους δεν τηρήθηκαν ποτέ, όμως τώρα έχουν φύγει από τη Γη, μαζί με τα σχέδιά τους για μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων και μια ψεύτικη αναταραχή. Κάθε τέτοιο σχέδιο θα ήταν επί του παρόντος μέρος της ατζέντας των Ιλλουμινάτων της 3ης διάστασης. Η απαγωγή βοοειδών και ανθρώπων για έρευνα, εμφυτεύσεις κλπ. συνεχίστηκε σε μικρή κλίμακα από διάφορες ενδιαφερόμενες κυβερνήσεις του κόσμου, ιδιαίτερα των Η.Π.Α.
Στο άρθρο, η δήλωση ότι «ο Nibiru έχει ήδη φτάσει» είναι ψευδής. Ο Hatonn έχει πει ότι ο Nibiru δεν αποτελεί πρόβλημα για μας σήμερα, γιατί ο Nibiru είναι ακόμη 1600 χρόνια μακριά από την επιστροφή του στον Nebadon Γαλαξία μας. Παρακαλούμε να κατανοήσεις, ότι οι σατανικοί Ιλλουμινάτοι μας και οι Σιωνιστές επίδοξοι ελεγκτές του κόσμου έχουν τα σχέδιά τους, να συνεχίσουν να παραπλανούν τους ανθρώπους σχετικά με τους εξωγήινους, γιατί γνωρίζουν ότι οι καλοί εξωγήινοι, οι Πλειάδιοι και άλλοι, είναι εδώ για να φέρουν καλοσύνη στη Γη.
Για να καταλάβεις περισσότερα για το θέμα αυτό, μπορεί να είναι χρήσιμο να διαβάσεις το Phoenix Journal No 3* με τίτλο "Διαστημική Πύλη". Μην φοβάσαι την παρουσία εξωγήινων, γιατί τα μόνα διαστημόπλοια που επιτρέπεται να μπουν σήμερα στην ατμόσφαιρα της Γης είναι εκείνα του Φωτός. Μερικά από αυτά θα απομακρύνουν προς την ασφάλεια αυτούς, που επιθυμούν να πάνε, όταν σύντομα η Γη θα αρχίσει να καθαρίζει σοβαρά τον εαυτό της. Έχε ειρήνη! Όλα είναι σε καλά χέρια και συμβαίνουν με θεία τάξη.



*Ref:  "Space-Gate - the Veil Removed"http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdf



Μετάφραση, σχόλια: Εξάγγελος Της Νέας Εποχής, Απρίλιος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου