Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Οργανικά ρομποτοειδή

Το παρακάτω κείμενο είναι μέρος ενός μεγαλύτερου, που περιγράφει τις υπάρχουσες δυνατότητες παραγωγής ανθρώπινων "ομοιωμάτων" διαφόρων τύπων με τη χρήση των σύγχρονων τεχνικών της Γενετικής. Το μέρος που παρατίθεται εδώ αφορά στον τύπο ομοιωμάτων, που χαρακτηρίζονται ως "οργανικά ρομποτοειδή" και είναι το μέρος του συνολικού κειμένου, που έχω μέχρι σήμερα μεταφράσει από το Αγγλικό πρωτότυπο. Θα ακολουθήσει η ανάρτηση και του υπόλοιπου τμήματος, όταν ολοκληρωθεί η μετάφρασή του. - Εξάγγελος Της Νέας Εποχής


Οργανικά Ρομποτοειδή. Πρόκειται για ένα τύπο «τεχνητής ζωής», που δημιουργείται μέσα από διαδικασίες, που είναι εντελώς διαφορετικές από την κλωνοποίηση ή τη συνθετική. Η τεχνολογία των οργανικών ρομποτοειδών εφαρμόζεται να παραχθούν όσο το δυνατόν ακριβή αντίγραφα σημαντικών ανθρώπων, όπως οι πρόεδροι και κάποιοι από το προσωπικό τους. Για παράδειγμα, ο Τζίμι Κάρτερ που ήρθε στο Πόρτλαντ πριν από λίγα χρόνια, από τον οποίο στάθηκα στα δύο πόδια μακριά και τον εξέτασα οπτικά, δεν ήταν ο Τζίμι Κάρτερ που είχε συμμετάσχει στον προεκλογικό αγώνα για την προεδρεία.

Το Πάσχα του 1979 το πρώτο ρομποτοειδές μοντέλο του Τζίμι Κάρτερ αντικατέστησε τον άνθρωπο Τζίμι Κάρτερ. Τη στιγμή που ο «Κάρτερ» θεάθηκε από εμένα, πρέπει να βρίσκονταν τουλάχιστον στο ρομποτοειδές υπ’ αριθμόν 100. Γι’ αυτό ένας φίλος μου, που ήταν πρόσφατα στην Ουάσιγκτον, σχεδόν έπεσε πάνω στον Πρόεδρο Κλίντον την ώρα που έκανε τζόγκιν. Ο φίλος μου έμεινε έκπληκτος από την απουσία ασφάλειας.

Οι ειδήσεις της Kaiser Aluminum, οι οποίες δημοσιεύονται από την ετερεία Kaiser Aluminum & Chemical Corporation δημοσίευσαν μια σειρά άρθρων προς ένα εξειδικευμένο κοινό τη δεκαετία του 1960. Αυτό το υλικό εκδόθηκε επίσης σε βιβλίο με τίτλο «Η δυναμική της Αλλαγής (Prentice-Hall: Englewood Cliffs, NJ, 1967).

Κάτω από την επικεφαλίδα «ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ» διαβάζουμε: «Η ικανότητα να ελέγξουμε τον σχηματισμό νέων όντων μπορεί να είναι μια από τις πιο βασικές εξελίξεις του μέλλοντος. Πρόσφατες ανακαλύψεις γύρω από τα νουκλεονικά οξέα, τα βασικά δομικά στοιχεία της ζωής, έχουν οδηγήσει στην πεποίθηση, ότι ο άνθρωπος μπορεί κάποια μέρα να είναι σε θέση να μεταχειρίζεται τα γονίδια με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να υλοποιηθούν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά...»

Κάτω από την επικεφαλίδα «ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΣ» διαβάζουμε: «...υπάρχουν υπολογιστές οι οποίοι μπορούν να μαθαίνουν, να θυμούνται, να βλέπουν, να επιδιώκουν στόχους, να βγάζουν συμπεράσματα, να βαδίζουν, να τραγουδούν σε συγκεκριμένη κλίμακα, να ομιλούν, να είναι οξύθυμοι, να παίζουν παιχνίδια, να κρατούν, να προσαρμόζονται σε ένα περιβάλλον, ακόμα και να σχεδιάζουν βελτιώσεις για τους εαυτούς τους... ανθρωπόμορφοι υπολογιστές ίσως μια μέρα να περιέχουν πλάσμα, το οποίο να κυκλοφορεί μέσα από ένα θύλακα που να προσομοιώνει τα σπλάχνα, επιτρέποντάς τους την αυτο-ίαση».

Κάτω από την επικεφαλίδα «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΡΟΜΠΟΤ» διαβάζουμε: «... ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα που μιμείται δύο νευρώνες, τα κύτταρα του ανθρώπινου εγκεφάλου, έχει συναρμολογηθεί και έχει επιτρέψει σε ένα ρομπότ να διαχειριστεί κάποιες απροσδόκητες καταστάσεις, αλλά η δομή των νευρώνων ήταν ογκώδης. Ο εγκέφαλος έχει δισεκατομμύρια νευρώνων, που σημαίνει ότι θα είναι αναγκαία μια απίστευτη δουλειά ελαχιστοποίησης των διαστάσεων, προτού αναπτυχθούν πραγματικά ανθρώπινα ρομπότ». Όπως γνωρίζει ο αναγνώστης, από τη δεκαετία του 1960, που γράφτηκε αυτό, μια απίστευτη δουλειά ελαχιστοποίησης των διαστάσεων έχει γίνει στους υπολογιστές. Αυτό που το κοινό γνωρίζει για την ελαχιστοποίηση είναι απίστευτο και είναι μόνο μέρος εκείνου που έχει πραγματικά συμβεί. Στην πραγματικότητα, οι επιστήμονες είναι πλέον σε θέση να μεταχειρίζονται το DNA για να δημιουργήσουν υπολογιστές.

Ένα βασικό πράγμα, που χρειάζεται για να δημιουργήσεις έναν υπολογιστή, είναι ένα υλικό που θα παρουσιάζει μια συγκεκριμένη και πάντα την ίδια μεταβολή, με δεδομένο ένα ορισμένου τύπου «σήμα». Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι ο υπολογιστής λειτουργεί στη διαδική βάση – ή απλά στη βάση ενός συστήματος διακοπτών on - off, ή ένα σύστημα των αριθμών 0 και 1. Το έμβιο βιολογικό υλικό είναι ανώτερο από άλλα υλικά για την κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών, διότι η θερμότητα που δημιουργείται από τις μεθόδους που εφαρμόζονται στους συμβατικούς υπολογιστές επιβραδύνει την ταχύτητα. Για να εργάζονται οι υπερ-υπολογιστές σε μεγάλες ταχύτητες, χρειάζεται να χρησιμοποιείται βιολογικό υλικό, που δεν θα ζεσταθεί. Αυτός ο τύπος ωρίμανσης έχει ήδη επιτευχθεί. Δημιουργεί υπολογιστές πολύ πέρα ​​από αυτό, με το οποίο είμαστε εξοικειωμένοι. Τα οργανικά ρομποτοειδή είναι εκπληκτικά ανθρωπόμορφα, τόσο όμοια με ανθρώπους, που είναι δύσκολο για τους επιστήμονες, που τα έχουν δημιουργήσει, να συνηθίσουν στην ιδέα, ότι δεν είναι άνθρωποι.

Οι βιολογικοί/ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι για τα ρομποτοειδή ήρθαν ως αποτέλεσμα της έρευνας στα ολογράμματα. Αν σκίσετε μια συμβατική φωτογραφία, την καταστρέφετε, αλλά αν σκίσετε το φιλμ που παράγει ένα ολόγραμμα, κάθε κομμάτι εξακολουθεί να περιέχει σχεδόν εξ ολοκλήρου την ίδια εικόνα. Γι' αυτό μπορεί να αφαιρεθεί μέρος του εγκεφάλου ενός ανθρώπου και ο εγκέφαλος να ανακτήσει ό,τι είχε χάσει. Δημιουργείται η ολογραφική εικόνα του εγκεφάλου ενός προσώπου και στη συνέχεια, όταν κατασκευαστεί ο εγκέφαλος ενός ρομποτοειδούς, ο βιολογικός υπολογιστής στο κεφάλι του αναγκάζεται να μορφοποιηθεί σύμφωνα με την ολογραφική εγγραφή του προσώπου που αντιγράφεται. Ορισμένες αποκλίσεις από την ολογραφική εγγραφή είναι απαραίτητες, επειδή το «πρόσωπο» είναι ένα ρομποτοειδές και όχι ένα πρόσωπο. Ο εγκέφαλος του ρομποτοειδούς έχει σχεδόν όλη τη σωστή μνήμη του αναπαραχθέντος προσώπου, αλλά ο εγκέφαλος του ρομποτοειδούς είναι στην πραγματικότητα ένας υπολογιστής, που κατασκευάστηκε από βιολογικό υλικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο, δεν είναι ένας ανθρώπινος εγκέφαλος.

Πρώτον, ο «Κλίντον» έχει την ενέργεια να κάνει τζόκινγκ, επειδή μπορεί κάλλιστα να είναι ένα ρομποτοειδές και, το δεύτερο πράγμα, μια δολοφονία ενός ρομποτοειδούς δεν είναι  κάτι τόσο σοβαρό. Αυτά τα ρομποτοειδή έχουν έναν βιολογικό υπολογιστή-εγκέφαλο, που είναι προγραμματισμένος. Μπορούν να σκέφτονται με την έννοια που σκέφτεται ένας υπολογιστής, όμως μυστικές πρόοδοι στην κατανόηση του ανθρώπινου εγκεφάλου έχουν επιτρέψει στους κατασκευαστές των βιολογικών ρομποτοειδών να μεταφέρουν τη μνήμη ενός προσώπου σε μια δεδομένη χρονική στιγμή σε ένα οργανικό ρομποτοειδές. Το κλειδί λοιπόν για τη δημιουργία αυτού που φαίνεται να είναι ένας κλώνος – αλλά δεν είναι ένας πραγματικός κλώνος – είναι να συλλάβεις το άτομο που πρόκειται να αντιγραφεί, να φτιάξεις ένα ολογραφικό αντίγραφο της μνήμης του εγκεφάλου και να τη μεταφέρεις στο ρομποτοειδές.Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Οι αποκαλύψεις του Δρα Μάικλ Βολφ για την συγκάλυψη των ΑΤΙΑ και την πραγματικότητα των εξωγήινων


Του Κρις Στόνορ
Οκτώβριος 2000

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mj12_4_1.htm


Αυτό το άρθρο διαβάστηκε και εγκρίθηκε από τον Δρα Βολφ πριν τον θάνατό του

Ο Αμερικανός επιστήμονας Δρ Μάικλ Βολφ ισχυρίστηκε πως υπήρξε μέλος της δορυφορικής κυβέρνησης για πάνω από εικοσιπέντε χρόνια. Βρισκόταν σε ένα πολύ υψηλό «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» επίπεδο διαβάθμισης ασφάλειας και εργάστηκε κυρίως σε κοινά επιστημονικά προγράμματα εξωγήινων και ανθρώπων.

Πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2000 από καρκίνο, ύστερα από μια μακρά περίοδο ασθένειας.

Στην διάρκεια των τελευταίων ετών της ζωής του δαπάνησε χρόνο συζητώντας με διάφορους δημοσιογράφους για την συγκάλυψη του ζητήματος των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων. Τα αφεντικά του στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας του έδωσαν την άδεια για μια ελεγχόμενη διαρροή μυστικών πληροφοριών. Ο Δρ Βολφ ανέφερε σε σχόλιό του: «Προσδοκώ τη μέρα που θα πάρει τέλος η μυστικότητα  γύρω από την εξωγήινη επαφή, ώστε το γένος μας να μπορέσει να προχωρήσει στην επόμενη φάση της ιστορίας του - κοσμικής κλίμακας πλέον».

Σύμφωνα με την πάγια τακτική, αυτοί οι προϊστάμενοι απάλλοιψαν σχεδόν όλα τα σχετικά μ´ αυτόν δεδομένα, όπως τα πανεπιστήμια που παρακολούθησε, οι διακρίσεις που πέτυχε και η ανάμιξή του στη CIA, την NSA και το NSC. Τέτοια μέτρα είναι κοινά για ανθρώπους που εργάζονται σε κρυφά «ειδικής πρόσβασης προγράμματα», καθώς τα αφεντικά τους πρέπει να διαθέτουν την δυνατότητα πειστικής διάψευσης σε περίπτωση που θα συμβεί μια ευαίσθητη, μη επιτρεπόμενη αποκάλυψη.

Ο Δρ. Βολφ είπε ότι εργάστηκε σε εργαστήρια της Περιοχής 51, της S4, της Αεροπορικής Βάσης Ράιτ-Πάττερσον (Διεύθυνση Ξένης Τεχνολογίας), του Ίντιαν Σπρινγς και του Ντούλτσε. Όπου για πέντε χρόνια «συναντιόμουν με εξωγήινα όντα κάθε μέρα στην εργασία μου και μοιραζόμουν μαζί τους τον χώρο της διαμονής μου». Υπηρέτησε σαν επιστημονικός σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας για τους εξωγήινους και παρεμφερή θέματα. Υπήρξε μέλος της ομάδας ειδικών μελετών MJ12 και διορισμένος επικεφαλής της διοικούσας υπηρεσίας της  - της Ομάδας Άλφακομ - η οποία ειδικεύεται στη συγκέντρωση πληροφοριών για τις διάφορες φυλές εξωγήινων. Ο Δρ Βολφ είπε ότι ήταν κάτοχος MD στη νευρολογία, Ph.D στην θεωρητική φυσική, BS στη βιογενετική, JD στη διεθνή νομολογία και D.Sc. στις επιστήμες των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η κοινότητα των μελετητών του φαινομένου των ΑΤΙΑ είχε για πρώτη φορά στρέψει την προσοχή της στον Δρα Βολφ με την έκδοση του μοναδικού και υψηλής αυθεντικότητας βιβλίου του «Catchers of Heaven», τον Ιούλιο του 1996. Ενός βιβλίου γύρω κυρίως από τις εμπειρίες του στο διάστημα που εργαζόταν για τη δορυφορική κυβέρνηση. Από τότε διακεκριμένοι ερευνητές όπως ο Τζέημς Κουράν, ο Μάικλ Χέζεμαν, ο Δρ Στήβεν Γκρήρ, ο Αρτ Μπελ και ο Μπρους Μπούργκες συνήθιζαν να κτυπούν την πόρτα του.

Χρειάστηκαν δεκαπέντε χρόνια επιμονής πριν τα αφεντικά του του επιτρέψουν τελικά την έκδοση. Όμως οι όροι τους απαιτούσαν να έχει αυτό το βιβλίο τον χαρακτήρα επιστημονικής φαντασίας και να περιέχει τρεις διαφορετικές αρνήσεις στην αρχή του, που να αφορούν στην αυθεντικότητά του. Επίσης λογόκριναν το περιεχόμενο του βιβλίου πριν την έκδοσή του. Ο Δρ Βολφ σχολίασε: «Θα ήθελα στην ταφόπετρά μου τα λόγια, πέθανε από κόκκινη ταινία».

Μολονότι μερικοί από τους ισχυρισμούς του Δρα Βολφ μοιάζουν να είναι καθαρή επιστημονική φαντασία, αν είναι γνήσιοι, είναι προφανώς αυτός το υψηλότερο μέλος του στελεχικού δυναμικού της δορυφορικής κυβέρνησης που ως τώρα έκανε ένα βήμα εμπρός, προσφέροντάς μας μια εξαιρετική θέα - μια προκλητική ματιά - στην συγκάλυψη του ζητήματος των ΑΤΙΑ και την πραγματικότητα των εξωγήινων.

Ο ΔΡ ΒΟΛΦ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ:

01.   Η πρώτη περίπτωση συντριβής και ανάκτησης ΑΤΙΑ στις Η.Π.Α. συνέβη στη διάρκια του 1941, στον ωκεανό, δυτικά του Σαν Ντιέγκο. Στο εσωτερικό του, μετά την ανάσυρσή του από το Αμερικανικό Ναυτικό, βρέθηκαν στο εσωτερικό του νεκροί Ζήτα-Ρετικουλιανοί, ή αλλιώς Γκρίζοι. Το σκάφος και τα πτώματα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ξένης Τεχνολογίας, στην αεροπορική βάση Ράιτ-Πάττερσον, στο Ντέιτον του Οχάιο, και μελετήθηκαν από την Ομάδα Ειδικών Μελετών του Ρέτφορς. Μετά την αποσυναρμολόγηση του σκάφους τα εξαρτήματα εστάλησαν στην S4 και στο Ίντιαν Σπρινγς της Νεβάδα. Αυτό το σκάφος κατέπεσε εξ αιτίας των δοκιμών του πρόσφατα εφευρεθέντος παλμικού ραντάρ, που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην παρακείμενη νήσο Τίνιαν, τρία μίλια νότια/νοτιοδυτικά του Σαϊπάν. Έκτοτε το Αμερικανικό Ναυτικό έχει διατηρήσει μια ηγετική θέση στα θέματα των ΑΤΙΑ.

02.   Η συντριβή του Ρόσγουελ, τον Ιούλιο του 1947 πράγματι συνέβη και η σχετική αναφορά στο βιβλίο του Στρατηγού Κόρσο «Η Μέρα Μετά Το Ρόσγουελ» είναι ακριβής. Ο Δρ Βολφ είχε στη διάθεσή του τον επίσημο κατάλογο συντριβών/ανακτήσεων της δορυφορικής κυβέρνησης, και ενώ υπήρξαν άλλες περιπτώσεις ανάμεσα στο 1941 και 1947, δεν ήταν πρόθυμος να δώσει παραδείγματα.

03.   Δυο σκάφη κατέπεσαν στο Ρόσγουελ ύστερα από μεταξύ τους σύγκρουση, στη διάρκεια μιας ηλεκτρικής καταιγίδας. Το ένα περιείχε Γκρίζους και το άλλο «Πορτοκαλί Εξωγήινους» - ονομασίες που αμφότερες ωφείλονται στο χρώμα της επιδερμίδας. Οι «πορτοκαλί» τύποι προέρχονται από το αστρικό σύστημα της Ανδρομέδας. Το φιλμ της νεκροψίας του Σαντίλι είναι γνήσιο - ο Δρ Βολφ είχε δει κι άλλα παρόμοια ντοκουμέντα - και είναι νεκροψία ενός «Πορτοκαλί» Εξωγήινου. Συνέβησαν δύο διαφορετικές νεκροψίες σε δύο διαφορετικά εξωγήινα όντα στην ίδια περίοδο, εξ ου και η σύγχυση.

04.   Η νεκροψία στον «Πορτοκαλί» Εξωγήινο κατέδειξε ότι αυτός είχε πολύ μεγάλο κεφάλι, μεγάλα σκούρα μάτια χωρίς ίριδα και χωρίς άσπρο, έξι δάκτυλα στα χέρια και τα πόδια, ο εγκέφαλος ήταν περισσότερο ανεπτυγμένος και είχε τέσσερις λοβούς, μη συνδεδεμένους μεταξύ τους, διαφορετικούς οπτικούς βολβούς και οπτικά νεύρα και ένα σπογγοειδές πεπτικό σύστημα. Ο Δρ Βολφ είπε ότι είχε συναντήσει έναν ζωντανό.

05.   Υπάρχουν διάφοροι τύποι Γκρίζων. Εργάστηκε μαζί με εξαιρετικά εξελιγμένους Γκρίζους, οι οποίοι, σε αντίθεση προς την επικρατούσα σήμερα άποψη, έχουν προσωπικότητα και ακόμη μια αίσθηση του χιούμορ. Ο Δρ Βολφ ποτέ δεν αντιπάθησε κάποιον από τους Γκρίζους που γνώρισε. Γι´ αυτόν ήσαν η οικογένειά του. Τους ευχαριστούσε να αγγαλιάζουν και να φιλούν τους ανθρώπους. Αυτό εκνεύριζε μερικούς από τους συναδέλφους του. Κάποιος τους είχε δώσει το ψευδώνυμο «kissey facey». Τα λεία και μαλακά σώματά τους θύμιζαν στην αφή το δέρμα του δελφινιού. Επικοινωνούσε μ´ αυτούς τους εξωγήινους μέσω τηλεπάθειας. Ο Δρ Βολφ έγινε ιδιαίτερα φίλος με έναν που ονομαζόταν Κόλτα. Μιά εικόνα αυτού του «Γκρίζου» υπάρχει στο μπροστινό εξώφυλλο του βιβλίου του - μια πραγματική φωτογραφία τραβηγμένη από έναν φίλο αξιωματικό του ναυτικού.06.   Υφίσταται μια ενεργή συναλλαγή ανάμεσα στους «Γκρίζους» και τους «Πορτοκαλί». Ο Δρ Βολφ είπε «Η συναλλαγή έχει ένα άλλο νόημα για τους εξωγήινους. Μοιράζονται γνώση, όπως τεχνολογία και φιλοσοφία, και στέλνουν μέλη των κοινωνιών τους οι μεν στους πλανήτες των δε για να μάθουν τον πολιτισμό τους».

07.   Είχε συζητήσει με ανθρωπόμορφους εξωγήινους από τα αστρικά συστήματα των Πλειάδων και του Αλτάιρ - τους επωνομαζόμενους Νόρντικς και Σέμιτικς. Ο Δρ Βολφ εξήγησε ότι είναι πολύ πνευματικοί λαοί και ενεργούν περισσότερο σαν γαλαξιακοί πρεσβευτές. Μια φωτογραφία ενος πλειάδιου φίλου ονομαζόμενου Σα Ρα κοσμεί το πίσω εξώφυλλο του βιβλίου του.

08.   Την 1η Μαΐου του 1975 συνέβη μια «μικρή παρεξήγηση» ανάμεσα στους «Γκρίζους» και τους ανθρώπους στην S4. Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης ενός μικρού αντιδραστήρα αντιύλης ο επικεφαλής εξωγήινος ζήτησε από τους φρουρούς, γαλαζοσκούφηδες στρατιώτες, να πάρουν από το δωμάτιο τα όπλα και τα πυρομαχικά τους. Μια προφύλαξη ασφάλειας για να μην εκπυρσοκροτήσουν τυχαία τα όπλα αυτά κατά τη διάρκεια της εκπομπής ενέργειας. Οι φρουροί αρνήθηκαν και στη συμπλοκή που δημιουργήθηκε ένας γαλαζοσκούφης πυροβόλησε και σκότωσε έναν «Γκρίζο». Δύο επιστήμονες και σαρανταένα μέλη του στρατιωτικού προσωπικού έχασαν τότε τη ζωή τους. Ένας φρουρός επέζησε - ο οποίος κατέθεσε τη μαρτυρία ότι οι «Γκρίζοι» χρησιμοποίησαν ένα τύπο κατευθυνόμενης διανοητικής ενέργειας εναντίον τους σαν αυτοάμυνα.

09.   Ένας αριθμός των επιστημόνων που τώρα εργάζονται για τη δορυφορική κυβέρνηση είχαν απαχθεί από τους «Γκρίζους» κατά την παιδική τους ηλικία, ώστε να επιτευχθεί η αύξηση της ευφυΐας τους και της γενικότερης εγκεφαλικής ικανότητάς τους, σαν προετοιμασία για το έργο που είχαν μπροστά τους. Αυτοί είναι υβρίδια.

10.   Η πρώτη σημαντική θέση που του ανατέθηκε ήταν η συνεργασία με τον Κάρλ Σαγκάν και άλλους κορυφαίους επιστήμονες, δουλειά των οποίων ήταν να κατανοήσουν τον γρύφο ενός τεράστιου εξωγήινου φάρου, γνωστού με την ονομασία «ο Μονόλιθος», ο οποίος είχε ανακαλυφθεί να πλέει έξω στο διάστημα από τον Ρώσο κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν και τον Αμερικανό Άλαν Σέπαρντ το έτος 1961. Το ζήτημα αυτό είχε επανέλθει για διερεύνηση το 1972. Ο Δρ Βολφ το περιέγραψε σαν «ταχυδρομικές κάρτες από τα πέρατα». Ο Μονόλιθος εκπέμπει φως και τονικά σήματα μαζί με μια μαθηματική γλώσσα. Με το κλείσιμο των ματιών σου και ενώ είσαι συντονισμένος με αυτά τα σήματα, «βλέπεις με τα μάτια του νου σου μια τρισδιάστατη ταινία του Γαλαξία. Όμως πρακτικά είσαι εκεί, σαν να είσαι μέρος αυτής της ταινίας. Οι εικόνες που βλέπουμε σήμερα με το τηλεσκόπιο Χάμπλ είναι οι ίδιες με εκείνες που είδα εικοσιπέντε χρόνια πριν». Ο Δρ Βολφ είπε ότι υπάρχουν πολλοί Μονόλιθοι έξω στο διάστημα και πως έχουν κατασκευαστεί από μια ομάδα εξωγήινων φυλών.

11.   Ο Καρλ Σαγκάν επανειλημένα αρνήθηκε την πραγματικότητα των εξωγήινων, επειδή οι ανώτεροί του «απείλησαν να διακόψουν τη χρηματοδότηση του τμήματός του στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ αν μιλούσε αλλιώς».

12.   Είχε πάρει μέρος σε διάφορα γενετικά πειράματα, ένα από τα οποία ήταν το Πρόγραμμα Σέντινελ. Μετά την τελειοποίηση των τεχνικών κλωνισμού σε ζώα, ο Δρα Βολφ και οι συνεργάτες του δημιούργησαν με επιτυχία έναν άνθρωπο τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάστηκε «J-Type Omega» - οι ανώτεροί του ήθελαν έναν υπερεφυή, υπερισχυρό στρατιώτη, που θα εκτελούσε διαταγές χωρίς φόβο και χωρίς ερωτήσεις. Όμως κρυφά ο Δρ Βολφ προγραμμάτισε ήθη σ´ αυτή τη διάνοια, μετά τη διαπίστωση ότι ο «J Type» είχε ψυχή. Όταν το όν αρνήθηκε να σκοτώσει ένα άκακο σκυλί, οι ανώτεροι διέταξαν τη θανάτωσή του. Αντί γι´ αυτό, ο Δρ Βολφ απελευθέρωσε τον «J Type Omega». Αυτό το «νοήμον ον» ζει τώρα κάπου στην Αμερική.

13.   Η MJ12 υπάρχει πράγματι και τώρα έχει τριανταέξι μέλη. Αρνήθηκε να αποκαλύψει ονόματα, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Αμερικής Χένρυ Κίσινγκερ και ο πατέρας της υδρογονοβόμβας Έντουαρτ Τέλλερ είναι τώρα μέλη. Η MJ12 κανονικά συναντιέται σε διάφορες μυστικές τοποθεσίες, περιλαμβανομένου του Ινστιτούτου Battelle Memorial, στο Κολούμπους του Οχάιο.

14.   Το Πρόγραμμα Σέντινελ περιελάμβανε μια στενή συνεργασία με τους «Γκρίζους». Οι τεράστιες γνώσεις των εξωγήινων στη γενετική ήσαν απαραίτητες για την επιτυχία του. Ο «J Omega» μεγάλωσε από έμβρυο μέσα σε μια δεξαμενή νερού. Ένα μέρος από το DNA που χρησιμοποιήθηκε προήλθε από τον Δρα Βολφ. Χρειάστηκε ακριβώς ένας χρόνος ώσπου να είναι έτοιμος να «αφυπνιστεί». Ο Δρ Βολφ είπε «Όταν τον έβγαλαν από τη δεξαμενή έμοιαζε περίπου με εικοσάχρονο».

15.   Όταν ο «J» αφυπνίστηκε «Έμοιαζε με κουτάβι - το μυαλό του ήταν ρουφήχτρα. Έκανε συνεχώς ερωτήσεις. Ήθελε να μάθει τα πάντα». Ο Δρ Βολφ του έδειξε ταινίες με πολέμους και συγκρούσεις από το παρελθόν της Γης. «Έκλαιγε όταν έβλεπε αυτές τις φρικιαστικές σκηνές. Στα κρυφά του έδειξα πάρα πολλά». Έμαθε κάμποσες διαφορετικές γλώσσες και μπορούσε να χρησιμοποιήσει το 50% του εγκεφάλου του, τη στιγμή που οι άνθρωποι αξιοποιούν μόνο το 10%. «Όταν δοκιμάστηκαν οι διανοητικές του δυνατότητες, το IQ του έφθασε έξω από τον πίνακα». Η σχέση τους ήταν σαν πατέρα και γιού.

16.   Η συλλογή ζωικού ιστού, μέσω της λεγόμενης «Σφαγής Βοοειδών» αποσκοπεί στην παραγωγή οργανιδίων - εξειδικευμένα μέρη ενός κυττάρου που μοιάζουν και λειτουργούν όπως ένα όργανο - που μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στον άνθρωπο για να φιλτράρουν μολυσματικούς παράγοντες από την τροφή, το νερό, τον αέρα κλπ. Επί του παρόντος διεξάγονται πειράματα σε υβρίδια - κατά ένα μέρος Γκρίζοι και κατά ένα μέρος άνθρωποι - ή στους «ενδιάμεσους», όπως τους αποκαλούσε ο Δρ Βολφ.

17.   Αυτά τα οργανίδια μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για την μεταβολή των ορμονών του σώματος και για την μετατροπή των προδρόμων στον εγκέφαλο από τοξικά σε μη τοξικά. «Αυτά τα κύτταρα συνιστούν μια λεπτή και μη αιματηρή διαδικασία». Η γενετική των βοοειδών είναι πολύ παρόμοια με εκείνη των ανθρώπων.

18.   Όταν οι ανώτεροι του Δρα Βολφ διέταξαν τη θανάτωση του “J Omega”, με τη βοήθεια ενός φίλου στρατηγού τον φυγάδευσε έξω από την Πρριοχή 51. «Για μένα ήταν κάτι σαν αμαρτία το να δημιουργήσω ένα ον με αισθήματα και ψυχή και μετά να το ρίξω στη μάχη». Ο “J” είναι ασφαλής και είναι καλά. Στο σώμα του τοποθετήθηκαν διάφορα οργανίδια για να είναι απαλλαγμένος από ασθένειες. «Γνωρίζει ποιός είναι και πώς δημιουργήθηκε». Ο “J” είναι σχεδόν ίδιος με τους ανθρώπους και εύκολα θα περνούσε μια ιατρική εξέταση. «Οι “Γκρίζοι” ήσαν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ο “J” μου είπε ότι επιθυμούσε να γίνει δάσκαλος». Ο Δρ Βολφ πίστευε ότι ήταν ένα πρόγραμμα one-off.  «Του είπα να μην έρθει ποτέ σε επαφή μαζί μου. Θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο».

19.   Ενημέρωσε τέσσερις διαφορετικούς Αμερικανούς προέδρους για την πραγματικότητα των εξωγήινων. Ο Τζίμυ Κάρτερ ήταν θετικός προς την άρση της συγκάλυψης των ΑΤΙΑ, όμως όταν του είπαν για τις θρησκευτικές επιπτώσεις, έκανε πίσω. «Ήμουν παρών σ´ αυτή τη σύσκεψη. Ο Κάρτερ είχε ισχυρές χριστιανικές πεποιθήσεις. Όταν άκουσε ότι η θρησκεία είναι ανθρώπινο δημιούργημα και προφανώς φαινόμενο μοναδικό αυτού του πλανήτη, ξέσπασε σε δάκρυα».

20.   Τόσο ο Ρόναλντ Ρήγκαν όσο και ο Τζωρτζ Μπους είναι καλοί γνώστες της πραγματικότητας των εξωγήινων - ειδικά ο Τζωρτζ Μπους σαν πρώην αρχηγός της CIA. Ο Μπιλ Κλίντον είναι ο λιγότερο ενημερωμένος. Γνωρίζει για την Περιοχή 51 αλλά όχι για την S4. Ο Κλίντον έχει διαβάθμιση «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» και «Ανάγκης Πληροφόρησης» όμως δεν έχει τη διαβάθμιση «Ελεύθερη Πρόσβαση Σε Θέματα Μέγιστης Μυστικότητας» (“Umbra Ultra Top Secret Clearance”), που επιτρέπει την προσέγγιση σε μυστικά του ανωτέρου επιπέδου της MJ12, ούτε τη διαβάθμιση «Keystone Clearance» για πληροφόρηση πάνω στην έρευνα για τους εξωγήινους.

21.   Πολλοί άνθρωποι στην MI5, τη MI6 και την SAS είναι γνώστες της πραγματικότητας των εξωγήινων. Αν και δεν θέλησε να δώσει τα ονόματα εκείνων που ενημέρωσε στην Ντάουνινγκ Σρήτ, κατά τη διαμονή του στο Λονδίνο έγινε στενός φίλος με τον Συντηρητικό πρώην υπουργό Άμυνας Σερ Μάλκομ Ρίφκιντ. «Ο Ρίφκιντ γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο των ΑΤΙΑ, ειδικότερα των ιπτάμενων τριγωνικών σκαφών. Πιστεύει ότι η συγκάλυψη είναι σωστή. Ότι οι άνθρωποι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να μάθουν». Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί επιφανειακά για την πραγματικότητα των εξωγήινων - η Μάργκαρετ Θάτσερ επίσης ενημερώθηκε, όμως γνωρίζει μόνο ένα μικρό μέρος της ιστορίας.

22.   Ανεπίσημα προσεδαφιστήκαμε στη Σελήνη πριν το 1969, αν και δεν θα έδινε ημερομηνία. «Οι αστροναύτες μας παρακολουθούνταν από εξωγήινους και αργότερα επικοινώνησαν μαζί τους, κατά την παραμονή τους στη Σελήνη. Ειδοποιηθήκαμε να εγκαταλείψουμε τον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος που η τελευταία αποστολή Απόλλων ακυρώθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι αστροναύτες ψωφάνε να πουν την αλήθεια, όμως γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα εκλαμβανόταν σαν προδοσία».

23.   Η NASA έχει παίξει ουσιαστικό ρόλο στη συγκάλυψη των ΑΤΙΑ. Αυτή έχει καθοριστεί σαν ένας από τους πρωτεύοντες οργανισμούς, που προοδευτικά θα μιλήσουν στον κόσμο για την πραγματικότητα των εξωγήινων.

24.   Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ είναι κατ´ αρχήν σωστός σε ότι αφορά στις κατασκευές στον Άρη και επιβεβαιώνει ότι έχουμε βάσεις τόσο σε αυτόν τον πλανήτη όσο και στη Σελήνη. Η πρόσφατη φωτογραφία του “Προσώπου Στον Άρη”, που παρουσιάζει μια εικόνα πολύ διαφορετική από την προηγούμενη, έχει υποστεί επεξεργασία από τη NASA. «Πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη γι´ αυτή τη γνώση».

25.   Σ´ ένα θάλαμο στη Γκίζα και σ´ έναν άλλο ανάμεσα στα μπροστινά πόδια της Σφίγκας έχουν ανακαλυφθεί σκελετοί ύψους επτά ποδών με μεγάλα μάτια και με τα χέρια και τα πόδια τους δεμένα μαζί με ασήμι. «Για κάποιο λόγο οι παλιοί εξωγήινοι επισκέπτες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το ασήμι».

26.   Σε μια πυραμίδα της Γκίζας έχει ανακαλυφθεί μια αστροπύλη. Ερευνητές επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν φακό, ο οποίος δημιουργεί σκουλικότρυπες προς οποιοδήποτε σημείο του Σύμπαντος. Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. «Χρειάζεται να μάθουμε πολλά ακόμη γι´ αυτόν τον γαλαξία και για άλλους πριν τη χρησιμοποιήσουμε - πού θέλεις να πας και πώς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου. Έχει να κάνει με το πού στοχεύεις. Πρέπει να ορισθούν συντεταγμένες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν σήματα κυκλοφορίας έξω στο διάστημα». Ο Δρ Βολφ είχε την αίσθηση ότι αυτό θα είναι ένα από τα τελευταία πράγματα, για τα οποία θα διδαχθούμε μέσα από τη συνεργασία μας με τους εξωγήινους.

27.   Υπήρξε ο ίδιος πρωτοπόρος σε μια διεργασία νοητικής διεύρυνσης που ονομάστηκε «Η Θεραπεία Της Πύλης».  Ένα πείραμα προκειμένου «να ανοίξει ο εγκέφαλος, να ενεργοποιηθούν οι νευρώνες επιτρέποντας το σχηματισμό δισεκατομυρίων συνάψεων και κατ´ επέκταση τη χρήση ενός κατά πολύ ανεπτυγμένου μυαλού». Ένας από τους στόχους είναι μια δυνατότητα για τηλεπαθητική επικοινωνία με τους εξωγήινους.

28.   Αυτή η διανοητική διεύρυνση εξελίχθηκε σε μια σειρά πειραμάτων ελέγχου του νου υπό την ονομασία MK ULTRA. Ο Δρ Βολφ και οι συνεργάτες του έμαθαν πώς να αποσπούν αλλά και πώς να απωθούν τις ανθρώπινες αναμνήσεις. Το δεύτερο ονομάζεται “Κουκούλωμα Του Μυαλού”. «Αυτές οι τεχνικές δεν είναι τόσο αποδοτικές όσο οι μέθοδοι των εξωγήινων». Αυτό οδήγησε επίσης στην έρευνα πάνω στην “θέαση εξ αποστάσεως” (remote viewing) και άλλα ψυχικά φαινόμενα. «Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών των πειραμάτων μπορεί να είναι σε κάποιους η πρόκληση για παγκόσμιο νοητικό έλεγχο - μια ανατριχιαστική σκέψη».

29.   Υπάρχει μια ομάδα ανίκανων, ξενοφοβικών και παρανοϊκών στρατηγών, επιφορτισμένων με την προστασία των ουρανών της Αμερικής, οι οποίοι φοβούνται και μισούν τους εξωγήινους και μιλούν για πόλεμο εναντίον τους. Γνωστοί με την ονομασία «η Συμμορία», χρησιμοποιούν το οπλοστάσιο του Πολέμου Των Άστρων, που περιλαμβάνει δέσμες ουδετερονίων, για να καταρρίψουν εξωγήινα σκάφη και να φυλακίσουν επιζώντες προκειμένου να τους αποσπάσουν πληροφορίες με τη βία. «Η ίδια η τεχνολογία που μας έδωσαν οι εξωγήινοι χρησιμοποιείται τώρα εναντίον τους». Επιτιμώμενη από πολλούς μέσα στη δορυφορική κυβέρνηση, αυτή η Συμμορία χρησιμοποιεί επιθετικές μεθόδους εναντίον εκείνων που προσπαθούν να δώσουν τέλος στην συγκάλυψη των ΑΤΙΑ. Και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επιθετικότητα θα ενταθεί καθώς η μεγάλη ανακοίνωση έρχεται όλο και πιο κοντά.

30.   Κορυφαίοι ερευνητές των ΑΤΙΑ και μέλη της δορυφορικής κυβέρνησης που τώρα βοηθούν στην λήξη της συγκάλυψης μπορεί να έχουν προσβληθεί από ψυχοτρονικές συσκευές κατευθυνόμενης ενέργειας που έχει στην κατοχή της η Συμμορία. Άνθρωποι όπως ο Δρ Στήβεν Γκρηρ και ο βοηθός του Σαρί  Αντάμιακ (του προγράμματος CSETI), ο γερουσιαστής Στήβ Σιφ, ο αξιωματικός της αεροπορίας Στήβεν Ουίλσον (πρώην επικεφαλής της μονάδας ανάκτησης κατεστραμένων σκαφών “Project Pounce”), ο ίδιος ο Δρ Βολφ, ο πρωτεύων ανώτερός του στη CIA που δεν κατονομάζεται και άλλοι, είτε πέθαναν πρόσφατα είτε υποφέρουν από συγγενείς προς τον καρκίνο παθήσεις. Σύμπτωση;

31.   Μέσα από τα γενετικά πειράματά του διαπίστωσε, ότι κάποιοι άνθρωποι, περιλαμβανομένου και του ιδίου, έχουν εξωγήινους γονιδιακούς δείκτες (gene markers). «Πολλοί απ´ αυτούς που είναι ενεργά αναμεμιγμένοι στον χώρο των ΑΤΙΑ θα έχουν προφανώς αυτά τα γονίδια».

32.   Μας επισκέπτονται κάμποσες διαφορετικές συνομοσπονδίες εξωγήινων. Σ´ αυτές περιλαμβάνονται:
a.       Η Συμμαχία που αποτελείται από ανθρωπόμορφα όντα από τα αστρικά συστήματα του Αλτάηρ, της Ακουίλα και των Πλειάδων.
b.      Ο Συνεταιρισμός που έχει δημιουργηθεί από διάφορες φυλές Γκρίζων από το ηλιακό σύστημα του άστρου “ζ” του αστερισμού Reticulum (σ.τ.μ.: ελληνική ονομασία «Δίκτυ»).
c.       Η Ομοσπονδία των Κόσμων, που περιλαμβάνει έναν απροσδιόριστο αριθμό διαφορετικών ομάδων εξωγήινων από το Σύμπαν.
d.      Οι Ενοποιημένες Φυλές του Ωρίωνα, που αποτελούνται από διάφορα όντα εκείνου του αστρικού συστήματος. Αυτοί οι συνασπισμοί είναι επίσης διασυνδεδεμένοι μεταξύ τους.

33.   Σε μια συμφωνία, την οποία έχει υπογράψει ο Συνεταιρισμός, υπάρχει μια «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» διάταξη των Ηνωμένων Εθνών, που ορίζει ότι κανείς Ζητανός δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί ανάμεσα στο κοινό και να είναι θεατός από αυτό.  Δυστυχώς ο φίλος του Δρα Βολφ, ο Κόλτα, βρέθηκε κατά λάθος σε μια απαγορευμένη ζώνη και πυροβολήθηκε από έναν στρατιώτη. Βρήκε τον πληγωμένο «Γκρίζο» να κρύβεται στο διαμέρισμά του. «Έκρυψα τον Κόλτα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς μου λίγα λεπτά πριν εμφανιστούν στην πόρτα μου μέλη της CIA. Κατάφερα να φανώ αθώος και τους έδιωξα». Ο Δρ Βολφ κάλεσε ένα φίλο γιατρό που γνώριζε γι´ αυτούς τους εξωγήινους. «Καταφέραμε να σώσουμε τη ζωή του Κόλτα. Ο μόλυβδος είναι τοξικός για τους Ζητανούς. Γι´ αυτό θα μπορούσε να έχει πεθάνει δηλητηριασμένος από το βλήμα  παρά από το ίδιο το τραύμα».

34.   Τρεις φορές έχει αναβληθεί η υλοποίηση προτάσεων για δημοσιοποίηση - εν μέρει εξ αιτίας του περιστατικού στην S4 το 1975, που διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τους Γκρίζους και εν μέρει εξ αιτίας των τεραστίων επιπτώσεων στη θρησκεία και την παγκόσμια οικονομία. Η πρόσφατη παραδοχή περί ζωής στον Άρη είναι το θεμέλιο για μελλοντικές αποκαλύψεις. Ο Δρ Βολφ είπε ότι σημαντικές δημοσιεύσεις θα συμβούν μεταξύ 2001 και 2005.

35.   Το Βατικανό είναι ιδιαίτερα ανήσυχο εν όψει αυτών των επερχόμενων ανακοινώσεων. Έχει ζητήσει από την Αμερικανική Κυβέρνηση να καθυστερήσει, κυρίως σε ότι αφορά στο ζήτημα της θρησκείας, ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος γι´ αυτό να προετοιμαστεί. Ο Δρ Βολφ είπε ότι ο Πάπας έχει αλλάξει τη Ρωμαιοκαθολική άποψη περί Θεού. «Η μελλοντική γραμμή θα είναι “Δεν είμαστε οι ίδιοι κατ´ εικόνα του Θεού αλλά οι ψυχές μας”».

36.   Είχε μιλήσει επί μακρόν στους εξωγήινους για τον Θεό και τον θάνατο. «Τα σώματά μας δεν είναι παρά δοχεία για την ψυχή. Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν η συνείδησή τους απλά μεταβαίνει σε μια άλλη διάσταση». Για τον Θεό ο Δρ Βολφ είπε «Μερικοί εξωγήινοι ονομάζουν Θεό το Αιώνιο - τον δημιουργό πίσω από οτιδήποτε στο Σύμπαν». Για τον Ιησού Χριστό «Ήταν κοινή προσφορά εξωγήινων και γήινων, σταλμένη στη Γη σαν προσπάθεια τερματισμού της ανθρώπινης βίας». Είτε είσαι Ζητανός, Πλειάδιος, Αλταριανός, Άνθρωπος ή οτιδήποτε... έχουμε όλοι τον ίδιο Θεό, είμαστε όλοι οικογένεια.

37.   Η δημοσιευμένη ερευνητική εργασία του Δρα Στρέκερ, που προσδιορίζει τον ιό HIV/AIDS ως ανθρώπινο δημιούργημα, είναι σωστή. Η δορυφορική κυβέρνηση έχει ανακαλύψει ότι οι ιοί είναι κρυσταλικοί στη δομή τους και, χρησιμοποιώντας τη σωστή συχνότητα, μπορεί να τους καταστρέψει.

38.   Οι Η.Π.Α. είχαν στην κατοχή τους έναν “Γκρίζο”, στον οποίο είχαν δώσει το ψευδώνυμο EBE (από τις λέξεις Extraterrestrial Biological Entity, δηλαδή Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα), σαν κρατούμενο/φιλοξενούμενο, από το 1948 ως τον θάνατό του, το 1953. Οι επιστήμονες είχαν αρχικά χρησιμοποιήσει εικονογραφήματα (pictographs) σαν ένα τρόπο επικοινωνίας.

39.   Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε γνωριστεί με τους “Γκρίζους” και είχε εργαστεί μαζί τους.

40.   Μερικοί εξωγήινοι περιστασιακά τρώνε χορταρικά, φρούτα ή λαχανικά. Τα πεπτικά τους συστήματα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από τα δικά μας, εκτελώντας ολοκληρωτική επεξεργασία και απορρόφηση. Κυρίως απορροφούν ενέργεια από τον αέρα. Δεν χρειάζονται επισκέψεις στην τουαλέτα.

41.   Η Γη είναι ένας από τους λίγους πλανήτες που δεν ελέγχουν το κλίμα τους. Ένας από τους λόγους που τα εξωγήινα σκάφη συντρίβονται στη διάρκεια κλιματικών ακροτήτων - ειδικότερα εκείνα που χρησιμοποιούν βαρυτική προώθηση. Ο Δρ Βολφ είπε «Τα σκάφη τους δεν διαφέρουν από βάρκες σε μια βίαιη καταιγίδα, κλειδονιζόμενα πάνω-κάτω στα μεγάλα κυλιόμενα βαρυτικά κύματα. Για να αντιμετωπίσουν αυτές τις δυσκολίες μερικοί εξωγήινοι περιβάλλουν τα σκάφη τους με ενέργεια πλάσματος ή πετούν δια-διαστασιακά διαμέσου μιας καταιγίδας».

42.   Ένας πλανήτης είναι μια ζώσα οντότητα με τη δική της συνείδηση. Οι εξωγήινοι επικοινωνούν με τους πλανήτες τους για να δημιουργήσουν μια αρμονική σχέση. Ο Δρ Βολφ είπε «Μερικοί πλανήτες ανεγείρουν κτίρια από καθαρό πυρήτιο για τους κατοίκους τους από ασυμβατική αγάπη. Έχω δει και έχω κρατήσει αυτό το πυρήτιο. Έχω επίσης παρακολουθήσει τους Ζητανούς να επικοινωνούν με τη Γη».

43.   Οι εξωγήινοι είναι αγανακτισμένοι από το πόσο άσχημα μεταχειριζόμαστε τη Γη. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί θέλουμε να την καταστρέψουμε. Πώς μπορούν οι πολυεθνικές να ληστεύουν συνεχώς αυτόν τον πλανήτη με τη λαιμαργία και την απλειστία τους. Μια από τις αποστολές της Ομάδας Άλφακομ είναι «να εκτιμήσει αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία των εξωγήινων για να επαναφέρουμε τη Γη στην παλιά παρθενική της κατάσταση της φυσικής ισορροπίας.

44.   Η τεχνολογία που αποκτήσαμε από τους εξωγήινους περιλαμβάνει:
a.       Τα LED
b.      Την υπεραγωγιμότητα
c.       Τα μικροκυκλώματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών (computer chips)
d.      Τις οπτικές ίνες (fiber optics)
e.      Τα lasers
f.        Τη γονιδιακή θεραπεία (gene-splicing therapy)
g.       Τον κλωνισμό
h.      Τον εξοπλισμό νυκτερινής όρασης
i.         Την τεχνολογία Stealth
j.        Τις συσκευές δέσμης σωματιδίων
k.       Τα αεροδιαστημικά κεραμεικά
l.         Την βαρυτικά ελεγχόμενη πτήση

45.   Στους εξωγήινους αρέσουν πολλά πράγματα των ανθρώπων. Ο Δρ Βολφ εξήγησε «Τους αρέσει ειδικά η μεγάλη μας φαντασία και δημιουργικότητα μαζί με την ικανότητα να έχουμε βαθιά όνειρα. Θα ήθελαν όμως να επιταχύνουν την πνευματική μας εξέλιξη.

46.   Πολλοί εξωγήινοι που επισκέπτονται τη Γη είναι πραγματικοί τουρίστες. Ενώ εμείς κάνουμε διακοπές σε άλλες χώρες, περισσότερο προηγμένα όντα επισκέπτονται άλλους κόσμους. «Συγκρινόμενη με τους πλείστους των πλανητών, η Γη είναι σχεδόν μοναδική με την τεράστια ποικιλομορφία της φύσης της, των πολιτισμών και των κατοίκων της. Καθώς οι πρωτόγονοι πλανήτες λιγοστεύουν, εμείς είμαστε μια δημοφιλής ατραξιόν».

47.   Μερικοί εξωγήινοι προτιμούν να ζουν υπόγεια, καθώς έτσι μπορούν να ελέγχουν το περιβάλλον ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες τους. Επίσης χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητική θωράκιση, στην οποία τα μόρια είναι τόσο πυκνά, ώστε τίποτε δεν μπορεί την διαπεράσει. Ο Δρ Βολφ επεσήμανε «Δεν έχουμε ακόμη εξερευνήσει τους βαθείς ωκεανούς ή το εσωτερικό του φλοιού της Γης».

48.   Η Ομάδα Άλφακομ ανακάλυψε ότι πολλοί ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι βρίσκονται τώρα ανάμεσά μας. Είπε «Μπορούν να αναπνέουν τον αέρα μας και στον δρόμο θα φαίνονταν ακριβώς όπως εμείς». Περίπου χίλιοι τύπου Νόρντικ ζουν μόνο στην Ισπανία.

49.   Ένας Νόρντικ έχει πρόσωπο τέλειο και πολύ ευαίσθητο εμφανισιακά με πολύ λίγες γραμμές, γαλάζια μάτια και συνήθως ξανθά μαλλιά. Είναι περίπου έξι πόδια ψηλός, πολύ καθαρός, χωρίς σωματική οσμή και επικοινωνεί κυρίως τηλεπαθητικά.

50.   Όμως όσο βρίσκεται στη Γη χρησιμοποιεί ένα μικρό εμφυτευμένο φωνητικό όργανο για να συνομιλεί με τους ανθρώπους.

51.   Τα εσωτερικά τους όργανα είναι πολύ παρόμοια με τα δικά μας, μολονότι το πεπτικό σύστημα είναι διαφορετικό. Δεν χρειάζονται να τρώνε καθημερινά. Τα κύτταρά τους δεν πεθαίνουν γιατί η γενετική τους είναι διαφορετική

52.   Έχουν μια βάση σε ένα γαλλικό νησί της Πολυνησίας και κινούνται ελεύθερα ανάμεσα στους κατοίκους.

53.   Οι Νόρντικς έχουν δυνατά μυαλά. Ο Δρ Βολφ είπε «Μπορούν να ανοίξουν μια διαστασιακή πύλη μόνο με μια σκέψη και να εξαφανιστούν σωματικά. Το έχω δει αυτό να συμβαίνει. Ζουν σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο από εμάς. Οι σκέψεις είναι ενέργεια και οι Νόρντικς χρησιμοποιούν μια συσκευή, που είτε τη φορούν είτε την έχουν σε μια τσέπη, η οποία ενισχύει αυτή την ενέργεια. Επίσης καλωδιώνουν κρυστάλλους για τον ίδιο σκοπό».

54.   Ένα απόγευμα του 1990 ένα εξωγήινο σκάφος, συνοδευόμενο από μαχητικά F-16, προσγειώθηκε στο Πουέρτο Ρίκο, σε μια πολυσύχναστη τουριστική τοποθεσία. Οι εξωγήινοι βγήκαν και περπάτησαν ανάμεσα στο πλήθος. Ο Δρ Βολφ είπε «Ήταν μια άσκηση για να δοκιμαστεί η αντίδραση του κοινού». Ο κυβερνήτης αυτού του νησιού έγραψε μια επιστολή στον Πρόεδρο Μπους δηλώνοντας, «στην αρχή διασκεδάσαμε με όλες τις θεάσεις, όμως ύστερα ο κόσμος αγχώθηκε. Τι να τους πώ;» Ο Πρόεδρος προώθησε αυτή την επιστολή στον Δρα Βολφ. Ήταν τυπωμένη επάνω της, σε πολλά σημεία, η σφραγίδα “T52-EXEMPT (E)”, που σημαίνει ότι το έγγραφο αυτό  δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιοποιηθεί.

55.   Ενόσω σπούδαζε στο Μ.Ι.Τ. Για το δίπλωμά του στη Φυσική, ανακάλυψε μια νέα θεωρία για τη διαδικότητα κυμάτων/σωματιδίων, την οποία αργότερα ανέπτυξε σε δέσμη ουδετέρων σωματιδίων. Ο Δρ Βολφ σχολίασε «Είχα ελπίσει και οραματιστεί, ότι αυτή η τεχνολογία θα εχρησιμοποιείτο για τη θεραπεία του καρκίνου. Αντί αυτού χρησιμοποιήθηκε σαν όπλο, μέρος του προγράμματος SDI (Πόλεμος των Άστρων).

56.   Οι εξωγήινοι του είπαν «Όλοι οι κόσμοι στον Γαλαξία είναι συνδεδεμένοι. Μια ατομική βόμβα σαν της Χιροσίμα μπορεί να επηρεάσει κάθε διαφορετικό πολιτισμό». Επίσης εξήγησαν «Η σκέψη είναι ενέργεια. Μπορεί να ληφθεί από άλλους κόσμους. Δεν υπάρχουν σύνορα πουθενά στον Γαλαξία».


57.   Η Μοσάντ, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, «έχει πολύ καλές σχέσεις με τους εξωγήινους και ειδικά με τους Σέμιτικς.

58.   Υπάρχει ένας ισχηρός ιστορικός δεσμός με τη χώρα.

59.   Το κορυφαίας μυστικότητας διαστημικό αεροσκάφος Αουρόρα κινείται με υγρό μεθάνιο και χρησιμοποιεί αντιβαρύτητα. Φέρει ένα οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικών παλμών, το οποίο μπορεί να καταστρέψει ένα ραντάρ που παρακολουθεί το σκάφος. Το αεροσκάφος αυτό μπορεί επίσης να ταξιδέψει στη Σελήνη.

60.   Μερικοί πιλότοι πολεμικών αεροσκαφών πειραματίζονται με τον νοητικό έλεγχο προκειμένου να κυβερνούν προηγμένα αεροσκάφη. Ο Δρ Βολφ είπε «Μερικά εξωγήινα σκάφη είναι ζωντανά μεταφορικά μέσα, που έχουν την ικανότητα να διαιρούνται και να ανασχηματίζονται. Αυτά τα σκάφη είναι επίσης ικανά να ανταποκριθούν σε εντολές που τους δίνονται μέσω της σκέψης».

61.   Η υπόγεια βάση στην Περιοχή 51είναι μια πόλη με την έκταση του Rhode Island, η οποία συνεχίζει να μεγαλώνει και έχει μια αδελφή βάση, την S4, περίπου δώδεκα χιλιόμετρα μακρυά και άλλη μία που ονμάζεται Indian Springs. Απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους, πολίτες και στρατιωτικούς, και έχει τουλάχιστον οκτώ διαφορετικά “μαύρα προγράμματα” σε εξέλιξη, με ετήσια χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων. Υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφάλειας εξωτερικά, στο εσωτερικό επικρατεί στρατιωτικός νόμος και φρουρείται από περιπόλους επίλεκτων φρουρών. Μερικοί επιστήμονες ζουν στη βάση για έξι μήνες κάθε φορά. Ενώ τα υπνοδωμάτιά τους είναι ενός βασικού τύπου, οι εξωγήινοι ζουν στα δικά τους θαυμαστής σχεδίασης διαμερίσματα. Υπάρχουν επίσης εμπορικά πολυκαταστήματα, καταστήματα στρατιωτικού τύπου και περιοχές αναψυχής με πισίνες, γυμναστήρια και γήπεδα μπάσκετ. Η τροφή είναι εξαιρετική.

62.   Οι επιστήμονες της δωρυφορικής κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει με επιτυχία ενέργεια μηδενικού σημείου (zero point energy) και ψυχρή σύντηξη (cold fusion). «Χρειάζεται να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση σ´ αυτές τις νέες επιστήμες. Αλλιώς η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει να καταρρεύσει».
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Εξάγγελος Της Νέας Εποχής
Το πρωτότυπο μπορεί να βρεθεί στη διεύθυνση http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mj12_4_1.htm
καθώς και σε πολλούς άλλους δικτυακούς τόπους μέσω του λήμματος «Michael Wolf»


Εξωγήινη εισβολή και ψεύτικη αναταραχή


Μετάφραση από τα Αγγλικά και σχολιασμός του κειμένου
Το πρωτότυπο κείμενο στη διεύθυνση

8 Αυγούστου 2009


Πάνω από το 90% του αμερικανικού κοινού πιστεύει στα UFO's. Και το πιο σημαντικό, το 95% εκείνων που πιστεύουν στα UFO's πιστεύουν επίσης, ότι η κυβέρνησή μας κρατάει μυστική αυτή τη γνώση από το κοινό. Γιατί όμως; Φοβάται ότι το κοινό θα πανικοβληθεί αν γίνει μια «επίσημη» ανακοίνωση; Απίθανο. Μια τέτοια ανακοίνωση θα δημιουργούσε συγκλονιστικό ενδιαφέρον και έξαψη, μαζί με πολλά ερωτηματικά (ιδιαίτερα από τις εκκλησίες), όχι όμως πανικό. Γιατί λοιπόν η συνεχιζόμενη συγκάλυψη;

Υπάρχει πολύ σημαντική ένδειξη από πληροφόρηση που διακινείται μέσω προσώπων που γνωρίζουν πράγματα (απόστρατοι αξιωματικοί, που κάποτε είπαν «φτάνει πια, είναι καιρός να πει η κυβέρνηση την αλήθεια»), όπως ο αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών του Ναυτικού Ουίλιαμ Κούπερ (που μετά τις αποκαλύψεις του δολοφονήθηκε), ο Τζων Ληρ (του οποίου ο πατέρας ίδρυσε τη Ληρ Τζετ Κορπορέησον), και ο αξιωματικός της Αεροπορίας Ουίλιαμ  Ήγκλις, οι οποίοι προσπαθούν να σας ενημερώσουν για τα μυστικά πίσω από τα UFO's και την παρουσία εξωγήινων στη Γη. Οι άνθρωποι αυτοί εργάστηκαν σε πολλά απ' αυτά τα μυστικά προγράμματα, είχαν πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα και είδαν με τα ίδια τους τα μάτια συλληφθέντες εξωγήινους, UFO's και την απίστευτη τεχνολογία που ενσωμάτωναν.

Θεάσεις UFO's έχουν αναφερθεί σε όλη την πορεία της ιστορίας. Βιβλικές και ιστορικές αναφορές σε «Πύρινα Άρματα», τεράστια «ιπτάμενα πουλιά» και όντα με παράδοξη μορφή προηγούνται της ιστορίας μας κατά χιλιάδες χρόνια. Στα χρόνια της δεκαετίας του '40, βρέθηκαν στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες διάφορα διαστημόπλοια, μαζί με λίγους νεκρούς εξωγήινους, αλλά και με ένα ζωντανό εξωγήινο, ο οποίος ονομάστηκε ΕΒΟ (Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα - ένα όνομα που προτάθηκε από τον Δρα Βάννεβερ Μπους).

Το 1953, αστρονόμοι ανακάλυψαν μεγάλα αντικείμενα στο διάστημα, τα οποία εκινούντο προς τη Γη. Στην αρχή πίστεψαν πως ήσαν αστεροειδείς, αλλά μεταγενέστερα στοιχεία απέδειξαν, ότι τα αντικείμενα αυτά δεν μπορούσαν παρά να είναι διαστημόπλοια. Το Πρόγραμμα Σίγμα και το Πρόγραμμα Πλάτων δέχθηκαν εξωγήινες ραδιο-επικοινωνίες και με τη χρήση διαδικής γλώσσας των υπολογιστών έγινε δυνατή η διευθέτηση μιας προσεδάφισης, που κατέληξε σε μια πρόσωπο-με -πρόσωπο επαφή με εξωγήινα όντα από άλλο πλανήτη.

Εν τω μεταξύ, μια φυλή καλοπροαίρετων «ανθρωπόμορφων» εξωγήινων ήρθε σε επαφή με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, προειδοποιώντας ότι οι εξωγήινη που βρίσκονταν σε τροχιά πάνω από τον Ισημερινό ήσαν εχθρικά όντα από τον Ωρίονα και ότι η παρουσία τους ήταν μόνο η αρχή από γεγονότα που θα εξελίσσονταν πάνω σ' αυτόν τον πλανήτη. Αυτοί οι ανθρώπινου τύπου εξωγήινοι απαίτησαν να απενεργοποιήσουμε και να καταστρέψουμε τα πυρηνικά μας όπλα και μας επέστησαν την προσοχή στο ότι βρισκόμαστε σε ένα δρόμο αυτοκαταστροφής και ότι πρέπει να σταματήσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, να σταματήσουμε τη μόλυνση της Γης, να σταματήσουμε να καταστρέφουμε τις φυσικές πηγές του πλανήτη και να μάθουμε να ζούμε αρμονικά ο ένας με τον άλλο, αλλιώς σίγουρα θα εξοντωθούμε. Ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ απέρριψε τις προειδοποιήσεις και τις εντολές τους.

Το 1954 μια φυλή εξωγήινων γνωστή ως «οι Γκρίζοι» – από το πλανητικό σύστημα του άστρου «ζ» του αστερισμού Reticulum (=Δίκτυ) – περιφέρονταν πάνω από τον Ισημερινό και προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση Χόλλομαν. Εξήγησαν ότι ο πλανήτης τους πέθαινε και ότι είχαν απελπιστική ανάγκη να τους παραχωρηθεί κάποια έκταση στη Γη, ώστε να διεξαγάγουν γενετικά πειράματα, θα οποία ίσως επιτρέψουν στη φυλή τους να επιζήσει. Αν θα συμφωνούσαμε στην προσφορά τους, θα αντάλλασσαν συγκεκριμένη τεχνολογία σαν ένα τρόπο πληρωμής. Ο πρόεδρος Αιζενχάουερ συναντήθηκε με τους εξωγήινους και υπεγράφη μια επίσημη συμφωνία. Η συμφωνία δήλωνε ότι οι εξωγήινοι δεν θα αναμιγνύονταν στις υποθέσεις μας και εμείς δεν θα αναμιγνυόμαστε στις δικές τους. Θα κρατούσαμε την παρουσία τους στη Γη μυστική. Σαν αντάλλαγμα εκείνοι θα εξόπλιζαν τον στρατό μας με προηγμένη τεχνολογία.

Θα μπορούσαν να απάγουν ανθρώπους σε περιορισμένη κλίμακα, με σκοπό την ιατρική εξέταση και παρακολούθηση, με την προϋπόθεση ότι οι άνθρωποι δεν θα βλάπτονταν, θα επιστρέφονταν στο σημείο της απαγωγής και δεν θα είχαν καμία ανάμνηση του συμβάντος. Συμφωνήθηκε επίσης, ότι θα κατασκευάζονταν για τους εξωγήινους υπόγειες βάσεις – κάτω από περιοχές Ινδιάνων, μέσα στην έκταση των πολιτειών Γιούτα, Νέο Μεξικό, Αριζόνα και Κολοράντο – καθώς και στη Νεβάδα (στην περιοχή που είναι γνωστή σαν S-4, περίπου 7 μίλια νότια από την «Περιοχή 51», γνωστή σαν «Ονειροχώρα»). Εκχωρήθηκε και κρατήθηκε από το Στρατιωτικό Γραφείο του Λευκού Οίκου ένα κονδύλι μυστικού προγράμματος πολλών δισεκατομυρίων δολλαρίων, υποτίθεται για την κατασκευή υπογείων μυστικών εγκαταστάσεων για τον πρόεδρο και το επιτελείο του, ως καταφυγίων σε περίπτωση στρατιωτικής επίθεσης, αλλά ο αληθινός σκοπός ήταν η κατασκευή υπογείων καταλειμμάτων για τους Γκρίζους.

Με το μυστικό Εκτελεστικό Υπόμνημα NSC5410 ο Αϊζενχάουερ ίδρυσε μια μόνιμη επιτροπή, γνωστή ως «Majority ή Majestic Twelve» (MJ-12) για να επιβλέπει και να διενεργεί όλες τις συγκαλυμμένες δραστηριότητες με τους εξωγήινους. Σ’ αυτήν μετείχαν ο διευθυντής του F.B.I. Έντγκαρ Χούβερ, καθώς και έξι στελέχη του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations - CFR), γνωστοί ως «Οι Σοφοί» και αργότερα άλλοι, από την Τριμερή Επιτροπή. Ο Τζωρτζ Μπους, ο Γκόρντον Ντην και ο Λεονίντ Μπρζεζίνσκυ ήσαν μεταξύ αυτών.

Ένα σημαντικό εύρημα της επιτροπής ήταν ότι οι εξωγήινοι χρησιμοποιούσαν ανθρώπους και ζώα σαν πηγές αδενικών εκκρίσεων, ενζύμων, ορμονικών εκκρίσεων και αίματος, ακόμα και σε τρομερά γενετικά πειράματα. Οι εξωγήινοι εξήγησαν ότι οι ενέργειές τους ήσαν απαραίτητες για την επιβίωσή τους, ότι αν η γενετική δομή τους δεν βελτιωνόταν, η φυλή τους θα έπαυε να υπάρχει.

Σημείωση εκτός κειμένου:
Ίσως δεν θα ήταν άτοπο αν κανείς αμφισβητούσε ολοκληρωτικά αυτή την επίσημη και ευρέως διαδεδομένη και αποδεδεγμένη εκδοχή του γενετικού προβλήματος της φυλής των Γκρίζων. Όλα όσα έχουν λεχθεί σχετικά με το πρόβλημα αυτό δεν έχουν καλυφθεί ποτέ από κάποιο είδος επιβεβαίωσης ή τεκμηρίωσης. Αληθινά γεγονότα είναι μόνο οι απαγωγές και τα γενετικά πειράματα, περιγραφές των οποίων έχουν καταγραφεί πολλές, βάσει μαρτυριών εκείνων των θυμάτων, που έτυχε ή δέχθηκαν να υποβληθούν σε αναδρομική ύπνωση, προκειμένου να βρεθούν οι εξηγήσεις για κάποιες παράδοξες ενδείξεις που εμφανίστηκαν ξαφνικά στην προσωπική τους ζωή. Δεν θα ήταν παράλογο να υποθέσει κανείς, ότι όλη αυτή η υπόθεση της αναζήτησης υποστήριξης από μέρους των Γκρίζων για την αντιμετώπιση του προβλήματός τους δεν είναι παρά ένας μύθος, που έντεχνα κατασκευάστηκε και διαδώθηκε, κρύβοντας πίσω του άλλες σκοτεινές επιδιώξεις των Ιλλουμινάτων και των σαυροειδών εξωγήινων του Δράκοντα, υποτελείς των οποίων ήσαν παραδοσιακά οι Γκρίζοι.

Οι δυνάμεις που είχαν τον έλεγχο αυτής της υπόθεσης αποφάσισαν, ένα μέσον χρηματοδότησης του προγράμματος των εξωγήινων να είναι η απόκτηση του ελέγχου της παράνομης αγοράς των ναρκωτικών. Προσεγγίστηκε ένα νεαρό φιλόδοξο μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικώ Σχέσεων. Το όνομά του είναι Τζωρτζ Χέρμπερτ Γουώκερ Μπους, ο οποίος εκείνο τον καιρό ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Zapata Oil Company, που είχε έδρα το Τέξας. Η Zapata Oil πειραματιζόταν με εκτός ακτογραμμής πετρελαϊκές γαιοτρήσεις και κανονίστηκε να στέλνονται τα ναρκωτικά από τη Νότια Αμερική στις εκτός ακτογραμμής πλατφόρμες με ψαροκάικα και στη συνέχεια να μεταφέρονται στις ακτές των Η.Π.Α. με κανονική μεταφορική διαδικασία, αποφεύγοντας έτσι τον έλεγχο των τελωνειακών πρακτόρων. Το σχέδιο δούλεψε καλύτερα απ' όσο οποιοσδήποτε προσδοκούσε και σήμερα η CIA ελέγχει ΟΛΕΣ τις παράνομες αγορές ναρκωτικών στον κόσμο.

Το κοινό πρέπει να ενημερωθεί, ότι ήταν ο Τζωρτζ Χέρμπερτ Γουώκερ Μπους (ο πατέρας του Ντούμπγια(1)) εκείνος που πρωτοάρχισε την πώληση ναρκωτικών στα παιδιά μας. Τα χρήματα από τα ναρκωτικά χρησιμοποιούνταν (και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται) για τις οικονομικές ανάγκες των υπόγειων εξωγήινων βάσεων.

Οι Μπίλντερμπεργκς, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και η Τριμερής Επιτροπή είναι η Μυστική Κυβέρνηση (ή η πραγματική κυβέρνηση), που κυβερνάει αυτό το έθνος μέσω της MJ-12 και της ερευνητικής ομάδας JASON Society. Είναι σε μυστική συμφωνία με τους Ερπετοειδείς!

Στη διάρκεια της ιστορίας, οι εξωγήινοι χειραγώγησαν και κυβέρνησαν την ανθρώπινη φυλή μέσω διαφόρων μυστικών κοινοτήτων, θρησκειών και μυστικιστικών τελετουργιών(2). Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και η Τριμερής Επιτροπή έχουν τον πλήρη έλεγχο της εξωγήινης τεχνολογίας και της εθνικής οικονομίας. Ο Αϊζενχάουερ ήταν ο τελευταίος πρόεδρος που γνώριζε την πλήρη εικόνα του εξωγήινου προβλήματος. Οι μετέπειτα πρόεδροι μάθαιναν μόνο όσα η MJ-12 ήθελε να γνωρίζουν και αυτά δεν ήσαν η αλήθεια. Η MJ-12 παρουσίαζε σε κάθε νέο πρόεδρο μια εικόνα ενός εξωγήινου πολιτισμού υπό εξαφάνιση, που προσπαθούσε να ανανεωθεί, να χτίσει ένα σπίτι σ' αυτόν τον πλανήτη και να κατακλύσει εμάς με δώρα τεχνολογίας. Καθένας από τους προέδρους έχει αποδεχθεί την ιστορία, χωρίς ποτέ να αναρωτηθεί για την εγκυρότητα της «διευθέτησης» με τους εξωγήινους.

Στο μεταξύ, αθώοι άνθρωποι εξακολουθούσαν να υποφέρουν ανείπωτο τρόμο στα χέρια εξωγήινων και γήινων επιστημόνων, που είναι αναμεμιγμένοι σε βάρβαρες έρευνες(3). Σαν αυτό να μην είναι αρκετό, πολλοί άνθρωποι καταλήγουν σαν τροφή στην ακόρεστη όρεξη των εξωγήινων για βιολογικά ένζυμα, ορμονικές εκκρίσεις και αίμα.

Το 1989, πάνω από τρία εκατομμύρια Γκρίζων καταλάμβαναν αυτά τα βαθιά, πολυεπίπεδα υπόγεια συμπλέγματα. Το Επίπεδο 7 της Βάσης Ντούλτσε ονομάζεται «Αίθουσα Του Εφιάλτη». Έχουν αθετήσει την συμφωνία τους για απαγωγές ανθρώπων. Μέχρι σήμερα πάνω από εικοσιπέντε εκατομμύρια πολιτών έχουν απαχθεί και έχουν δεχθεί εμφύτευμα – ένας πραγματικός στρατός, που περιμένει διαταγή να προχωρήσει! (Ο Ουίτλυ Στρίμπερ έχει γράψει διάφορα βιβλία γύρω από τις προσωπικές του εμπειρίες, μολονότι έχει διαρρεύσει ότι ο Στρίμπερ δουλεύει για την CIA). Γι αυτόν τον λόγο, δώθηκε ενημέρωση σε άλλα έθνη. Μέσα σε πέντε μήνες, ο κομμουνιστικός μονόλιθος της Ρωσίας αποδομήθηκε, προκειμένου να ενωθεί με τις Η.Π.Α. και την τεχνολογία τους για την αντιμετώπιση της επερχόμενης εισβολής.

Τουλάχιστον ένας στους τέσσερις Αμερικανούς έχουν δεχθεί εξωγήινο εμφύτευμα, που χρησιμεύει στο να τους «ελέγχει», όταν και αν χρειαστεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το Διαστημικό Τηλεσκόπιο Χαμπλ κατασκευάστηκε σαν ένας παρατηρητικός οφθαλμός προς τον στόλο της εξωγήινης εισβολής – όχι για να παίρνει υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του γαλαξία. Η τεχνολογία του Πολέμου Των Άστρων έχει αναπτυχθεί για να τους σταματήσει στο απώτερο διάστημα πριν καταφέρουν να φθάσουν στη Γη... Τέλος πάντων... αυτή είναι η ελπίδα.

Σήμερα η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ένα δίλημμα, καθώς πάρα πολλές ανώνυμες πηγές δημοσιεύουν πληροφορίες για εξωγήινους. Το κοινό θα μπορούσε να θυμώσει με την παρατεταμένη μυστικότητα. Έτσι η MJ-12 σχεδιάζει να κάνει σύντομα μια «επίσημη» ανακοίνωση, κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες, προφανώς στην Περιοχή 51 ή κοντά σ' αυτήν. Η τηλεόραση θα κληθεί να καλύψει την σκηνοθετημένη προσγείωση των εξωγήινων, που θα είναι οι «Γκρίζοι». Εκείνοι θα έρθουν φέρνοντας δώρα, τεχνολογία που υποτίθεται πως θα θεραπεύει τον καρκίνο και το AIDS, θα καθυστερεί τη γήρανση κλπ. Θα μας πουν ότι αυτοί είναι σωτήρες της ανθρωπότητας, που έχουν έρθει για να υπερασπιστούν τη Γη ενάντια σε μια εισβολή ανθρωποφάγων εξωγήινων, που λέγονται «Ερπετοειδείς».

Αυτή η ιστορία είναι ένα ΨΕΜΑ! Οι Γκρίζοι δουλεύουν ήδη για τους Ερπετοειδείς! Το σχέδιό τους είναι να ενώσουν τον κόσμο κάτω από μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη» – με τον ισχυρισμό, ότι μόνο αυτό μπορεί να αντισταθεί στην εισβολή των Ερπετοειδών. Αυτό είναι μια παγίδα για την υποδούλωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί μέσω του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος, ένα ενιαίο νόμισμα ελεγχόμενο από τους διεθνείς τραπεζίτες, οι οποίοι επί χρόνια έχουν υπάρξει λακέδες των εξωγήινων. Οι Γκρίζοι έχουν εκμεταλλευτεί την απληστεία και τη δίψα για πλούτο και εξουσία των τραπεζιτών, βλέποντάς τες σαν ένα μέσον για την εφαρμογή του σατανικού σχεδίου τους να ελέγξουν τη Γη. (Αυτό είναι επίσης το σενάριο που προδιαγράφεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης, όπου μόνο εκείνοι που αποδέχονται το «Σημείον Του Θηρίου» (με τους εξωγήινους να είναι το «Θηρίο» και με το «Σημείο» να είναι κάποιο τατουάζ φτιαγμένο με λέηζερ ή κάποια πιστωτική κάρτα που θα χρησιμοποιήσουν, που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν και να πωλούν αγαθά). Εκείνοι που δεν αποδέχονται το «Σημείο» πρέπει να ζήσουν εκτός νομισματικού συστήματος και να μάθουν πώς θα επιβιώσουν μόνοι, ανταλλάσσοντας αγαθά, κλπ

Εκείνοι που βλέπουν τηλεόραση θα έχουν ήδη αρχίσει να παρατηρούν την αύξηση των αναφορών σε «σαυροειδή», όχι μόνο στις διαφημίσεις, οι οποίες είναι μέρος της προπαρασκευαστικής διαδικασίας, αλλά και σε μερικά από τα εκπαιδευτικά προγράμματα στον χώρο των εξερευνητικών προγραμμάτων. Έχουν δωθεί μεγάλα χρηματικά ποσά στην έρευνα των σαυροειδών στη διάρκεια των τελευταίων λίγων μηνών και αυτό είναι εν μέρει ένα αποτέλεσμα της ανησυχίας εκείνων που καταλαβαίνουν τη φύση των πραγμάτων στον πλανήτη σε σχέση με τους Ερπετοειδείς και την απειλή τους.

Αυτή η επίγνωση δείχνει, ότι με τη μελέτη των σαυροειδών, της φύσης των σαυρών σε βάθος λεπτομερειών, ελπίζουν να βρούν πληροφορίες, που θα βοηθήσουν στη διαχείριση αυτής της απειλής. Έχει λεχθεί σε διαφήμιση της Isuzu, «Όταν έρθουν οι σαύρες, εσείς θα είστε έτοιμοι; Θα είναι το αυτοκίνητό σας αρκετά μεγάλο;» Η διαφήμιση φτιάχτηκε σαν ένα αστείο του μάρκετιν, όμως είναι επίσης μέρος της προετοιμασίας. Οι Ιάπωνες είναι πολύ πιο μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον τομέα της αποκάλυψης τέτοιων πληροφοριών στο κοινό, έχοντας παίξει τις ταινίες του Κούπερ και άλλες ταινίες για UFO's στην Ιαπωνική τηλεόραση στη διάρκεια του περασμένου έτους πολύ συχνά. Το πλείστον του Ιαπωνικού πληθυσμού είναι πολύ καλά πληροφορημένο, όσον αφορά σε αυτό το είδος πληροφόρησης. Εν τούτοις, αυτή η πληροφόρηση εμποδίζεται αυστηρά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η κατάσταση είναι αυτή: Οι Σαυροειδείς είναι ήδη παρόντες στη Γη σε αξιοσημείωτους αριθμούς. Υπάρχει, βεβαίως, μεγαλύτερος αριθμός που θα έρθει ακόμη, όταν θα έρθει ο κατάλληλος καιρός για κάτι τέτοιο. Εδώ και δέκα χρόνια περίπου, πολλοί από τους επιστήμονές σας ανακάλυψαν ένα πλανητοειδές σώμα κινούμενο προς την κατεύθυνση της Γης και έγινε σχετική μνεία σε διάφορες από τις εκδόσεις και τις εφημερίδες σας. Ήστερα ήρθε σιωπή γύρω απ' αυτό το φαινόμενο (αναζητήστε: Πλανήτης Χ, Νιμπίρου, Δωδέκατος Πλανήτης).

Ουσιαστικά, ο Νιμπίρου έχει ήδη φθάσει και έχει σταθμεύσει εξωτερικά της τροχιάς του Πλούτωνα. Από εκείνο το πλανητοειδές είναι τα μικρά σκάφη, που κινούνται συχνά μέσα στο ηλιακό σύστημα, προς και από την Γη, χρησιμοποιώντας βάσεις στη Σελήνη, τον Άρη και τον Τιτάνα (ένα δωρυφόρο του Κρόνου). Οι Ερπετοειδείς έχουν αυτήν την περιοχή ήδη υπό την κυριαρχία τους υπό μια έννοια, υπό την έννοια ότι κατευθύνουν τη συμπεριφορά και διατηρούν τον έλεγχο των Γκρίζων. Οι Γκρίζοι, στη συνέχεια, ασκούν σημαντική επιρροή στους ηγέτες πολλών από τις χώρες και τα έθνη αυτού του κόσμου. Μέρος του στόλου των Ερπετοειδών, που βρισκόταν στη διαδρομή προς τη Γη, καταστράφηκε και καταρίφθηκε στον Δία από την επέμβαση των Σειριανών.

Υπάρχουν ομάδες ανθρώπων μέσα στο έθνος σας, στις οποίες υπάρχει τόσο υποστήριξη όσο και αντιπαράθεση προς το εξωγήινο σενάριο και υπάρχουν πολλοί που θέλουν να εμποδίσουν αυτή την κατάκτηση του πλανήτη από τους εξωγήινους και εργάζονται προς αυτόν το στόχο, την ώρα που άλλοι αποκομίζουν οφέλη από τους εξωγήινους, με την ελπίδα ότι με το να υπακούουν και να κάνουν τώρα ότι τους λένε, θα έχουν την ανάλογη ανταμοιβή στο μέλλον. Δεν είναι έτσι!

Στη διάρκεια των ερχόμενων ετών, όλο και περισσότερη προσοχή θα δίνεται από τα μέσα ενημέρωσης και άλλες πηγές στα UFO's και η δημοσιότητα θα ανοιχτεί προς τις μάζες. Είναι ιδιαίτερα πιθανή μια αυξημένη επικέντρωση στην Περιοχή 51 της Νεβάδας, για να αποκτήσουν οι οντότητες όλο και μεγαλύτερη πληροφόρηση πάνω σ' αυτό, με μικρά άρθρα και διάφορα δελτία τύπου, που θα διαδίδονται μέσα από διάφορες εκδόσεις, ώσπου η περιοχή να γίνει καλά γνωστή, ειδικά μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρονται για τα UFO's, επειδή αυτή φαίνεται να είναι το προκαθορισμένο έδαφος για την αναμενόμενη προσγείωση των UFO's, εκείνη που «επισήμως» θα αναγγελθεί.

Με το να αναγγελθεί η παρουσία των εξωγήινων στη Γη σε μια περιοχή που είναι χαρακτηρισμένη σαν «άκρως απόρρητη», το όλο γεγονός μπορεί να ελεγχθεί, ώστε ο τύπος να κληθεί επιλεκτικά για να δώσει περιορισμένη πληροφόρηση γύρω από την προετοιμασμένη προσεδάφιση. Το σχέδιο θα μπορούσε επίσης να προβλέπει την πρόκληση της παγκόσμιας προσοχής (σε αναφορά προς το γενικό σχέδιο των εξωγήινων, το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί βεβαίως, ειδικά μετά τη δημοσίευση του παρόντος), μαζί με άλλες θεάσεις και άλλα συμβάντα που θα υποδεικνύουν την πραγματική ύπαρξη των UFOs.

Οι σκληροπυρηνικοί κριτικοί και πολέμιοι της ουφολογίας θα αναγνωρίσουν τότε με δυσανασχέτηση την ύπαρξη, επειδή οι σχολιαστές από τα μέσα ενημέρωσης θα έχουν «επισήμως» αναγνωρίσει την ύπαρξη και αυτοί οι κριτικοί, που θεωρούν τους εαυτούς τους ως ειδικούς, θα έχουν τώρα κάποιον σε επίσημη θέση, στον οποίον θα μπορούν να βασιστούν για πληροφόρηση και θα γίνουν ξαφνικά σκληροπυρηνικοί θιασώτες. Θα είναι τότε οι κύριοι υποστηρικτές του παρουσιαζόμενου σεναρίου, ακόμη κι αν αυτό είναι μέρος μιας εξαπάτησης, ένα μεγάλο τέχνασμα πλύσης εγκεφάλου για την παραπλάνηση των μαζών.

Αυτή η αναγγελία θα είναι μέρος μιας πλασματικής εισβολής. Το βιβλίο του Σταν Ντέγιο «Κοσμική Συνωμοσία» παρουσιάζει λεπτομερή πληροφόρηση γύρω από την πλασματική εισβολή. Αυτός έχει άλλες πληροφορίες, που είναι άσχετες με το ζήτημα και μιας πιο προσωπικής τοποθέτησης, όμως πράγματι παρουσιάζει καλά τις πληροφορίες που αφορούν στην πλασματική εισβολή, την οποία αναφέρει σαν "ψεύτικη αναταραχή". Θα δώσει την εντυπωση, ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ για να προστατεύσουν το ανθρώπινο είδος από μια μελλοντική εισβολή που έρχεται, η οποία, θα μας πουν, πρόκειται να είναι μια εισβολή Ερπετοειδών.

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι εξωγήινοι εκπροσωπούν ήδη τους Ερπετοειδείς και εργάζονται γι' αυτούς. Οι Ερπετοειδείς θα μείνουν εκτός θέας. Η αληθινή εισβολή, από την οποία αυτά τα όντα προσπαθούν να σας «προστατεύσουν», θα είναι εκείνη των Σειριανών – εκείνων από τον Σείριο και τις Πλειάδες – οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα αληθινοί φίλοι της ανθρωπότητας. Αυτοί οι πολύ απατηλοί εξωγήινοι θα σας προετοιμάζουν να πάτε σε πόλεμο εναντίων εκείνων των όντων (των Σειριανών, των Πλειάδιων και άλλων), που σχεδιάζουν να έρθουν και να σώσουν τη Γη από τις Ερπετοειδείς δυνάμεις!

Επομένως θα είναι μια ψευδής εισβολή με αυτή την έννοια, καθώς θα υπάρξουν πολλοί που αντιτίθενται σ' εκείνα ακριβώς τα όντα, που προσπαθούν να διασώσουν τη δικαιοδοσία της ανθρωπότητας προς τη Γη. Με τη δημιουργία μιας ψευδούς πεποίθησης, ότι μάχονται μια ομάδα, όταν στην πραγματικότητα δουλεύουν ενεργά για τους Ερπετοειδείς.

Ο σκοπός αυτής της συζήτησης σ' αυτόν τον παρόντα χρόνο είναι να δώσει μια χονδρική ιδέα της εξωγήινης ατζέντας, γιατί υπάρχει περίπτωση αυτή η ατζέντα να μη παρουσιαστεί στο μέλλον, ενώ συγκεκριμένες ελεγκτικές ομάδες κυβέρνησης-εξωγήινων θα παρουσιάζουν ένα διαφορετικό σενάριο, προκειμένου να δώσουν μια διαφορετική εντύπωση περί του τι συμβαίνει. Τώρα είναι η ώρα για σας να καταλάβετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ατζέντα που προωθείται, πριν γίνει παράνομη η συζήτηση για οποιαδήποτε ατζέντα, πέρα από εκείνη που αποτελεί την επίσημη γραμμή, γιατί αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο μέλλον.


(1)    Ντούμπγια είναι το χλευαστικό ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί για τον πρώην πρόεδρο Τζωρτζ Μπους με αφορμή το γεγονός ότι ο ίδιος ονόμαζε το γράμμα “W” με τη λέξη «ντούμπγια» αντί «ντάμπλγιου».
(2)    Ο David Icke έχει εκπονήσει σημαντικό ερευνητικό έργο γύρω από το ζήτημα των Ιλλουμινάτων και της Μυστικής Κυβέρνησης και έχει δώσει πολύ αξιόλογη πληροφόρηση σχετικά με το ποιόν και τη φύση των Ιλλουμινάτων, τη δράση τους και τις μαγικές τελετουργίες τους.
(3)    Στο σημείο αυτό αξίζει να δει κανείς το παρακάτω απόσπασμα από το κείμενο που έχει τίτλο «Ο Δορυφόρος της Γης και η Προέλευσή του». Το απόσπασμα αυτό αναφέρεται σε πειράματα που διεξήγαγαν οι Ερπετοειδείς, με θύματα απαχθέντες γήινους ανθρώπους, σε υπόγειες σεληνιακές βάσεις και είναι το εξής: «Αυτό το Φεγγάρι είναι γεμάτο από ενδείξεις ιστορικής σημασίας. Τα δεκαέξι επίπεδά του, καθένα με μυριάδες υποεπίπεδα, κάποτε στέγασαν απέραντα εργαστήρια και σταθμούς δοκιμών, όπου οι προηγούμενοι ένοικοί τους διεξήγαγαν μια ποικιλία πειραμάτων επάνω στους προγόνους σας, ακόμη και σε σας. Η φρίκη από αυτές τις σκοτεινές δραστηριότητες εξακολουθεί να περιβάλλει πολλά από τα κατώτερα επίπεδά του. Η πρόθεσή μας είναι να μετατρέψουμε τελικά αυτό το μέρος σε ένα μνημείο...».


Σχολιασμός του κειμένου

   Αφιέρωσα υπερβολικά πολύ χρόνο στην επεξεργασία και διερεύνηση αυτού του κειμένου, οδηγημένος σ’ αυτή την επιλογή από μια αίσθηση «παραδοξότητας», που υπάρχει διάχυτη σε όλη την έκτασή του. Μια παραδοξότητα που συνίσταται στην συνύπαρξη μέσα στο ίδιο αυτό κείμενο αξιόπιστων και αμφισβητήσιμων στοιχείων, γεγονός που αυτόματα με έστρεψε προς την αναζήτηση του συντάκτη, από περιέργεια και μόνο, αφού ένα τυχαίο όνομα δεν παρέχει καμιά ουσιαστική διαβεβαίωση για την εγκυρότητα των πληροφοριών ενός άρθρου.

Ψάχνοντας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παρατίθεται στο τέλος του κειμένου για το όνομα του συντάκτη, ανακάλυψα ότι πρόκειται για μέρος ενός μεγαλύτερου κειμένου, καταχωρημένου στη διεύθυνση http://merlintm.zxq.net/invasion.html με τον τίτλο “Fake Alien Invasion Exposed” (σε ελεύθερη μετάφραση, «Αποκάλυψη Της Ψεύτικης Εξωγήινης Εισβολής»). Χρησιμοποιώντας το λήμμα «merlintm» βρήκα στο Google τον δικτυακό τόπο http://merlintm.5gigs.net/ . Πρόκειται ουσιαστικά για τον ίδιο δικτυακό τόπο με αυτόν που αντιστοιχεί στη διεύθυνση merlintm.zxq.net, πράγμα που συνάγεται από την απόλυτη ομοιότητα του σχεδιασμού των δυο αυτών τόπων. Ωστόσο δεν υπάρχει σε κανένα σημείο οποιοδήποτε όνομα φυσικού προσώπου.

Διαβάζοντας τα κείμενα που εμφανίστηκαν στην οθόνη μου, έφτασα στο συμπέρασμα, ότι ο συντάκτης τους, όποιος κι αν είναι αυτός, δεν μπορεί να κατηγορηθεί για εσκεμμένη και κακοπροαίρετη παραπληροφόρηση, όμως αγνοεί πολύ ουσιαστικά δεδομένα από το σύνολο εκείνων, που συνθέτουν τη γενική εικόνα της εξωγήινης παρέμβασης στη γήινη πραγματικότητα. Πρώτα και κύρια, εν έτει 2009, δείχνει να αγνοεί την ύπαρξη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Του Φωτός και την παρουσία του ογκωδέστατου στόλου της στο περιβάλλον της Γης, ήδη από το 1954. Γενικώτερα, δίνει την εντύπωση, ότι οι γνώσεις του περιορίζονται στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων (δραστηριότητα των Γκρίζων, τεχνολογίες ελέγχου και υποδούλωσης των ανθρώπων κλπ). Δεν φαίνεται να γνωρίζει, ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει επιβάλει την κατάργηση των παλιών δυνατοτήτων και δράσεων των συνδυασμένων σκοτεινών δυνάμεων ανθρώπων και Γκρίζων και ότι η μόνη επικείμενη προσγείωση στην επιφάνεια της Γης είναι εκείνη των σκαφών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, βάσει του Θείου Σχεδίου για την ανθρωπότητα, για το οποίο επίσης δείχνει να έχει παντελή άγνοια.

    Μερικά συγκεκριμένα αποσπάσματα από το παραπάνω κείμενο, που φανερώνουν κακή γνώση της κατάστασης, είναι τα ακόλουθα:
1)      «Μέσα σε πέντε μήνες, ο κομμουνιστικός μονόλιθος της Ρωσίας αποδομήθηκε, προκειμένου να ενωθεί με τις Η.Π.Α. και την τεχνολογία τους για την αντιμετώπιση της επερχόμενης εισβολής». Όταν «αποδομήθηκε ο κομουνιστικός μονόλιθος της Ρωσίας» η Γαλαξιακή Ομοσπονδία ήταν ήδη εδώ και δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για οποιαδήποτε εισβολή. Άλλωστε η Σοβιετική Ένωση δεν είχε ανάγκη την αμερικανική τεχνολογία για να αντιμετωπίσει μια τέτοια απειλή, πράγμα που υποστηρίζεται από ένα σύντομο απόσπασμα άλλου κειμένου (http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/fire9.htm), το οποίο είναι καταχωρημένο στο τέλος του παρόντος σχολιασμού των αποσπασμάτων.
2)      «Το Διαστημικό Τηλεσκόπιο Χαμπλ κατασκευάστηκε σαν ένας παρατηρητικός οφθαλμός προς τον στόλο της εξωγήινης εισβολής – όχι για να παίρνει υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του γαλαξία. Η τεχνολογία του Πολέμου Των Άστρων έχει αναπτυχθεί για να τους σταματήσει στο απώτερο διάστημα πριν καταφέρουν να φθάσουν στη Γη». Οι διάφορες διαστημικές τεχνολογίες, όπως αυτή του «Πολέμου Των Άστρων», έχουν αναπτυχθεί από τις σκοτεινές γήινες δυνάμεις, που απειλούνται από την παρουσία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και την επικείμενη προσεδάφιση των σκαφών της. Το γεγονός αυτό θα βάλει τέλος στην κυριαρχία αυτών των δυνάμεων και στις μεθοδεύσεις τους για πλήρη υποδούλωση της ανθρωπότητας.
3)      «Η κατάσταση είναι αυτή: Οι Σαυροειδείς είναι ήδη παρόντες στη Γη σε αξιοσημείωτους αριθμούς. Υπάρχει, βεβαίως, μεγαλύτερος αριθμός που θα έρθει ακόμη, όταν θα έρθει ο κατάλληλος καιρός για κάτι τέτοιο.» Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακρίβεια. Οι Σαυροειδείς συνθηκολόγησαν με τις δυνάμεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και προσχώρησαν στις τάξεις της, πειθόμενοι από τις επιταγές του Θείου Σχεδίου.
4)      «Ουσιαστικά, ο Νιμπίρου έχει ήδη φθάσει και έχει σταθμεύσει εξωτερικά της τροχιάς του Πλούτωνα. Από εκείνο το πλανητοειδές είναι τα μικρά σκάφη, που κινούνται συχνά μέσα στο ηλιακό σύστημα, προς και από την Γη, χρησιμοποιώντας βάσεις στη Σελήνη, τον Άρη και τον Τιτάνα (ένα δωρυφόρο του Κρόνου). Οι Ερπετοειδείς έχουν αυτήν την περιοχή ήδη υπό την κυριαρχία τους υπό μια έννοια, υπό την έννοια ότι κατευθύνουν τη συμπεριφορά και διατηρούν τον έλεγχο των Γκρίζων. Οι Γκρίζοι, στη συνέχεια, ασκούν σημαντική επιρροή στους ηγέτες πολλών από τις χώρες και τα έθνη αυτού του κόσμου. Μέρος του στόλου των Ερπετοειδών, που βρισκόταν στη διαδρομή προς τη Γη, καταστράφηκε και καταρίφθηκε στον Δία από την επέμβαση των Σειριανών.» Τα σκάφη που κινούνται στο ηλιακό σύστημα ανήκουν στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Του Φωτός, η οποία κυριαρχεί πλήρως σ’ αυτόν τον διαστημικό χώρο, καθώς και στις βάσεις της Σελήνης και του Άρη, μετά τη συνθηκολόγηση των Ερπετοειδών, στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Οι Γκρίζοι των γήινων υπόγειων βάσεων εξακολουθούν μάλλον να συνεργάζονται κακόβουλα με τις ανθρώπινες σκοτεινές δυνάμεις, αλλά είναι πλέον αποκομμένοι από τους πρώην «προϊσταμένους» τους, τους Ερπετοειδείς. Οι απώλειες του στόλου των Ερπετοειδών συνέβησαν κατά την αρχική φάση της άφιξης των δυνάμεων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στο ηλιακό σύστημα, σε συγκρούσεις που προηγήθηκαν της συνθηκολόγησης.
5)      «Στη διάρκεια των ερχόμενων ετών, όλο και περισσότερη προσοχή θα δίνεται από τα μέσα ενημέρωσης και άλλες πηγές στα UFO's και η δημοσιότητα θα ανοιχτεί προς τις μάζες. Είναι ιδιαίτερα πιθανή μια αυξημένη επικέντρωση στην Περιοχή 51 της Νεβάδας, για να αποκτήσουν οι οντότητες όλο και μεγαλύτερη πληροφόρηση πάνω σ' αυτό, με μικρά άρθρα και διάφορα δελτία τύπου, που θα διαδίδονται μέσα από διάφορες εκδόσεις, ώσπου η περιοχή να γίνει καλά γνωστή, ειδικά μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρονται για τα UFO's, επειδή αυτή φαίνεται να είναι το προκαθορισμένο έδαφος για την αναμενόμενη προσγείωση των UFO's, εκείνη που «επισήμως» θα αναγγελθεί. Με το να αναγγελθεί η παρουσία των εξωγήινων στη Γη σε μια περιοχή που είναι χαρακτηρισμένη σαν «άκρως απόρρητη», το όλο γεγονός μπορεί να ελεγχθεί, ώστε ο τύπος να κληθεί επιλεκτικά για να δώσει περιορισμένη πληροφόρηση γύρω από την προετοιμασμένη προσεδάφιση.» Μια τυπική περίπτωση ανακριβούς και απαισιόδοξου σεναρίου, παρά τη λογική αρτιότητα που το διακρίνει. Το σενάριο αυτό βασίζεται ακριβώς στην προοπτική της κακοπροαίρετης εισβολής από δυνάμεις εχθρικές προς την ανθρωπότητα, πράγμα το οποίο βρίσκεται εντελώς εκτός πραγματικότητος.Από τη σειρά κειμένων «Φωτιά Από Τον Ουρανό»


Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν σχεδόν κλειδωθεί έξω από τη στρατιωτική χρήση του διαστήματος από τους Ρώσους, από τα τέλη του 1977. Η κυριαρχία του διαστήματος από μέρους της Ρωσίας για εκείνα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και πλέον είχε επιβεβαιωθεί από πολλές επανδρωμένες διαστημικές πτήσεις. Αυτές περιελάμβαναν κοσμοναύτες από εννέα χώρες εκτός της Ρωσίας.
Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ πέρασαν περισσότερα από πέντε χρόνια χωρίς συμμετοχή σε οποιαδήποτε απόπειρα επανδρωμένης διαστημικής πτήσης. Οι ρωσικές, μακράς διάρκειας θεαματικές διαστημικές πτήσεις σε τροχιά πέριξ της Γης, ήσαν επαρκείς για να χτίσουν το γόητρο της Ρωσίας στα μάτια του κοινού, όμως το σοβιετικό διαστημικό πρόγραμμα περιείχε περισσότερα από όσα είχαν αποκαλυφθεί στο κοινό.
Από τα μέσα Οκτωβρίου 1977, η Σελήνη είχε γίνει ένα ρωσικό προκεχωρημένο φυλάκιο. Υπήρχαν επτά επανδρωμένες εγκαταστάσεις εκτόξευσης σωματιδιακών ακτίνων μεγάλου βεληνεκούς στην εγγύς πλευρά και τουλάχιστον μία μεγάλη βάση στην αθέατη πλευρά. Στο παρελθόν, τακτικές αποστολές πέταξαν προς και από τη Σελήνη, προκειμένου να ανεφοδιαστούν οι βάσεις και να αντικατασταθούν τα πληρώματα, και αργά αλλά σταθερά, το Κρεμλίνο προχωρούσε στο δρόμο προς την αναγγελία, ότι έχει τον έλεγχο της Σελήνης.
Είχαν ήδη αρχίσει να κάνουν νίξεις γι’ αυτό, όπως για παράδειγμα σε μια δημοσίευση που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, με την ονομασία «Σοβιετική Ζωή», τον Φεβρουάριο του 1982 και δήλωνε: «Σήμερα διαστημόπλοια ταξιδεύουν μεταξύ Γης και Σελήνης με μεγαλύτερη συχνότητα από εκείνη των πρώτων ταξιδιών προς τον Νέο Κόσμο».
Στο πάνω μέρος της σελίδας ήταν μια νυχτερινή φωτογραφία ενός σεληνόπλοιου έτοιμου να εκτοξευθεί από ένα ρωσικό κοσμοδρόμιο. Από κάτω ήταν μια εικόνα της Γης, όπως φαίνεται από το διάστημα, και ανάμεσα ήταν μια δήλωση με έντονα γράμματα, σχεδιασμένη για να δώσει άλλη μια νίξη για τις πτήσεις στο Φεγγάρι, που δήλωνε, «Από μια απόσταση 70.000 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη, ο πλανήτης δείχνει ειρηνικός, ακόμη και ανυπεράσπιστος. Ο κοινός στόχος είναι η προστασία του μπλε και πράσινου οίκου μας».


Την ίδια μέρα που το παραπάνω άρθρο αναρτήθηκε στον δικτυακό τόπο fourwinds10.com, υπήρξε αντίδραση από αναγνώστη, στον οποίο γεννήθηκαν ερωτήματα από το περιεχόμενό του. Στη συνέχεια είναι η επιστολή αυτού του αναγνώστη προς τους οικοδεσπότες του δικτυακού τόπου και η απάντηση που πήρε απ’ αυτούς.


Αγαπητοί Πάτρικ και Άννα,

 Διαβάζω τον ιστότοπό σας κάθε μέρα, μελετώ τα Journals, διαλογίζομαι και προσεύχομαι καθημερινά και προσπαθώ να ανεβάσω τις δονήσεις μου, έτσι ώστε να ανυψωθώ σε υψηλότερη διάσταση.

Το άρθρο που μόλις δημοσιεύσατε, "Alien Invasion and Fake Rapture" είναι τρομακτικό, για να πούμε το λιγότερο. Τι έχουν να πουν ο Hatonn και ο Sananda γι’ αυτό; Είναι αλήθεια κάτι απ’ αυτά; Είχα καταλάβει, ότι τόσο οι Γκρίζοι όσο και οι Ερπετοειδείς ήσαν υπό έλεγχο και οι σατανικοί εξωγήινοι είχαν σταματήσει να μπαίνουν στην ατμόσφαιρά μας. Καταλαβαίνω τα περί συγκάληψης των UFO’s και περί σατανικού ελέγχου του πλανήτη και του λαού μας, αλλά είμαι σοκαρισμένος με το πόσο κακό περιγράφει αυτό το άρθρο εκείνο που γινόταν και με τη μάχη του Καλού ενάντια στο Κακό.

 Ποιά είναι η δική σας εκδοχή γι’ αυτό το άρθρο;

 Σας ευχαριστώ. Προσεύχομαι τόσο για εσένα όσο και την Άννα και το ευλογημένο έργο σας και την αφοσίωση στην Αλήθεια.

 Αγάπη και Φως,

 FW


Άπάντηση:

Αγαπητέ FW:

Σ’ ευχαριστούμε που ζητάς διευκρίνιση αυτού του άρθρου. Ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας των εξωγήινων που δηλώνεται σε αυτό το άρθρο είναι ακριβές. Οι κακοί εξωγήινοι είχαν μεγάλα σχέδια, να εισβάλουν και να αποκτήσουν τον έλεγχο στη Γη, γιατί αυτός ο πλανήτης είχε γίνει πολύ σκοτεινός, δεδομένου ότι ήταν ο πλανήτης-φυλακή για τον Εωσφόρο/Σατανά.
Επειδή τα πράγματα είχαν γίνει τόσο σατανικά και οι Εργάτες του Φωτός ήσαν συγκλονισμένοι, ο Δημιουργός Θεός παρενέβη στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο Σατανάς και όλες οι σατανικές εξώκοσμες οντότητες της τέταρτης διάστασης (οι Γκρίζοι, οι λευκοί δράκοι, οι Σειριανοί από τον Σείριο-Β, οι Ερπετοειδείς, κλπ. καθώς και τα διαστημόπλοιά τους είχαν εκδιωχθεί μονίμως από τον πλανήτη μας με τις εντολές του Δημιουργού Θεού Aton του Φωτός. Μόνο στα τσιράκια τους της τρίτης διάστασης έχει επιτραπεί να παραμείνουν εδώ.
Αυτά τα σατανικά τσιράκια, οι Illuminati, οι Σιωνιστές και άλλοι συνεχίζουν τα σχέδια για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά χωρίς την εξώκοσμη βοήθεια από την 4η Διάσταση. Λίγοι γνωρίζουν ότι ένας σημαντικός λόγος για τους πολέμους στη Μέση Ανατολή ήταν να εξασφαλίσουν τον έλεγχο πάνω στις αστροπύλες εκεί, για να επιτρέψουν σε αυτούς τους σατανικούς εξωγήινους της 4ης διάστασης να επιστρέψουν στη Γη. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό δεν θα επιτραπεί ποτέ.
Ο σατανικός πρόεδρός μας Αϊζενχάουερ ξεπούλησε τις ΗΠΑ στους κακούς εξωγήινους της 4ης Διάστασης, ερχόμενος σε συνδιαλλαγή μαζί τους. Οι συμφωνίες τους δεν τηρήθηκαν ποτέ, όμως τώρα έχουν φύγει από τη Γη, μαζί με τα σχέδιά τους για μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων και μια ψεύτικη αναταραχή. Κάθε τέτοιο σχέδιο θα ήταν επί του παρόντος μέρος της ατζέντας των Ιλλουμινάτων της 3ης διάστασης. Η απαγωγή βοοειδών και ανθρώπων για έρευνα, εμφυτεύσεις κλπ. συνεχίστηκε σε μικρή κλίμακα από διάφορες ενδιαφερόμενες κυβερνήσεις του κόσμου, ιδιαίτερα των Η.Π.Α.
Στο άρθρο, η δήλωση ότι «ο Nibiru έχει ήδη φτάσει» είναι ψευδής. Ο Hatonn έχει πει ότι ο Nibiru δεν αποτελεί πρόβλημα για μας σήμερα, γιατί ο Nibiru είναι ακόμη 1600 χρόνια μακριά από την επιστροφή του στον Nebadon Γαλαξία μας. Παρακαλούμε να κατανοήσεις, ότι οι σατανικοί Ιλλουμινάτοι μας και οι Σιωνιστές επίδοξοι ελεγκτές του κόσμου έχουν τα σχέδιά τους, να συνεχίσουν να παραπλανούν τους ανθρώπους σχετικά με τους εξωγήινους, γιατί γνωρίζουν ότι οι καλοί εξωγήινοι, οι Πλειάδιοι και άλλοι, είναι εδώ για να φέρουν καλοσύνη στη Γη.
Για να καταλάβεις περισσότερα για το θέμα αυτό, μπορεί να είναι χρήσιμο να διαβάσεις το Phoenix Journal No 3* με τίτλο "Διαστημική Πύλη". Μην φοβάσαι την παρουσία εξωγήινων, γιατί τα μόνα διαστημόπλοια που επιτρέπεται να μπουν σήμερα στην ατμόσφαιρα της Γης είναι εκείνα του Φωτός. Μερικά από αυτά θα απομακρύνουν προς την ασφάλεια αυτούς, που επιθυμούν να πάνε, όταν σύντομα η Γη θα αρχίσει να καθαρίζει σοβαρά τον εαυτό της. Έχε ειρήνη! Όλα είναι σε καλά χέρια και συμβαίνουν με θεία τάξη.*Ref:  "Space-Gate - the Veil Removed"http://fourwinds10.com/journals/pdf/J003.pdfΜετάφραση, σχόλια: Εξάγγελος Της Νέας Εποχής, Απρίλιος 2011